Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα συνολικά είναι ότι οι bucks δυσκολεύονται όταν έχει η αντίπαλη ομάδα σοβαρά γκαρντ σε συνδυασμό με αξιομαχα 4-5 άρια . Κ ο  young είναι ένας πολύ σοβαρός γκαρντ από τι φαίνεται . Με το που κλεβει την μπάλα στο τέλος δεν πάει για επίθεση τρώει τον χρόνο και τσιμπάει κ το φάουλ του . Δύο βολές κ τέλος 

Δημοσ.

Ηταν πολύ άστοχος ο Midl  αν είχε βάλει έστω 2 στα 9 θα είχαν κερδίσει.

Πάντως τα play που κάνανε,,, μερικά ειναι καλά.

Και που τους βλέπεις να κάνουν ένα καλό play στην επόμενη επίθεση αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα ....

Πως γίνεται αυτό ρε παιδάκι μου.... καθόλου γύρω γύρω.... ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Και που τους βλέπεις να κάνουν ένα καλό play στην επόμενη επίθεση αγαλματάκια ακούνητα αμίλητα ....

Ισχύει ότι ήταν πολύ άστοχος ..και είναι κ ό πιο αξιόπιστος περιφερειακός σουτέρ της ομάδας .από την άλλη ο holiday έβαλε ότι δεν έχε βάλει σε όλα τα playoff

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Αυτό γίνεται γιατί τόσα χρόνια ήταν τσίρκο με τον bledose και τους έχουν μείνει κατάλειπα. Όταν ζοριζόντουσαν πάντα τα plays ήταν:

1) Γιάννης από την κορυφή του τριπόντου και drive ή kick out. Στα play off με wall αυτό ενίοτε μεταφράζεται, σε επιθετικό foul, strip ή λάθος πάσα.😁

2) Handoff ή iso middleton με 1 screen το πολύ πολύ για switch.  Και ο θεός βοηθός μετά αν είναι στη μέρα του και δεν έχουμε ανάδρομο Ερμή όπως σήμερα.

3) Pic n roll Middleton με Γιάννη, Αυτό αν γινόταν σωστά execute ήταν και το πιο αποδοτικό play τους. Αλλά εντάξει μη περιμένεις και pic n rolll επιπέδου CP3 ή Jaskevicious.😁 1/2 να το κάναν σωστά.

4) Ένας τρελός να τρέχει αλά curry μετά από 1-2 screens και να παίρνει το handoff από τον Γιάννη στα 9-10 μετρά και να το μπουμπουνάει όπως όπως. Αυτός είναι ο Forbes φέτος.

Από την στιγμή που ήρθε ο Holiday που ξέρει καντάρια basket παραπάνω και από τους 2 σαν playmaker, αλλάξαν κάποια πράγματα. Υπάρχει λίγο πιο ποικιλία αραιά και που. Επίσης άρχισαν να παίζουν λίγο και με τον Σλόπεζ στο post, αλλά το ξέχασαν και αυτό πάλι.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν τους πιάνει η μ@κ@κία και είναι πολύ προβλέψιμοι, τους διαβάζει ο αντίπαλος και προσαρμόζεται. Ειδικά αν είναι καλός προπονητής όπως ο McMillan.

Δημοσ.

Η όμιλια στα αποδυτήρια τραγική . Ενώ δεν πιστεύω οτι φταίει για όλα ο bud , πιο χεσμενη όμιλια σε αποδυτήρια δεν έχω δει .ένας ο bud ,  κ ένας ο pacino στο any given Sunday 

Κλάμα

FB_IMG_1624515027145.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο χάσαμε ένα ματς που δεν μας βγήκε που είμαστε κάκιστοι στα τρίποντα και ο γιανκ έκανε εμφάνιση καριέρας. Δεν χρειάζονται ευθύνες κ πικρόχολα σχόλια. Εγώ θεωρώ άνετη επικράτηση για μπακς στην χειρότερη να γίνει 4-2. Φαινόταν σε όλη τη διάρκεια ό,τι είχαμε το πάνω χέρι άπλα στράβωσε στις λεπτομέρειες. Και στοιχηματικα να το δείτε οι μπουκ μας δίνουν ακλόνητο φαβορί για τελικό. Και γενικά δεν ήταν όπως το πρώτο ματς με νετς που αναρωτιόμουν που έμπλεξα τι είναι αυτά τα τέρατα. 

• Like 1
Δημοσ.

κρίμα ρε σεις για τον ΠΑΤ

εκανε και την τάπα που έκανε φάουλ ο άλλος

Να πώ κι εγω κάτι ακόμη να γελάσουμε

Ολα αυτά γίνανε παρουσία ρετζι μίλερ....?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, coyote2 είπε

κρίμα ρε σεις για τον ΠΑΤ

εκανε και την τάπα που έκανε φάουλ ο άλλος

Είδε όνειρο ότι ήταν ο KD και είπε να κάνει και αυτός airball στην πιο κρίσιμη επίθεση του αγώνα. Μετά από time out σχεδιασμένη κιόλας και ενώ υπήρχε χρόνος.Τρελή αυτοπέποιθηση. Ειδικά όταν έχεις 0/4.😁

4 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Ολα αυτά γίνανε παρουσία ρετζι μίλερ....?

Ο "Hater" φταίει πάλι. 🤣

Δημοσ.

Δεν είδα το παιχνίδι οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, απλά θα πω ότι είναι το πρώτο της σειράς, break γίνονται και ο KD έβαζε τόσους πόντους αλλά στο τέλος αποκλείστηκε. Στο επόμενο μετά από video - θεραπεία του κόουτς θα δούμε και άλλες άμυνες στον Young. 

Δημοσ.

το είπα γιατί το άτομο ειναι πολύ εύστοχο... γι αυτό είπα για τον ρέτζι......

Πάντως δεν είμαι εγώ ο γκαντέμης. Οταν ξύπνησα το γυρίσαμε.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και όσοι ακόμα λέτε για πρωτάθλημα bucks γιατί το διάβασα και αυτό, δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομμύριο αυτές οι 2 ομάδες της Ανατολής να νικήσουν Suns ή Flippers (αν γυρίσει ο kawhi).

Επεξ/σία από ilos
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορούσα στο τέλος να πιστέψω τι τραγικά λάθη έκαναν.... Ειδικά όταν κατάφεραν να ξεφύγουν 7 πόντους και μετά να χάσουν 3 ριμπάουντ και να τρώνε 3ποντο κτλ.. ..... Παραλίγο να ξυπνήσω τα παιδία μου με τα νεύρα μου.....  

Πιστεύω ότι πιο τραγικοί τα ελάφια δεν θα είναι στα επόμενα ματς..... Ακόμα και του Γιάννη ο Καπέλα, του έκλεψε τη μπάλα, πήρε ριμπάουντ έβαλε και 4 πόντους στο κρίσιμο τέλος... Έλεος...

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Δυο πράγματα επιβεβαιώθηκαν. Το ένα είναι αυτο που γράφαμε χθες, εδώ και 30 χρόνια στους τελικούς κερδίζει η ομάδα που έχει το καλύτερο midrange shot.  H Atlanta το έχει με τον Γιανγκ, οι Σανς με Μπούκερ και CP3, oι Κλιπερς με Kahwi και οι Μπακς όταν βρεθεί στη μέρα του ο Μίντλετον.

Το δεύτερο είναι ότι πλέον ξέρουμε πως η ομάδα για την οποία κάνει guarantee o Chuck θα αποκλειστεί.😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...