DimAslan Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σας έχει τύχει να σας κάνει promote από silver σε gold μέσα στη σαιζόν; To λέω γιατί στα τελευταία έξι παιχνίδια που κέρδισα ήμουν 1ος στο Silver αλλά μην πλακώνομαι τσάμπα...
Stavrakas13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 http://us.battle.net/sc2/en/blog/4798491/Climbing_the_Ladder_How_to_earn_a_League_Promotion-4_5_2012
GaGaS_Thess Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει το θεμα με την θεση που εχεις στην καταταξη ... Ειμουν 11 ος bronze και εκανα μια νικη σε 3 vs 3 σε παιχνιδι που κρατησε 1 ωρα και 43 λεπτα και με πηγε 8ο silver.........
GaGaS_Thess Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 προβλημα το οποιο δεν ξερω τι σκατα γινεται και αν το εχει αλλος ... Με το που μπηκα προχθες στην silver στο 3 vs 3 δεν μπορω να βρω group ....κανω επιλογη οπως παντα και με το που παταω PLAY Κανει searching συνεχως .... ποτε δεν βρισκει group οσο και αν περιμενω οσες φορες και αν προσπαθησω . Του εχει τυχει κανενος ; να κανω Leave ?
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ίσως φταίει ο server που προσπαθείς να παίξεις, αν και περίεργο μου ακούγεται γενικά πάντως, στα 3v3 και 4v4 μερικές φορές πρέπει να περιμένεις αρκετά λεπτά (στο WoL θυμάμαι και 10+ λεπτά), ειδικά αν δεν έχεις ήδη έτοιμο group
GaGaS_Thess Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 μα ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει δεν ξανα εγινε ποτε και παιζω 3 vs 3 εδω και 2 1/2 χρονια ... καποια flashia εχει φαει ... Θα κανω leave ladder μπας και στρωσει
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ρε παιδια επειδη αυτο ειναι εντελως ΣΠΑΣΤΙΚΟ στο 1 vs 1 εναντιον zerh χανω με το καλημερα ... μεχρι εγω να κανω barracks ο αλλος εχει στειλει τα μαλακισμενα τα μικρα και τα σπανε ολα .... τι σκατα κανω λαθος ; δεν προλαβαινω να κανω ΤΙΠΟΤΑ Καμμια λυση ;
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 με 2 supply depots και 1 barracks φράζεις την είσοδο στη βάση σου + marines = gg επίσης θέλει πιο γρήγορες και αυτοματοποιημένες κινήσεις. όχι με το πάσο σου. ξόδευε τα φράγκα κανοντας units και προσεχε το supply block
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 δες 6-pool rush στο youtube, δεν είναι τπτ για counter και με 1 marine + scv repair τέλειωσε το θέμα
GaGaS_Thess Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 2 supply depots + 1 barracks = δεν προλαβαινω . αυτο κανω αλλα δεν προλαβαινω . Χαρακτηριστικο παραδειγμα . Πριν λιγο . Κανω supply depot - barracks και με το που παταω να κανει train marine ερχονται 10 μικρα zerg. Βγαινει ο πρωτος marine ψοφαει μπαμ μπαμ και καληνυχτα ξανα........ Κατι κανω λαθος . Δεν νομιζω οτι το προβλημα μου ειναι τα 2-3 δευτερολεπτα που θα αργησω . Ο αλλος εχει ηδη κανει ντου
BlackScorpionX Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αυτό σημαίνει ότι καθυστερείς στην εκκίνηση. Κάτι κάνεις λάθος στη σειρά (πχ πολλά ή λίγα SCV - Supply blocked κλπ)
DimAslan Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Φίλε μου δες λίγο τα βιντεάκι στο youtube από τον Apollo, συγκεκριμένα έχει το Terran tutorials Revamped. Εκεί θα μάθεις όλα τα βασικά. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
LuNaTiC Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Στο 9 supply... κάνε το πρώτο depot στην ράμπα σου... με το που τελειώσει το scv να χτίζει το depot κάνε ακριβώς δίπλα barrack... και μπορείς παράλληλα με ένα άλλο scv να ολοκληρώσεις το wall στην ράμπα με ένα depot ακόμα ή περίμενε το ίδιο scv που φτιάχνει το barrack... Αν εσύ ξεκινάς να κάνεις το πρώτο σου κτήριο στο 15 supply ....ναι δε προλαβαίνεις να αντιμετωπίσεις κανένα early harash. http://www.twitch.tv/directory/game/StarCraft%20II%3A%20Heart%20of%20the%20Swarm Δοκίμασε να δεις κάνα stream και πάνω κάτω να δεις τα opening που κάνουν Παραλίγο να το ξεχάσω -- δες και αυτό --> http://www.starcraft2.gr/index.php?option=com_kunena&Itemid=113&func=view&catid=11&id=11794 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2013 από LuNaTiC
DimAslan Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δεν είμαι καλός, αλλά το συγκεκριμένο το ανέβασα για να το δει ένας φίλος. Έστειλε zerglings με τη μια αλλά είχα ήδη κάνει wall off και μετά άμεσα το πήγε σε baneling bust αλλά ευτυχώς μου δούλεψε το split και σώθηκα. Επίσης δεν χειρίστηκε καθόλου καλά τα mutas του. Βοήθησαν αρκετά και τα widow mines αλλά αν ήταν πιο καλός ίσως να με είχε πάρει. Το βάζω απλά σαν δείγμα για το early zerg pressure ή all-in που έγραψες πριν φίλε GaGaS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα