Dark_son20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 η quiche lorraine είναι έτοιμη (με κυβάκια μπέικον αυτή τη φορα ) η μηλόπιτα είναι έτοιμη (εμφανισιακά απέτυχε, σε γεύση είναι τούμπανο, συνταγή της μαμάς για μηλόπιτα αμερικάνικου τύπου αλλά χωρίς ζάχαρη) τα ψωμιά είναι στο φούρνο στους 50 και ζεσταίνονται για κάνα δίωρο που θέλουν και αρχίζει ο αγώνας με τα σαλιγκάρια
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ζουλευω, λεω κι εγω να φτιαξω μηλοπιτα σημερα αλλα το σκεφτομαι. σκιστηκα στο φαι τις τελευταιες μερες και η ζυγαρια πηρε την ανιουσα.
Dark_son20 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ! ο κώλος μου έχει βγει!
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ενα μικρο tribute σε ενα αγαπημενο υλικο μισο κιλο παραδεισος τυλιγμενος σε χαρτι
μαφαλντα Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ενα μικρο tribute σε ενα αγαπημενο υλικο μισο κιλο παραδεισος τυλιγμενος σε χαρτι ..και μετά η κόλαση της Ευας.
Xorxhs! Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ερωτηση παιδια...εκτος απο μαχαίρι τι αλλο ΄μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αφαίρεση της φλουδας απο τις πατατες? Εχω ακουσει για ειδικο σκευος αλλα και για ειδικο γαντι. Τι απο ολα αυτα ισχύει?
YiN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Κι όχι μόνο πατάτας. Αν δεν υπήρχε αυτό το εργαλείο τώρα θα είχα τουλάχιστον -4 δάχτυλα. Με άνεση. *Βέβαια έχω καταφέρει να κοπώ ΚΑΙ με αυτό.
salliara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 ε ρε Τουφα πια! έχεις ένα βίντεο απάντηση για ΤΑ ΠΑΝΤΑ επίσης, κάνει να βάζουμε το ζεματιστό *οτιδήποτε* σε παγωμένο νερό? ειναι υγιεινό δλδ? ή και το ανάποδο. πχ παγάκι σε χοτ ζεματιστό καφέ.?
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Συνταγή για γαμάτη κυριακάτικη ομελέτα δική μου: - Ανάβουμε το μάτι και βάζουμε πάνω το τηγάνι. Παρατηρούμε οτι το τηγάνι δεν εφαρμόζει καλά στο μάτι και αφήνει κενό ενδιάμεσα. Το διαολοστέλνουμε και συνεχίζουμε. - Παίρνουμε 3 αυγά. Μας σπάει και ένα γιατί μας γλίστρησε απ΄ το χέρι και το αντικαθιστούμε με άλλο βρίζοντας. Σύνολο 4 αυγά. - Σπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο. Όπως πάντα (σε εμένα τουλάχιστον) , έτσι και τώρα μπορεί να πέσουν και λίγα τσόφλια μέσα στο πιάτο. Μουρμουρίζουμε μια πνιχτή χριστοπαναγία και τα αφαιρούμε. - Χτυπάμε καλά τα αυγά με ένα πιρούνι. Προσέχουμε να μη μας φύγει απέξω το μείγμα. Εγώ δεν πρόσεξα και μου χύθηκε. (Σε αυτό το στάδιο παραλίγο να την φάει ο φωταγωγός από τα νεύρα την ομελέτα μας, αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα και απλά τη στόλισα με μερικά κοσμητικά επίθετα). - Λάδι βάλατε στο τηγάνι πριν; Όχι ε; Καλοί μαλάκες σαν κι εμένα είστε. Βάλτε λοιπόν. - Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά στο τηγάνι. Μπορεί να πεταχτεί λάδι, αν συμβεί αυτό οπισθοχωρήστε (κατά προτίμηση φωνάζοντας ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ) για να μην σας κάψει. - Περιμένουμε λίγο να ψηθεί. Σκαλίζουμε με την κουτάλα τριγύρω για να ξεκολλάει. Όχι με το δάχτυλο όπως εγώ, γιατί θα καείτε και θα χάσετε λίγο ακόμα κάρμα από τις βωμολοχίες. - Μόλις ψηθεί λίγο, την γυρίζετε και τη διπλώνετε στη μέση. Καλό θα ήταν να έχετε προνοήσει και να μην έχετε το μάτι στο τέρμα, εμένα είχε πάρει ένα ωραίο βαθύ καφέ χρώμα αποκάτω, ένα στάδιο πριν το κάψιμο. - Περιμένετε λίγο να ψηθεί ολοκληρωτικά και το μέσα της. - Βάζετε στο πιάτο. - Τρώτε. - ... - Αν χορτάσατε να μου τρυπήσετε τη μύτη. Καλό είναι να φάτε και τίποτε άλλο μαζί (π.χ. ψωμί, τυρί, σαλάτα, απάκι, κανά λουκάνικο). Εγώ δεν είχα, δυστυχώς.
Praetorianos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Γιάετε μωρέ ίντα λέει τούτος ο βούιδαρος! Ρε ανεργιάζεις ίντα λες; Να ξεπασουλίσουμε τσι χοχλιούς! Πράμα δεν κατέετε εσείς εκειά πέρα! Μούσκαροι! Πε' τα μπρε. Πριονίδι καλύτερα όχι αλεύρι, τους δίνει και μια ωραία γεύση. Αν και τα σκατά τους, το αποκώλι που λένε οι κρητικοί, είναι σε εμφανές σημείο και τα βγάζεις αν θες. Είναι το τελευταίο μαύρο κομματάκι στο σώμα τους. Αν κι εγώ το τρώω γιατί μαρέσει, είναι λίγο πικρό βέβαια αλλά είναι αφορμή να πιείς μια ρακή ακόμα για να ξεπλύνεις το στόμα σου. Δεν χρειάζεται. Βασικά 23 χρόνια ποτέ μου και πουθενά δεν έχω δει ιστορίες με πριονίδια και αλεύρια κι αλοιφές. Πρώτα τους ξύνεις το κέλυφος να φύγουν τα πολλά πολλά και τα σάλια, μετά τους βράζεις και τους ξαφρίζεις και μετά τους ψήνεις όπως θες. Όπως έγραψε κι ο μέγιστος από πάνω, το αποκώλι φεύγει εύκολα. Άσε που χοχλιός χωρίς κέλυφος, γυναίκα χωρίς ζαρτιέρες. Η μισή απόλαυση είναι στο πασπάτεμα και στο ρούφηγμα.
slygeo87 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 - Αν χορτάσατε να μου τρυπήσετε τη μύτη. Τέτοια φάση, ίσα που μας άνοιξες την όρεξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις