ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Τουλάχιστον βγάλαν τρίποντο στο τέλος. Πάλι καλά είχαν την ευκαιρία.
coyote2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Κερδίζαμε και το άφησε εκεί που χάσαμε 3 επιθετικά Όταν μπήκα είδα 20-8... Συμπέρασμα Πολύ κακη ομάδα οι hawks εμείς χειρότερη
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Τέτοιο roasting από τον Young, θα το θυμάμαι για χρόνια. Ειδικά αν αποκλειστούν τελικά.
cambo99 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Κρίμα.... τίποτα δεν χάθηκε παντως. Αυτοί οι Bucks νικάνε τους Ατλάντα και εκτός! Καλή εμφάνιση του Γιάννη, αλλά ο Young δεν παίζεται!
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, xgol είπε Κακη ομαδα γιατι; Σημερα παιξαν φανταστικα. O Young και λίγο οι ψηλοί (λόγω Young). Όλοι οι άλλοι ανύπαρκτοι ήταν.
greekfragma Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 τρομερή ζημιά ο Κόλινς σήμερα! του βγάζω το καπέλο! βρωμοδουλειά και αθόρυβος και ενέργεια παντού!
Armored Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μίντλετον το έκανε throw μαεστρικά, στο 100-105 μου παίρνει τρίποντο αντί για ένα εύκολο pnr με Γιάννη κ μετά το τούβλο του βάζει καλάθι φάουλ ο Γιανγκ. Συν ένα κρίσιμο μιντρειντζ μετά που χάνει. Μπαντ ρεσιτάλ πάλι μου ξεκινάει το παιχνίδι λες και είναι ρεγκιουλαρ και χαλαρώνουν για το all star. Ο Τάκερ ψιλοανυπαρκτος αμυντικά και στα ριμπάουντ, αφού έφτασε ως τον τιγκ ο αδερφός του Γιατρά ας βάλει και τον Θανάση, θα το είχε καθαρίσει στο τέλος.
xgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, ilos είπε O Young και λίγο οι ψηλοί (λόγω Young). Όλοι οι άλλοι ανύπαρκτοι ήταν. Γελαω. Παρτυ καναν στα σημεια κλειδια. Ε καλα οι αλλοι εκτος του μπογκνταν ουτως ή αλλως ειναι ανυπαρκτοι. Και μη μου πει κανεις για τον αλλον με το μαλλι καρφακια εν ετει 2021. Ο Μπαντ στο φαουλ που δόθηκε στην ταπα του Κοναγκντον στον Γιανγκ, ξεχασε πως ειχε challenge..
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε τρομερή ζημιά ο Κόλινς σήμερα! του βγάζω το καπέλο! βρωμοδουλειά και αθόρυβος και ενέργεια παντού! Από την στιγμή που βγήκε ο Λόπεζ θα κάνει δουλειά αφού ο Γιάννης πάει στα switches. Δε γινόταν αλλιώς.
vargas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 63-57 τα ριμπάουντ. Όταν οι δύο σου ψηλοί έχουν 14 ριμπάουντ μαζί , και οι καπέλα με τον κολινς 34 ..ε δεν κερδίζεις αγωνα
xgol Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Armored είπε Μίντλετον το έκανε throw μαεστρικά, στο 100-105 μου παίρνει τρίποντο αντί για ένα εύκολο pnr με Γιάννη κ μετά το τούβλο του βάζει καλάθι φάουλ ο Γιανγκ. Συν ένα κρίσιμο μιντρειντζ μετά που χάνει. Μπαντ ρεσιτάλ πάλι μου ξεκινάει το παιχνίδι λες και είναι ρεγκιουλαρ και χαλαρώνουν για το all star. Ο Τάκερ ψιλοανυπαρκτος αμυντικά και στα ριμπάουντ, αφού έφτασε ως τον τιγκ ο αδερφός του Γιατρά ας βάλει και τον Θανάση, θα το είχε καθαρίσει στο τέλος. Αυτο σκεφτηκα στο τελος, ας βαλει τον Θαναση. Χειροτερη αμυνα αποκλειεται να επαιζε. Ουτε χειροτερα στην επιθεση, απ τα 0/10 του Κρις και τα ερμπολ του Πατ.
coyote2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 https://www.gazzetta.gr/mpasket/nba/milgoyoki-mpaks-atlanta-choks-live-24-06-2021-0 Βλέπω σχόλια Παπαδογιάννη Αλλά κανένα challenge γιατί;
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, vargas είπε 63-57 τα ριμπάουντ. Όταν οι δύο σου ψηλοί έχουν 14 ριμπάουντ μαζί , και οι καπέλα με τον κολινς 34 ..ε δεν κερδίζεις αγωνα Ναι αντιστράφηκε η εικόνα με το που βγήκε ο Λόπεζ. Μέχρι τότε ήταν bucks. αλλά όπως είπα δε γινόταν αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα