billkost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 εγω τυρογαλο εσυ τραχανας και πιχτη. τραχειοτικος τραχανας! στην καρμπορανα συμφωνω με το ανακατεμα. δεν γινεται αλλιως λογο αυγου. παντως ρωταω γτ εχω διαρκως αυτη την διαφωνια με ατομα που μου λενε οτι η καρμποναρα εχει κρεμα γαλακτος κι εγω επιμενω στο αντιθετο. νομιζω τελικα η κρεμα γαλακτος ειναι γαλλικη προσθηκη, ειναι γνωστο οτι εχουν μανια με την κρεμα (ειδικα για τους βελγους παιρνω ορκο, την κοτσαρουν παντου λες και ειναι αλατι, στο οποιο δεν συμφωνω καθολου γτ κατανταν ολα τα φαγητα ιδια) Γουστάρω που βλαχοβρίζεστε. Κοίτα, γίνεται πιο νόστιμη χωρίς κρέμα γάλακτος, γενικά νομίζω πως η κρέμα γάλακτος είναι λάθος στα φαγητά, δε ξέρω, τι να πω. Κάποιος το ξεκίνησε και έμεινε. Anyway, στη καρμπονάρα εγώ δε βάζω καθόλου πιπέρι. Δοκίμασε και πες. δεν διαφωνισα ουτε στο αποτελεσμα του μαριναρισματος ουτε στην διαδικασια με την οποια γινεται. εκει που διαφωνισα ηταν στις εξηγησεις που δινουν τα διαφορα σαιτς που πεταν αβιαστα 2-3 φυσικα φαινομενα χωρις να το ψαξουν παραπανω για να κανουν εντυπωση. Πάμε ρε σάιεντιστ! Εγώ δε θα σε κοροϊδέψω ποτέ όπως αυτοί οι αλήτες. Εγώ κάνω άλλα: http://www.youtube.com/watch?v=QZtyvlzVm7Y
evabb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Γουστάρω που βλαχοβρίζεστε. Κοίτα, γίνεται πιο νόστιμη χωρίς κρέμα γάλακτος, γενικά νομίζω πως η κρέμα γάλακτος είναι λάθος στα φαγητά, δε ξέρω, τι να πω. Κάποιος το ξεκίνησε και έμεινε. Anyway, στη καρμπονάρα εγώ δε βάζω καθόλου πιπέρι. Δοκίμασε και πες. ειμαστε βλαχαδερα θεωρω οτι καθε υλικο εχει την θεση του στην κουζινα αλλα σιχενομαι να γινεται καταχρηση ενος υλικου μονο και μονο γτ ειναι νοστιμο. ειναι η κλασσικη περιπτωση "βαζουμε σοκολατα παντου και θα πουλησει σιγουρα ακομα κι αν ειναι μαλακια" "βαζουμε τυρια και μπεικον σε ενα ανοστο πιατο για το κανουμε να τρωγεται" κτλ. για το πιπερι που λες, μπορεις να βαλεις λευκο πιπερι που εχει πιο απαλη γευση και ειναι πιο μυρωδατο. βεβαια μπορει και χωρις καθολου πιπερι να ειναι τελειο. απλα κανω μια προταση. η επισης λιγο μοσχοκαρυδο (το αγαπημενο μου μπαχαρικο )
YiN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως, τη συνταγή που θα κάνουμε αύριο με λούσι, με τρία κιλά κρέατα και πατάτες στο τζάκι και τέτχοια, θα την ποστάρω στο θρεντ με τις συνταγές της γιαγιάς. Ανοίγεις να δεις κανα φαϊ και διαβάζεις για την κυτταρική μεμβράνη. Αϊ σιχτίρ, βαρέθηκα.
evabb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως, τη συνταγή που θα κάνουμε αύριο με λούσι, με τρία κιλά κρέατα και πατάτες στο τζάκι και τέτχοια, θα την ποστάρω στο θρεντ με τις συνταγές της γιαγιάς. Ανοίγεις να δεις κανα φαϊ και διαβάζεις για την κυτταρική μεμβράνη. Αϊ σιχτίρ, βαρέθηκα. ειναι πολυ ωραιο το θρεαντ με τις συνταγες και νομιζω ειναι καλυτερα που ειναι ολες οι συνταγες μαζεμενες εκει μεσα γτ εδω θα χανοντουσαν μεσα στα διαφορα σχολια
billkost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 ειμαστε βλαχαδερα θεωρω οτι καθε υλικο εχει την θεση του στην κουζινα αλλα σιχενομαι να γινεται καταχρηση ενος υλικου μονο και μονο γτ ειναι νοστιμο. ειναι η κλασσικη περιπτωση "βαζουμε σοκολατα παντου και θα πουλησει σιγουρα ακομα κι αν ειναι μαλακια" "βαζουμε τυρια και μπεικον σε ενα ανοστο πιατο για το κανουμε να τρωγεται" κτλ. για το πιπερι που λες, μπορεις να βαλεις λευκο πιπερι που εχει πιο απαλη γευση και ειναι πιο μυρωδατο. βεβαια μπορει και χωρις καθολου πιπερι να ειναι τελειο. απλα κανω μια προταση. η επισης λιγο μοσχοκαρυδο (το αγαπημενο μου μπαχαρικο ) Για αυτό που είπες, με τα τυριά και τα μπέικον, σε αγαπάω δυο δράμια πιο πολύ.
