nikos21aek Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αυτά για τις τριάδες που είχα πει ήταν για σύγκριση, όχι πως οι μεν είναι άμπαλοι και οι δε θεοί. Τέλος πάντων κανείς δε συμφωνεί μαζί μου, οπότε δεν υπάρχει θέμα. Τι να σου πω αν ρωτούσες ποιά ομάδα από τις δύο είναι πιο συμπαθητική δεν νομίζω να υπάρχουν πιο αντιπαθητικοί παίχτες από τον Λεμπρόν,τον Ρόντο και μετά τα φετινά και τον Χάουαρντ αλλά σε θέματα μπάσκετ νομίζω ότι λόγω Χάουαρντ σε άμυνα και επίθεση η ομάδα αυτή θα κέρδιζε χωρίς αμφιβολία. Βασικά είναι η τέλεια ομάδα. Ο Λεμπρόν με έναν πλέι μέικερ που ξέρει όσο κανένας άλλος να φτιάχνει το παιχνίδι των συμπαιχτών του και έναν ψηλό που είναι φόβητρο και κυριαρχεί κατά κράτος. Ο Χάουαρντ με δύο παίχτες να τον ταΐζουν ιδανικά. Και παράλληλα 3 από τους καυτερους αμυντικούς του ΝΒΑ. Οι δύο καλύτεροι με διαφορά σε όλο το ΝΒΑ και ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών πλέι μέικερ. Δεν νομίζω να γίνεται να φτιάξεις καλύτερη ομάδα από αυτή. Ο Χάουαρντ και ο Λεμπρόν θα βρισκόταν όλη την ώρα στον αέρα και θα κάρφωναν στη μάπα τους και οι άλλοι θα μάζευαν το ένα ταπίδι μετά το άλλο.
skipperas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ^ και γω αυτή την 3άδα θα επέλεγα.καταρχήν ο rondo είναι ο "αγαπημενός" μου εν ενεργεία παίκτης.πραγματικά είναι υπόδειγμα μπασκετικής εφυίας και εξαιρετικά απρόβλεπτος.πάντα τον χαζέυω όταν ακουμπάει μπάλα, χωρίς υπερβολή.οι άλλοι δύο, δεν χρειάζονται συστάσεις.(αν και θα είχα μια αμφιβολία πάντα, για την ευστοχία του howard στις βολές).τώρα δε ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν rondo ή λεμπρόν είναι καλόπαιδα εξωαγωνιστικά.με νοιάζει να αποδίδουν στο γήπεδο και να είναι συνεργάσιμοι. ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται σε τέτοιες ομάδες (πολύ-αστερικές ) είναι το ποιός θα παίρνει τα περισσότερα σουτ.και γενικά επικρατεί αρκετός ανταγωνισμός, που σπάνια οδηγεί σε καλό! στην περίπτωση μας, έμαστε οκ..γιατί o rondo, πρώτα κοιτάει την πάσα και ύστερα το σουτ.σε αντίθεση δηλαδή με τον paul. και παίδες, σήμερα νωρίς για ύπνο.έχει πρωινό ξύπνημα στις 4!!! :-D
nzeppos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Board of governors approves Hornets sale to Benson Posted Jun 13 2012 11:11PM NEW ORLEANS (AP) -- The NBA says the league's board of governors has voted to approve the sale of the New Orleans Hornets to New Orleans Saints owner Tom Benson. A one-sentence statement released by the NBA on its Twitter page Wednesday night says the transaction is expected to close this week. Benson and NBA Commissioner David Stern announced in April that the Saints' owner had agreed to purchase the Hornets from the league and officials confirmed a sale price of about $338 million. The NBA bought the Hornets from club founder George Shinn in December 2010 and spent 16 months looking for a buyer who would keep the team in Louisiana. Benson also has agreed to the terms of a recently negotiated lease keeping the Hornets in the New Orleans Arena through 2024. Τελειώνει επιτέλους η μπόχα-βρώμα του ΝΒΑ, που κανονικά έπρεπε να είχαν ρίξει τους Hornets στη Δ' εθνική.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 ^ μεγάλο χιουμοράκι!! εντωμεταξύ τον έχω δει κι αλλού..γιατί περπατάει έτσι??σαν να κουτσαίνει, σαν να μη μπορεί.. Μήπως έχει στραβά πόδια; Κάπως έτσι περπατούσε και ο Ριβάλντο που είχε ακριβώς το ίδιο, είναι σαν πάθηση.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Παιζουν τραγικο μπασκετ.. Οποιος πιανει πρώτος τη μπαλα παιζει isolation και σουταρει.. Το Μαιαμι φαινεται αρκετα πιο ετοιμο πνευματικα, απο την αλλη αν το παρει η Οκλαχομα θα μιλαμε για την πιο ασυνδετη ομαδα που πηρε ποτε πρωταθλημα στο ΝΒΑ..
free@last Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Durant και Harden εναντίον Μiami.. Mεγάλη νίκη για το Μαιάμι,τελικά.. Αυτός ο Westbrook ,είναι κρίμα να είναι συμπαίχτης του Durant..
Tilemaxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Επιμένω οτι δεν έχει τύχη το Μαϊάμι, και ας κέρδισε σήμερα. Μια σοβαρή Οκλαχόμα θα πάρει το πρωτάθλημα στα 6 παιχνίδια. Εδώ πήγαν να το χάσουν μετά απο άνετη διαφορά, με τον Ντουράντ να μένει για πολύ ώρα εκτός παιχνιδιού λόγω φάουλ. Πολύ δύσκολα θα το χάσει η Οκλαχόμα. Υ.Γ: 15 ρημπάουντ (7 επιθετικά) ανάμεσα σε Ιμπάκα-Πέρκινς, δεν πρόκειται να ξαναπάρει ο Μπός. Ήταν και αυτός ένας σημαντικότατος λόγος που έχασε ο Οκλαχόμα σήμερα.
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Απίστευτο. Harden,Westbrook,Durant βάλαν 80 πόντους και χάσαν. Δεν τους περίμενα να χάσουν στην Οκλαχόμα. Τώρα πρέπει να κερδίσουν μέσα στο Μαιάμι.
patrickdrd Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 οταν 1) δεν δινει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φαουλ στον ντουραντ στην προτελευταια φαση, οταν το εδειξε απο την μπροστινη καμερα φανηκα ποσο προφανες ηταν 2) οταν παιζουν σουπερ και οι 4, λεμπρον, wade, μπος κ μπατιερ, οκ, ο πρωτος εχει ανεβει τελευταια, αλλα ρε @ μπατιερ, κρινεται το ματς, το ρδελοπου ομαδα σου ειναι στα σχοινια κ τρωει ξυλο αβερτα κ με την ληξη του χρονου πετας 3ποντο με ταμπλο; ποσο πονεσε αυτο δεν τους δινω καμια τυχη, ας ισοφαρισαν χθες
speedy23 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δυστυχως εγω τους εδινα τυχη ακομα και να γινοταν 2-0 σημερα για την Οκλαχομα.Ημουν 100% σιγουρος οτι θα εκαναν break στην εδρα.Η Οκλαχομα πρεπει να σταματησει αυτες τις νωθρες αρχες στα 2 πρωτα ματς που ειχε.ΟΚ δεν τους στοιχισε στο πρωτο ματς και πηγαν να παρουν και το σημερινο αλλα μαλακια δεν ειναι να μπαινεις στην ψυχολογια να γυρναω μια μεγαλη διαφορα απο την αρχη? Οσο για την τελευταια φαση,μας φαγανε τα non call,ετσι?Πεντακαθαρο φαουλ στον KD αλλα ειπαμε οταν ο douche αμυνεται,ποτε δεν κανει φαουλ.Ποτε!
nikos21aek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δεν είναι και καμία έδρα φόβητρο το Μαιάμι. Τώρα που έγινε το 1-1 και θα είναι και πιο αραχτοί και σίγουροι οι Χιτ λογικά 1 νίκη θα την κάνουν μέσα στο Μαιάμι. Δύσκολο βέβαια αλλά πρέπει να παίζουν όπως παίζουν στα τελειώματα από την αρχή του παιχνιδιού. Δεν τους στοίχισε με τους Σπέρς,δεν τους στοίχισε στο πρώτο παιχνίδι με τους Χίτ. Ε κάποτε θα πλήρωναν αυτά τα άσχημα πρώτα ημίχρονα.
kosmasgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Φαβορί στην σειρά παραμένουν οι Thunder. Το κλειδί για το Μαιμι είναι η καλή περιφερειακή άμυνα που παίζουν , αντιμετωπίζοντας τα pick n roll όσο μπορούν και η οριμότητά τους ίσως στην σειρά. Με αυτά νομίζω μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε από τα επόμενα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Oι ομάδες του NBA υποβιβάζονται σε μικρότερες κατηγορίες ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα