Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με αυτα που λες, αλλα αν δεις τα περισσοτερα cli σκριπτακια/προγραμματακια που εχω ποσταρει, θα δεις οτι εινια πολυ μπροστα. Πχ αυτο παραπανω με τα anime ειναι απλα τελειο! Δεν υπαρχει καν λογος να ανοιξεις browser για να πας στη σελιδα που κανει scrap.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, mphxths είπε

Ο browser μου ειναι συνεχως ανοιχτος :) 

Για πες μου, ποσο καλο ηταν το streaming του αγωνα χτες στη σελιδα του αντεννα? :D

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jim_p είπε

Για πες μου, ποσο καλο ηταν το streaming του αγωνα χτες στη σελιδα του αντεννα? :D

Εφτιαξα λογαριασμο... μια χαρα ηταν :) 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φρεσκο wps office χτες, μετα απο 6+ μηνες απραγιας!
https://linux.wps.com/wpslinuxlog.html

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πρεπει η συγκεκριμενη εκδοση να εχει χτιστει με qt5! Ειδηση! Φτασαμε στο 2021 για να παρουν χαμπαρι πως η qt4 ειναι και με τα 2 ποδια στον ταφο!

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 3
Δημοσ.

Ξερει κανεις αν το youtube-dl εχει σταματησει να αναπτυσσεται? Σημερα συμπληρωνονται 2 ΜΗΝΕΣ απο την τελευταια φορα που εβγαλε μια stable εκδοση.

Το yt-dlp (fork του yt-dlc, που ηταν με τη σειρα του fork του youtube-dl) βλεπω αναπτυσσεται κανονικα, αλλα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω στον mpv.

Δημοσ.
Στις 4/8/2021 στις 10:03 ΜΜ, jim_p είπε

Φρεσκο wps office χτες, μετα απο 6+ μηνες απραγιας!
https://linux.wps.com/wpslinuxlog.html

Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, πρεπει η συγκεκριμενη εκδοση να εχει χτιστει με qt5! Ειδηση! Φτασαμε στο 2021 για να παρουν χαμπαρι πως η qt4 ειναι και με τα 2 ποδια στον ταφο!

Για αυτο εδω. Οντως εινια χτισμενη με qt5. Βασικα εινια η πρωτη εκδοση του wps office που χτιζεται με qt5 (5.12.9 για την ακριβεια, 5.12.8 εχει το ubuntu 20.04).

Και με αφορμη αυτη τη νεα εκδοση, οριστε και ενα debate στο reddit για την αξιοπιστια του
https://old.reddit.com/r/linux/comments/p137rc/wps_office_for_linux_updated_111010702/

Δημοσ.

@jim_p 
Για μενα το wps ειναι το καλυτερο εναλλακτικο office , ειδικα στο θεμα συμβατοτητας με το ms.
Το θεμα ειναι οτι λιγο που το ειχα χρησιμοποιησει σε windows , επρηζε @@ . Ετρεχαν στο background ενα σωρο διεργασιες , κυριως διαφημιστικου περιεχομενου και οποτε ετρεχες καποιο απο τα υποπρογραμματα του , πεταγε και ενα banner να σου προωθησει καποιο "paid" feature του... Καπου κουραζε δηλ.

Στο λινουξ , δεν θυμαμαι αν ειχε την ιδια τακτικη. Νομιζω πως οχι. Δεν ξερω αν εκτοτε εχουν αλλαξει τα πραγματα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι κανεις με qpdfview? Εχω ενα pdf με διαφορα στοιχεια και θελω να τα επιλεξω για να τα αντιγραψω καπου. Και δεν εχει τη δυνατοτητα text selection! Σε εσας εχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...