Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2005

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Πάντως ταιριάζει στο mentality των Knicks. Αν δείξει ότι έχει και επιθετικό παιχνίδι, ίσως κάτι γίνει.

Για τους πολύ πωρωμένους (εώς καμένους) έχει και την πρώτη του ντουέτου Jabare - Giannis στις 3 τα ξημερώματα.

Δημοσ.

ξεχαστε τον wiggins. θα φυγει ανταλλαγη για καναν love νυχτα.

εδιτ

απο οτι φαινεται θα προσπαθησουν να τον κρατησουν... για να δουμε τι θα δουμε!

More LeBron James fallout: Cleveland Cavaliers have opened trade talks for Kevin Love by offering Dion Waiters, Anthony Bennett & 1st-round pick to Minnesota Timberwolves.

Δημοσ.

Ναι, και οι Wolves θα ρεφάρουν την απώλεια του Αγάπη παίρνοντας τον πιο σάπιο παίκτη του αιώνα (λέγε με Μπένετ).

• Like 2
Δημοσ.

θα βαλουν και τον wiggins μου φαινεται. τον μπενετ μη βιαζεστε να τον ξεγραψετε , late bloomer μου φαινεται. kwame brown δεν θα γινει σιγουρα ΙΜΟ.

Δημοσ.

Τι να τον κανουν τον Love? Θα φτιαξουν παλι ομαδα στο προτυπα του Μαιαμι; Μια χαρα ειναι ο Wiggins και πάρα πολλα υποσχόμενος. 

Δημοσ.

Πήρε τα πάνω του ο Γιάννης:

29:40, 17 πόντοι (4/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 3/5 βολές), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 5 λάθη.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να τον κανουν τον Love? Θα φτιαξουν παλι ομαδα στο προτυπα του Μαιαμι; Μια χαρα ειναι ο Wiggins και πάρα πολλα υποσχόμενος. 

O Lebron μάλλον δεν συμβιβάζεται αν η ομάδα του έχει λιγότερους από 3 All-Star.

Δημοσ.

Καλά κάνει. Αφού έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση, είναι ο πλέον σίγουρος τρόπος να πάρεις κούπα (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων). Δεν είναι πλέον παιδαρέλι, έχει μπροστά του το πολύ 4-6 χρόνια καλού μπάσκετ. Μακάρι βέβαια να παίζει μέχρι τα 40.

Δημοσ.

O Lebron ψάχνει πάντα την εύκολη λύση και αυτό είναι κακό.

Αλλάζει τις ομάδες του στην πρώτη τρικυμία.

Αυτό για εμένα λέει πολλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...