Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2005

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vargas είπε

Μεγάλη εμφάνιση από ayton 19 πόντοι -22 ριμπάουντ... Και 3-1 οι suns

Είναι πολύ κοντά για τελικό χωρίς να υποτιμώ τους clippers. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mants118 είπε

Είναι πολύ κοντά για τελικό χωρίς να υποτιμώ τους clippers. 

Ε νομίζω η σειρα τελειώσε. Από 3-1 δεν γυρνάει  99% . Για να μην αδικώ τον Chris Paul ήταν ουσιαστικος στις πάσες του , αλλα πολλά άστοχα σουτ γι αυτό κ για μένα ο κορυφαίος ήταν ο ayton

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ αν πάνε τελικό οι suns θα ναι η πρώτη φορά μετά το 93 ..Είχαν ομαδάρα τότε αλλά έπεσαν στον Μιχαλάκη... Barkley majerle kevin Johnson , danny ainge, dumas , Cedric ceballos , και τον υπέρβαρο oliver miller.. o dumas είχε παίξει και στο γυμναστικό σύλλογο Λάρισας .  Δεν θα ερχόταν ποτέ Βεβαυα εδώ , αλλά τον έφαγαν οι καταχρήσεις..

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Weiss είπε

IMG_20210627_082424.jpg

Νομίζω ο κόσμος είναι λίγο άδικος με τον pg. Παίζει χωρίς άλλο σταρ και είναι ο μοναδικός παίκτης σε όλα τα play off που έχει από 20 ποντους κ άνω σε όλα τα παιχνίδια . Το παλεύει πάντως κ ας είναι άστοχος 

Εποςς

FB_IMG_1624772165567.jpg

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, coyote2 είπε

Οι suns έχουν 4 μέρες διαφορά από τους bucks στην ξεκούραση... Οι Clippers δεν τούς καθυστερούν

Είναι μια η άλλη . Γτ οι bucks αν περάσουν θα έχουν ρυθμο

Δημοσ.

Οι Clippers είναι σκληρή ομάδα, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν θα πάει η σειρά στο έβδομο παιχνίδι.

Δημοσ.

Ε μετά το 3-1 σπάνια γυρίζει σειρά. Δε τη πάλεψα για ξενύχτι μετά από κατάχρηση και μπύρες χτες.😁

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ilos είπε

Ε μετά το 3-1 σπάνια γυρίζει σειρά. Δε τη πάλεψα για ξενύχτι μετά από κατάχρηση και μπύρες χτες.😁

Εγώ και Σαρωνίδα πήγα για μπάνιο και στο aire κάθισα και είδα και το NBA μου ..Σέρνομαι σήμερα βέβαια 🤣🤣

Δημοσ.

Θέλω μανούρα crowder μπαμπούλα.

Haters δεν σας χάλασε που το καλάθι του Γιάννη μπαίνει σε πάνθεον καλαθιών μαζί με κάτι παρόμοια του mj.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...