evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 πως ξεχωριζεις μια αλκοολα απο εναν νορμαλ ανθρωπο. η αλκοολα φευγει απο το σουπερ μαρκετ 11,30 η ωρα το πρωι με 3 μπουκαλια κρασι και μια μπυρα τον 750ml. σε λιγο καιρο θα λεω «με λενε εύα και ειμαι καθαρη εδω και 40 μερες.»
evabb Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Παρτε ιδεες για στολισμα cupcake http://www.marmiton.org/magazine/diaporamiam_defile-de-cupcakes_1.aspx
Sarandis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Βήμα 0: Ρεπό. Βήμα 1: Φτιάχνουμε πυργάκι με ξυλάκια και κάρβουνα. Βήμα 2: Αναπτήρας. Βήμα 3: Μπριζόλες με πανάκριβα μπαχαρικά-μυρωδικά. (αλάτι ρίγανη μαύρο πιπέρι) Βήμα 4: Γύρισμα. Βήμα 5: Ψωμάκια με λαδορίγανη, χωριάτικη χωρίς πιπεριά (μου τελείωσε), μια heineken σε ποτήρι kaiser (perfectly served) και το μαμ στα πιάτα.
slygeo87 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ξέρει να ζει ο Σαράντης. ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΦΟΥΑΓΚΡΑ ΜΗΤΣΟ
billkost Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 όλα τα τσιπουράδικα στη παραλία και στο κέντρο δυστηχώς η ευτηχώς ειναι τουριστικά και ας τα επισκέπτονται ακόμα οι καλοφαγάδες του βόλου (είμαι απο βόλο) σερβίρουν με καμάρι Τόνο με μαγιονέζα στο φούρνο και άλλα παραπληγικά που ούτε τυρανοσαυρος ρεξ δεν θα το ακουμπούσε. Το μόνο που θα ξεχώριζα στη παραλία θα ήταν ο Γιώργος για το καλό του χύμα τσίπουρο. Τα αγνά τσιπουράδικα που κρατάνε ακόμα τύπο και ποιότητα πλέον θα τα βρεις στη Ν.Ιωνία. Ξεκινά με τη Μαρίνα στη Ν.Ιωνία, δημοκρατίας με μαγνησιάς κοντά αν θυμάμαι καλά (είναι σε ένα στενό) λαικότητα με αγνά υλικά και όχι τουριστικο μεζέδες που τολμάν να σου φέρνουν αλεσμένο καβούρι πανέ με την υποψία της δαγκάνας για καβουροδαγκάνες. Αυτά για τα τσιπουράδικα, για proper food είναι ανάλογα τη φάση ψάχνεις, έχει ένα πολύ καλό εστιατόριο στο πήλιο, που ο σεφ ηταν άρχοντας και μερακλής, μια μέρα τον είχαμε ειδοποιήσει οτι θα πάμε για σουσι φάση, είχε φρέσκο τόνο και άλλα τέτοια ωραία δυσευρετα πράγματα στο βόλο. Θα δοκιμάσω να ψάξω την επόμενη φορά που θα πάω. Πάντως και μένα δε μου άρεσαν καθόλου τα τουριστικά τσιπουράδικα που πήγαμε. Ευχαριστώ. Ξέρει να ζει ο Σαράντης. ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΦΟΥΑΓΚΡΑ ΜΗΤΣΟ Νομίζεις πως όλοι όσοι θα προτιμούσαν ένα πιάτο με foie gras από τις μπριζόλες του Σαραντή είναι βλάκες; Δε κάνω κριτική στο πιάτο του Σαραντη απλά σχολιάζω αυτό που έχεις στο μυαλό σου, δηλαδή πως όλος ο κόσμος προτιμάει να κάνει αυτό που θες να κάνεις εσύ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 μας βλέπω για κοτόσουπα αύριο...
slygeo87 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δε κάνω κριτική στο πιάτο του Σαραντη απλά σχολιάζω αυτό που έχεις στο μυαλό σου, δηλαδή πως όλος ο κόσμος προτιμάει να κάνει αυτό που θες να κάνεις εσύ. Σεβαστές οι προτιμήσεις σου αλλά μη κάνεις λες και ήρθες από άλλον πλανήτη. Άμα οι 9 στις 10 θέλουν κοψίδια, εσύ είσαι ο μαλάκας. Φιλικά.
Toufas Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Οι 9 ισως να μην ξερουν παιζει?? Δεν λεω, καλο το foie και τα κοψιδια αλλα δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Σεβαστο οποιος θελει 1 απο τα 2, αλλα το 1ο δεν κανει το 2ο χειροτερο. Το κακο μαγειρεμα ειναι σχεδον κανονας στα πιο πολλα μαγαζια οπως και να το κανουμε
billkost Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Σεβαστές οι προτιμήσεις σου αλλά μη κάνεις λες και ήρθες από άλλον πλανήτη. Άμα οι 9 στις 10 θέλουν κοψίδια, εσύ είσαι ο μαλάκας. Φιλικά. Αν οι 9 στους 10 θέλουν κοψίδια και εγώ θέλω το foie gras, κανείς δεν είναι μαλάκας, γιατί πρέπει κάποιος να είναι μαλάκας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις