Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι 2αρες θα γίνουν 4αρες παίδες και η ταχύτητα των 2 θα καταργηθεί εντελώς. Ειναι θέμα ημερών καθώς έχει αποφασιστεί πριν το καλοκαιρι

κάποια επίσημη ανακοίνωση υπάρχει?

Δημοσ.

Βγήκαν καινούργια προγράμματα με 4άρα ταχύτητα.Η διαφορά των +2 ευρώ περίπου, δεν με κάνει και τόσο αισιόδοξο πως θα γίνει η αναβάθμιση σε όλους.

Δημοσ.

Καλημέρα, έβαλα χθες το καινούριο double play economy 4, και μου κόπηκε η σύνδεση για το υπολοιπο της ημέρας απο υποτιθέμενη βλάβη, κάποια στιγμή με ξανασυνδέσανε, αλλά με 2mbps, έχω ελπίδες κάποια στιγμή να δω και τα 4mbps;

Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα, σήμερα επικοινώνησα ξανά με τον οτέ, μιας και είναι η πρώτη εργάσιμη μέρα μετά από το προηγούμενο τηλεφώνημά μου, και μου είπανε οτι λόγω αναβάθμισης της 2αρας ταχύτητας σε 4αρα, η διαδικασία ενδέχεται να καθυστερήσει μέχρι και 12 ημέρες.

Δημοσ.

όχι, εγώ άλλαξα πρόγραμμα για άλλους λόγους, και μπήκα στη διαδικασία λίγο πρόωρα, βέβαια δεν το βρίσκω σωστό να παρουσιάζουν τα καινούρια προγράμματα χωρίς να είναι ακόμα διαθέσιμα, αλλά αυτό είναι άλλο θεμα...

Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα ανανέωσα το πρόγραμμα μου (ΟΤΕ Double play 2 economy 2048/512) με το νέο οικονομικό πρόγραμμα (ΟΤΕ Double play 4 economy 4096/1024) & μέσα σε μιάμιση ώρα είχε γίνει η αναβάθμιση ταχύτητας (από 222kb/s στο ftp της otenet στα 444kb/s). Όλα καλά ... !

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς μπορούν? για λόγους απόστασης από το Α/Κ? αν ναι τότε δεν υπάρχει όριο στο χαμηλότερο...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε μια τα λεμε ετσι, μια τα λεμε αλλιως.

Αναβαθμιστηκε η μινιμουν ταχυτητα σε 4αρα, ή ειναι ακομη η 2αρα;

από την στιγμή που δεν υπάρχει 2mbps πακέτο στο site του ΟΤΕ, λογικά θα αναβαθμιστούν όλοι οι κάτοχοι των 2mbps πακέτων σε 4, εφόσον το αντέχει η γραμμή τους βέβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...