Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι και εγω μια χαρα ειμαι . Κατι δεν παει καλα στο τελευταιο σου update ισως ? Κανε μια επανεγκατασταση αν και να εχει προβλημα μονο τα βραδια ειναι λιγο περιεργο

ένα repair αρκεί, μην πάμε κατευθείαν σε reinstall :)

btw, κάποια disconnects γίνονται και σε μένα αραιά και που, άλλα είναι μόνο battle.net disconnects (και πάλι σε κρατάει στο παιχνίδι, απλώς μετά πρέπει να ξαναμπεις στο party)

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχα, ενα καλο γελιο το πρωι για να παει καλα η υπολοιπη μερα :D Ο Warfield, ο Valerian και το αρχικο υφος του δρακου εκλεψαν την παρασταση.

Δημοσ.

Μα το θεο και την παναγια ωρες ωρες το σκεφτομαι αν δεν ειχαμε την Blizzard τι στο διαολο θα καναμε στα PC μας!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Leaked HotS teaser

MEGA SPOILER ALERT: βλέπωντας το teaser (που όντως φαίνεται αληθινό), νομίζω ότι και το LEAKED ENDING video που έχει δίπλα στα βίντεο είναι επίσης αληθινό. Κυρίως για το "counter attack" του Mensk. Φτου, και το είδα -σχεδόν- όλο :-(

Επεξ/σία από Athanasios2104
Δημοσ.

Δε μπορώ να περιμένω... :( ρε γμτ περίμενα κάτι παραπάνω. Κάτι σε στυλ Wrath of the Lich King trailer.

1/6 λήγει το NDA απ' ότι λένε και θα βγουν πληροφορίες από όσους είδαν preview από κοντά.

Δημοσ.

Μα το θεο και την παναγια ωρες ωρες το σκεφτομαι αν δεν ειχαμε την Blizzard τι στο διαολο θα καναμε στα PC μας!! :)

Να υποθεσω οτι εισαι μικρος και δεν βλεπεις τσοντες ??? χαχαχα ...εγω παντως ειμαι 16 ωρες τη μερα στο Pc και μονο diablo εχω παιξει και πλεον starcraft 2 απο Blizz

Δημοσ.

Δε μπορώ να περιμένω... :( ρε γμτ περίμενα κάτι παραπάνω. Κάτι σε στυλ Wrath of the Lich King trailer.

1/6 λήγει το NDA απ' ότι λένε και θα βγουν πληροφορίες από όσους είδαν preview από κοντά.

Ε δεν ηταν δα και επισημη ανακοινωση.Leak ειναι.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα.

Εφόσον είναι επίσημο βίντεο, τι διαφορά έχει το ότι έγινε leaked?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα.

Το ότι κάτι είναι Blizzard-made άλλα LEAKED, δεν σημαίνει ότι θα είναι ντε-και-κάλα το Official Teaser... αν με πιάνεις.

Αν το PR δώσει το OK στο συγκεκριμένο leaked teaser για να βγει και επισήμως ως teaser, άλλο αυτό.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα.

Μπορει να ειναι καποιο work in progress...anyway

Παμε μωρη παιχνιδαραααα κ αλλα leaks δωστεε

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω δει τις εξελίξεις τελευταία, ξέρουμε πότε βγαίνει ?

Οι πρωτες δηλωσεις της Blizzard εκαναν λογο για 18 μηνες μετα το Wings of Liberty. Επισημα το περιμενουμε μεσα στο 2012.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...