Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Θεωρητικά ο Λεμπρόν θα είχε πιο spot up plays σε μια τέτοια σύνθεση. Με τον Χάουαρντ να προσφέρει σταθερά 20/10 σε επίθεση/ρημπάουντ και να κυριαρχεί ενάντια στον Μπαϊνουμ.
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πρακτικά θα είχαν ένα ελαφρύ προβάδισμα στον άσο οι πρώτοι αλλά οι δεύτεροι θα τελείωναν το παιχνίδι με 40 τάπες και 30 κλεψίματα και ο Χάουαρντ και ο Λεμπρόν, θα ήταν μονίμως στον αέρα να καρφώνουν στην μάπα του Μπάινουμ. Ειδικά ο Χάουαρντ με δύο τόσο καλούς πασέρ στην ομάδα.
Kasrith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εδώ που τα λέμε, και στους τελικούς να περνούσε η Βοστώνη δεν θα είχε καμία μα καμία τύχη Ε τουλάχιστον θα έβγαζε τους Heat όμως
ondine Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Οι Grizzlies αλλάζουν ιδιοκτησία. Ο Lebron δεν έχει @@ τι ολοκληρωμένος να λέμε. Στο υποθετικό μου ερώτημα έβαλα 3 αμυντικούς και 3 επιθετικούς, τους καλύτερους στη θέση τους φέτος. Οι 3 πρώτοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα μόνοι τους, δεν ξέρω γιατί δίνετε προβάδισμα. Δεν είπα Lou Williams, Melo, Cousins. O CP3 είναι passing first, δεν ξέρω που είδατε τα πολλά σουτ. Απλά μπορεί να σκοράρει και δε χάνει layup, σε αντίθεση με το αλιεν. Τέλος πάντων, κουβέντα να γίνεται, βλέπω κανείς δεν ασπάζεται τη γνώμη μου. To haters gonna hate είναι για τους Heattles; Είναι ειδική περίπτωση, ομάδα χωρίς @@ που απλά δεν μπορεί να το πάρει. Δεν είναι ακριβώς το hate που υπάρχει σε sas+lal. Ας το σηκώσουν και θα σταματήσει το δούλεμα. Πάντως εγώ θέλω να πάρει τα σκήπτρα η γενιά του Durant, είναι χρυσή ευκαιρία φέτος.
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ώπα κάτσε τι δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ο Λεμπρόν και ο Χάουαρντ; Και άντε πες ο Χάουαρντ δεν μπορεί ο Ρόντο και ο Λεμπρόν κουλούρια πουλάνε; Ή άλλη ομάδα δεν μπορεί να παίξει άμυνα απέναντι στους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Και ότι αβαντάζ επιθετικό έχει το χάνει από τον Χάουαρντ. Νομίζω ότι είναι 1000% σίγουρο ποιά ομάδα θα κέρδιζε έναν τέτοιο αγώνα.
MJBulls23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Οι 3 πρώτοι δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα μόνοι τους, Ο Λεμπρον και ο Ροντο δεν μπορουν να δημιουργησουν μονοι τους??????????? Biggest fail of the year!!!!!!
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δεν με κόβω να το βλέπω σήμερα το παιχνίδι αν και θέλω. Μπορεί να βάλω κανένα ξυπνητήρι στις 5μιση να δω την τελευταία περίοδο. Θα έχει απαρτία εδώ;
kosmasgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ θα δώσω το παρον. 12 θα την πέσω και 4:15 ξύπνημα Ελπίζω μη με ξενερώσει η OTE TV με καμοιά ελληνική περιγραφή. 3:30 αρχίζει; 4:15
MJBulls23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ θα δώσω το παρον. 12 θα την πέσω και 4:15 ξύπνημα Ελπίζω μη με ξενερώσει η OTE TV με καμοιά ελληνική περιγραφή. 4:15 Σου εσωσα 1 τεταρτο. 4:00 η ωρα Ελλαδος αρχιζει.
kosmasgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Σου εσωσα 1 τεταρτο. 4:00 η ωρα Ελλαδος αρχιζει. 04:00 επίσημα Πάντα όμως αργούν 15 λεπτά
nzeppos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 15 στην καλύτερη. Εγώ πάντως μάλλον θα επαναλάβω την τακτική που είχα στους τελικούς περιφέρειας. Κατέβασμα από TPB, σε HD και χωρίς διαφημίσεις (περίπου 1h45' ο κάθε αγώνας και θέλει ένα 3ωρο να κατέβει). Εννοείται αποχή και... νηστεία από όλα τα ειδησεογραφικά site για το υπόλοιπο της ημέρας. Με αυτό τον τρόπο κατάφερα να δω 11 από τους 13 τελευταίους αγώνες χωρίς να ξέρω τον τελικό νικητή. Επίσης κάτι παρόμοιο είχα κάνει και πέρσι με τους τελικούς, μόνο που εκεί συνήθως "έτρεχα" τον αγώνα στα νεκρά του σημεία (βολές κλπ) και μού έπαιρνε περίπου ένα μισάωρο να τον δω, εννοείται χωρίς να ξέρω το αποτέλεσμα. Δυστυχώς λόγω δουλειάς τα ξενύχτια δεν προβλέπονται
kosmasgr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ε ναι εννοείται αμα δουλεύεις δεν θα κάτσεις να το δείς . Εμείς που ρεπάρουμε όμως αύριο θα σηκωθούμε γιατί αξίζει.
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 14.5€ έχει το πακέτο του NBA.tv για τους τελικούς. 2€/παιχνίδι βγαίνει άμα πάνε στα 7, 2.5€ ανα παιχνίδι άμα πάνε στα 6 και 3€ ανα παιχνίδι άμα τελειώσει στα 5. Στα 4 να τελειώσει είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κάτω από 6 παιχνίδια η σειρά αποκλείεται να πάει λέω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα