Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
apo thessaloniki west side kaneis kana kalo neo?

na gelasei(leme tora)k mas to xeilaki mas

Ο Καλοχώρι που δουλεύω οκ.Εύοσμος αρκετά αυτά προς το Κορδελιό(εγώ που είμαι Εύοσμο αλλά στο dslam Π.Μελά όχι ακόμη αλλά αρχίζω να πιστεύω μ'αυτά που διαβάζω πως είμαι καλά.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο Καλοχώρι που δουλεύω οκ.Εύοσμος αρκετά αυτά προς το Κορδελιό(εγώ που είμαι Εύοσμο αλλά στο dslam Π.Μελά όχι ακόμη αλλά αρχίζω να πιστεύω μ'αυτά που διαβάζω πως είμαι καλά.

ampelokhpous akoma perimeno:twisted: exoun sxedon oloi gyro mou k go akoma perimeno?:evil: diplasiaste me.

Δημοσ.

Λογικα στο 134.Η στο αντιστοιχο τηλεφωνο του ΟΤΕ στα Ιωαννινα.

Με χαρα σας αναφερω οτι και εδω στην ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ εγινε η αναβαθμιση. Ακριβως στις 10 το πρωι.Χωρις καν να αποσυχρονιστει το router, μπαμ μπαμ εγινε.Και το λεω γιατι παρακολουθουσα ενα d'load και ξαφνικα απο 30-35 επιασε 40 που ειχα βαλει ανωτατο οριο!Και αμεσως κοιταξα και αναβαθμιστικα σε 768 και ΠΡΟΣ το παρον πιανει 70-75 σε τορρεντ.

Το τηλ ειναι 210-600......

Δημοσ.

Καλησπέρα.Στο Μαρούσι η αναβάθμηση έγινε απ ότι φαίνοντε τα πράμματα.Η 384 μου(συνδεση forthnet) μπαίνει πλέον με 500 βάση 2 μετρητών ταχύτητας σε σάιτ.

Σε καμία περίπτωση δεν κατεβάζει με πάνω απο 50 φυσικά.Κάτι το οποίο συμαίνει οτι κατι δεν έγινε καλά!

Δημοσ.

210608χχχχ και εδώ μετά τις 10 απο ότι βλέπω στο netlimiter που κατέγραφε

9-10 142mb

10-11 241mb

11-12, 12-13, 13-14 282 mb maximum ~80kb/sec

από server της m$ κατέβαζα το vista_5728.16387.060917-1430_x86fre_client-LRMCFRE_EN_DVD.iso

πριν λίγο αυτό

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 170.39Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 463.80kb/s

Your PC is connected to a Cable/DSL modem

Information: Other network traffic is congesting the link

Δημοσ.

Αυτο που παρατηρησα μετα την αναβαθμιση:

Ειναι οτι η ταχυτητες που επιανα στα torrents και p2p πριν την αναβαθμιση ηταν 30-35 (384 συνδεση) και απο server σχεδον 40 σταθερα.

Τις πρωτες δυο ωρες μετα την αναβαθμιση οι τιμες πηγαν 65-75 και 80-90 αντιστοιχα.(768 πλεον)

Μετα απο κανα 6ωρο εγιναν 0-10 και 80-90.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι γιατι απο server οι ταχυτητες ειναι super και στα αλλα ειναι χαλια.Αν ηταν γενικα θα ελεγα οτι πρεπει να κανω υπομονη μεχρι τον Νοεμβριο(?) αλλα αφου το νετ παει "σφαιρα" τοτε γιατι τα αλλα σερνονται.

Μην μου απαντησετε ετσι ειναι τα τορρεντσ και τα π2π γιατι δεν το δεχομαι οταν με την 384 3 βδομαδες(24/7) τωρα κατεβαζω ασταματητα με 30-35.Με 30 seeders και 150 leechers και σερνομαι και αλλες φορες με τους μισους και λιγοτερους και κατω απο 30 δεν επεφτα.

Υπαρχει περιπτωση να εχει κανει καμια "μαγκια" ο ΟΤΕ????

Δημοσ.

Lol αυτο το πραγμα ποθ αναφέρεται στο link ο πΟΤΕ το κανει από τότε που ξεκίνησε η ADSL στην ελλάδα! Οχι όμως για να περιορίσει τα p2p αλλά κυρίως για να περιορίσει το Voip και να αποφορτίσει τα επαρχιομένα dslams!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...