Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Ο Μπαντ στο φαουλ που δόθηκε στην ταπα του Κοναγκντον στον Γιανγκ, ξεχασε πως ειχε challenge..

Φάουλ ήταν θα έχανε το ταιμ άουτ, άλλη μια χορηγία του Μίντλετον το φάουλ. 

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο throw ήταν το airball του Pat με άφθονο χρόνο και μετά από time out. Και εκείνη η επίθεση που πήραν 3 επιθετικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Armored είπε

Φάουλ ήταν θα έχανε το ταιμ άουτ, άλλη μια χορηγία του Μίντλετον το φάουλ. 

Δε φανηκε καλα απ την καμερα παντως. Και το ειδε ο Μπαντ που ειχε 10 κορμια μπροστα του;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xgol είπε

Δε φανηκε καλα απ την καμερα παντως. Και το ειδε ο Μπαντ που ειχε 10 κορμια μπροστα του;

Έχουν ρουφιάνους (tablets).😁

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Φάνηκε στο ριπλεϊ ξεκάθαρα, συνήθως σε αυτές τις φάσεις ρωτάνε οι κοατς τους παίκτες αν πρέπει να κάνουν και λογικά ο μιντλε έκανε την πάπια.

Δημοσ.

Τέσπα δε θα κρίνω τους bucks μόνο από αυτό το game. Περιμένω να δω το επόμενο παιχνίδι και κυρίως το πρώτο στην Atlanta.

Δημοσ.

Ποιους Μπακς να κρινεις; Ηταν ο γιαννης που εκανε τα παντα, ηταν ο Χολιντει που ηταν φανταστικος στην επιθεση και αξιοθρηνητος στην αμυνα, και δεν υπηρχε ΚΑΝΕΙΣ αλλος. 

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι στον Λόπεζ και στον Μίντλετον όταν δεν τραβάει. Τώρα στα επόμενα ίσως ο Μίντλετον  επανέλθει, αλλά ο Λόπεζ θα είναι συνεχώς μισ-ματς !

Δημοσ.

Δεν Μ αρέσει ο young , αλλά όταν εχεις ένα τέτοιο γκαρντ όλα γίνονται πιο εύκολα. Ο τύπος δεν κουράστηκε καν . Κ στο nba ότι κ να λέμε το μπάσκετ παίζεται με small ball . 

Δημοσ.

Δε ξέρω πραγματικά ποια ήταν η οδηγία του Bud για young. Στην αρχή τον έπαιζε με κάτι teague και Pat 🤣 που πηγαίναν κάτω από τα screens ή τους πέρναγε σαν σταματημένους. Μετά έβαλε τον holiday, αλλά όσο είχε τον Lopez ήταν λες και δε του έπαιζε κανεις άμυνα στα picnroll και τις λόμπες. Προσπάθησε και με τον Portis χειρότερα ξεφτυλίκια, είχαμε και shimmys κλπ. Ε στο τέλος είπε δε γαμιέται ας χάσω τα rebound, έπαιξε μόνο με Γιάννη στο 5 και έκανε switch τα πάντα. Αλλά την έφαγε από τα επιθετικά μετά. Η λύση θεωρητικά είναι Γιάννης-Portis και switch τα πάντα αλλά ο δεύτερος είναι αλλού για αλλού αμυντικά.

Σε αυτή τη σειρά φαίνεται πολύ η απουσία του Di vicenzo. Θα βοήθαγε πάρα πολύ στα rebound.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό δεν ήθελα Χοκς εγώ, Σίξερς καλύτερες μονάδες στα χαρτιά αλλά τουλάχιστον ματσαρουν καλά με Μπακς. Τώρα έχεις μια ομάδα που σου αχρηστεύει τα σέντερ αλλά και τον Τάκερ θα έλεγα που δν νιώθω ότι κολλάει σε αυτό το matchup, και ουσιαστικά πρέπει να τους κάνουμε outscore σε κάθε παιχνίδι. Με τα ποσοστά που βαράμε τρίποντα ως τώρα δύσκολα είμαστε. Νομίζω το καλό σενάριο είναι το γκειμ σεβεν εκτός αν αρχίζει να χτίζει ο γιανγκλινος.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Armored είπε

Για αυτό δεν ήθελα Χοκς εγώ, Σίξερς καλύτερες μονάδες στα χαρτιά αλλά τουλάχιστον ματσαρουν καλά με Μπακς. Τώρα έχεις μια ομάδα που σου αχρηστεύει τα σέντερ αλλά και τον Τάκερ θα έλεγα που δν νιώθω ότι κολλάει σε αυτό το matchup, και ουσιαστικά πρέπει να τους κάνουμε outscore σε κάθε παιχνίδι. Με τα ποσοστά που βαράμε τρίποντα ως τώρα δύσκολα είμαστε. Νομίζω το καλό σενάριο είναι το γκειμ σεβεν εκτός αν αρχίζει να χτίζει ο γιανγκλινος.

Αν δε κάνεις switches ή πας συνέχεια under στα screen και απλά μετά παρακαλάς να τα χάνει, καλά Χριστούγεννα. Θα τη πάθουν όπως με τους heat πέρσι.

Ο Bud αν κρίνω από όλη τη χρονιά πως παίζει τέτοιου είδους ομάδες στα pic n roll, απλά αφήνει αμαρκάριστη τη λόμπα με τον brook. Το πρόβλημα είναι ότι ο young δε πρόκειται να χάσει πολλά τέτοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...