Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χανια, μπενο νετ το μοντεμ συνδεετε σε 2.1mbs!!! οπα λεο, λαθος ειναι η εγινε τοσο συντομα η αναβθμιση. Ανοιγο τορεντ εχο φτασει τα 150κ/σεκ αρα οντος αναβθμιση εγινε, αψογα. Δεν το περιμενα τοσο συντομα, προς μεσα σεπτεμβρη ελπιζα.

Περιοχη χανια, κεντρο στα δικαστηρια κοντα, exo το connx 1mb to 6mhno εδο και 3 μηνεs, βεβαια γραμη dsl εχο περιπου 2 χρονια.

Δημοσ.

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πει τί συμφέρει περισσότερο; blink.gif

1. Να περιμένεις να διπλασιαστεί η 384 σε 768 και μετά να πας 1024

ή

2. Να να πας τώρα 512 και στη συνέχεια με την αναβάθμιση να γίνει 1024;

blink.gif

Δημοσ.
Ανάλογα με το λογαριασμό του καθένα έστειλε mail στους συνδρομητές του μόνο...

Δελτίο Τύπου στην ιστοσελίδα της Forthnet υποθέτω θα βγει αύριο(όντως δεν έχει βγει ακόμα επίσημα)

Αλλά είναι σίγουρο ότι θα λέει αυτό ακριβώς που γράφτηκε και στο Insomnia.

Αμφιβάλλεις δηλαδή ότι δε θα βγάλει τέτοιο δελτίο τύπου?

Δεν νομίζω ότι είναι ίδια τελικά...

http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=170246

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες η αναβαθμιση σε μένα έγινε, είχα onDSL 384, το οποίο έτρεψα σε αόριστου μετά το πέρας του προπληρωμένου με 20/μήνα, μέσα στον Ιούλιο μεταπήδησα στην προσφορά των 1024 με 26/μήνα, και προχτές με ανέβασε στα 2048...Η ταχύτητα είναι αληθινή καθως έχω ήδη κατεβάσει αρχεία με 170kb μέσο όρο. Καλή μου (σας) όρεξη...

Ισως τελικά ο ΟΤΕ είναι θρησκεία (ισως επειδή και το δίκτυο είναι δικό του) και όλοι οι άλλοι απλώς απατεωνίσκοι που προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να τα παίρνουν από αδαείς και αφελείς. Δε λέω καλώς υπάρχουν, για λόγους ανταγωνισμού, αλλά όχι όμως για να τους τα ακουμπάς, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα σιντάδικα (παλιά δισκάδικα) που φεσώνουν υπερβολικά τα μουσικά δισκάκια φορτώνοντας στους λίγους θαραλλέους πελάτες το κόστος της πειρατείας όλων εκείνων που δεν αγοράζουν....

Για σκεφτείτε το και αυτό μάγκες....

και μια τελευταία ερώτηση: Αυτό το ωραίο πακετάκι της Tellas, tων 18 ευρώ, 'για να είστε ελεύθεροι', λέει 'όταν θα πέφτουν οι τιμές', ποιός θα το πάρει;

Δημοσ.

Λοιπόν μάγκες η αναβαθμιση σε μένα έγινε, είχα onDSL 384, το οποίο έτρεψα σε αόριστου μετά το πέρας του προπληρωμένου με 20/μήνα, μέσα στον Ιούλιο μεταπήδησα στην προσφορά των 1024 με 26/μήνα, και προχτές με ανέβασε στα 2048...Η ταχύτητα είναι αληθινή καθως έχω ήδη κατεβάσει αρχεία με 170kb μέσο όρο. Καλή μου (σας) όρεξη...

Ισως τελικά ο ΟΤΕ είναι θρησκεία (ισως επειδή και το δίκτυο είναι δικό του) και όλοι οι άλλοι απλώς απατεωνίσκοι που προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να τα παίρνουν από αδαείς και αφελείς. Δε λέω καλώς υπάρχουν, για λόγους ανταγωνισμού, αλλά όχι όμως για να τους τα ακουμπάς, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τα σιντάδικα (παλιά δισκάδικα) που φεσώνουν υπερβολικά τα μουσικά δισκάκια φορτώνοντας στους λίγους θαραλλέους πελάτες το κόστος της πειρατείας όλων εκείνων που δεν αγοράζουν....

Για σκεφτείτε το και αυτό μάγκες....

Δημοσ.
Εγώ είμαι στην Κεφαλλονιά οπότε δεν περιμένω γρήγορα αναβαθμίσεις..

Επειδή είμαι λίγο άσχετος μπορεί να μου πει κάποιος πώς βλέπω την ταχύτητα της σύνδεσης??Στο Router μου δεν γράφει τίποτα' date='4 λαμπάκια έχει μόνο.[/quote']

apo to web interface tou router sou tha to deis auto.

to pos http://www.portforward.com

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...