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως, τη συνταγή που θα κάνουμε αύριο με λούσι, με τρία κιλά κρέατα και πατάτες στο τζάκι και τέτχοια, θα την ποστάρω στο θρεντ με τις συνταγές της γιαγιάς. Αναφορικά με τις πατάτες: δεν εχω μελετησει τις ζωικες μεμβρανες για να ξερω τι διαμετρο εχουν οι ποροι τους Να θυμηθούμε να μελετήσουμε τα μακρομόρια στάχτης και τη διάμετρο της φυτικής μεμβράνης της φλούδας σε συνάρτηση με τη μέγιστη θερμοκρασία που αποκτά το αλουμινόχαρτο (πάντα σε λόγο με το heat dissipation στο περιβάλλον).
evabb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Για αυτό που είπες, με τα τυριά και τα μπέικον, σε αγαπάω δυο δράμια πιο πολύ. ειπαμε ολα με μετρο. Να θυμηθούμε να μελετήσουμε τα μακρομόρια στάχτης και τη διάμετρο της φυτικής μεμβράνης της φλούδας σε συνάρτηση με τη μέγιστη θερμοκρασία που αποκτά το αλουμινόχαρτο (πάντα σε λόγο με το heat dissipation στο περιβάλλον). μπορει να σου φαινεται γελειο αλλα υπαρχουν εφαρμογες στις οποιες χρησιμοποιουνται ζωικες μεμβρανες και πρεπει να ειναι γνωστες καποιες παραμετροι. υπαρχουν ακομα κι ολοκληρα μοντελα για το σχημα, την ταχυτητα, την αποσταση κ.α. των φυσαλιδων αεριων (bubbles) στο νερο, ακουγεται εντελως γελοιο αλλα εχει χρησιμοτητα.
traganeus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ σήμερα έκανα αυτή την συνταγή και βγήκε τέλειο!!!!!
Lucifer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εγώ σήμερα έκανα αυτή την συνταγή και βγήκε τέλειο!!!!! Εμένα δε μου πέτυχε ρε γαμώτο. Μάλλον μου σβώλιασε, βρωμούσε και απαίσια, την πέταξα όπως ήταν στον κάδο σκουπιδιών της γειτονιάς. Α, άσχετο, τινάχτηκε ένα σκουπιδιάρικο στον αέρα τη νύχτα, η φωτιά δεν έσβηνε με τίποτα.
billkost Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Να θυμηθούμε να μελετήσουμε τα μακρομόρια στάχτης και τη διάμετρο της φυτικής μεμβράνης της φλούδας σε συνάρτηση με τη μέγιστη θερμοκρασία που αποκτά το αλουμινόχαρτο (πάντα σε λόγο με το heat dissipation στο περιβάλλον). Επειδή βλέπω πολύ κόσμο να κριτικάρει γενικά, έχω να πω το εξής, γιατί δε πάτε να ασχοληθείτε με τις συνταγές της γιαγιάς και του παππού; Αφήστε τους άλλους να ασχολούνται με αυτά που θέλουν και εσείς ασχοληθείτε με αυτά που θέλετε. Δε σου αρέσει που κάποιοι χρησιμοποιούν μαθηματικά μοντέλα για να μαγειρέψουν; Φάε το αρνί στη σούβλα, το κοτόπουλο με τις πατάτες στο φούρνο και τα μακαρόνια της μάνας σου και μη μας πρήζεις τα παπάρια. Άσε μας εμάς να μαλακιζόμαστε και απόλαυσε εσύ την πραγματική και μόνη απόλαυση. Κλασσικοί Έλληνες μαλάκες.
slygeo87 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Βασιλάκη, δεν χρειάζεται να είναι τέλειο ένα φαγητό.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 πες τα ρε μπιλϊι που κατέβηκαν από τις στάνες και θα μιλήσουν και για κουζίνα!
billkost Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Βασιλάκη, δεν χρειάζεται να είναι τέλειο ένα φαγητό. Το τι χρειάζεται ή δε χρειάζεται για εμένα δεν είναι στην ευχέρειά σου να το κρίνεις. πες τα ρε μπιλϊι που κατέβηκαν από τις στάνες και θα μιλήσουν και για κουζίνα! Είσαι σαρκαστικός χωρίς να έχεις καταλάβει τι λέω. Δε δίνω δεκάρα για το τι νομίζει κάποιος αν είναι καλή κουζίνα ή όχι. Αυτό που λέω είναι πως ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει και αν κάποιος άλλος δε το συμμερίζεται, ας κοιτάξει αλλού.
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Είσαι σαρκαστικός χωρίς να έχεις καταλάβει τι λέω. Δε δίνω δεκάρα για το τι νομίζει κάποιος αν είναι καλή κουζίνα ή όχι. Αυτό που λέω είναι πως ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει και αν κάποιος άλλος δε το συμμερίζεται, ας κοιτάξει αλλού. είμαι γιατί ενώ το post ξεκίνησε με πολύ καλές προοπτικές εδώ και 30 σελίδες μερικοί συγκρίνετε τις kicken-penis σας και παθαίνετε εγκεφαλικά γιατί δεν βρίσκετε την μάρκα μακαρόνια! αποτρέπεται το κόσμο να συμμετάσχει γιατί μπαίνοντας σε αυτό που έχετε κάνει playground σας λέει "σιγά μην ασχοληθώ να βγάλω να την μετρήσουμε"
Προτεινόμενες αναρτήσεις