Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To 16-0 το πιστεύω, το 82-0 μάλλον όχι μετά το φετινό χουνέρι, ε γύρω στο 77-5 βλέπω   :P

Μια χαρά για αντιΜπόγκουτ   :P

Πάντως πλέον όλοι  θέλουν να πάιξουν στους Warriors, εστω και με min.

Πάει δεν έχει ενδιαφέρον. Όχι μόνο δεν κοντράρονται, αλλά έχουν και έναν λιγότερο αντίπαλο (OKC).

Για την απόφαση του KD τώρα, νομίζω ήταν η πιο εύκολη επιλογή για να πάρει πρωτάθλημα (δυναστεία). Καλύτερη ομάδα Curry-Thompson-Iggy-KD-Green από RWB-Oladipo-Robertson-KD-Adams ή IT-Bradley-KD-Horford...

Από την άλλη μπορούσε να κάνει το 1+1 με τους Thunder να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα και να αποφάσιζε του χρόνου (αν το χαναν) με όλους τους υπόλοιπους, που λήγουν τα συμβόλαια. Το θέμα όμως ήταν ότι η ένταξη του σε αυτή  την  τρομερή ομάδα μόνο φέτος μπουρούσε να γίνει, γιατί θα κράταγαν Barnes και του χρόνου μαζί με την ανανέωση του Curry, δεν θα είχαν χώρο στο salary.

Όμως το θέμα είναι, ότι επιλέγει τον εύκολο δρόμο του Lebron, πιθανόν να μην είναι πρώτο βιολί (αν και προσωπικά πιστεύω πως θα ναι), υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα με τη χημεία και με τη μόνο μια μπάλα :P  και τέλος υπάρχουν τα tweets που κοροίδευε τους εύκολους δρόμους και ότι ήθελε να μείνει για πάντα στους Thunder. Κρίμα τον ήθελα στους Thunder και θα μου γινόταν ακόμα πιο αγαπητός, τοιν ηθέλα στους Celtics ως βάζελος και για να δώσει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και τελικά μας γα... :)

Οπότε τώρα ή ανανεώνουν άμεσα τον RWB ή πάνε για trade.

Ανταλαγή στους Mavs τον Bogut, για να χωρέσει ο KD.

Κατάλαβε ότι δεν έχει τύχη ο Timmy?!

Στους Spurs o Gasol με 30m/2. Πολλά χρόνια ήθελα να το δω αυτό.

CmiY8REVYAEPDK0.jpg

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Αυτό με τον "εύκολο δρόμο" πάντως εγώ δεν το καταλαβαίνω. Σε ένα ομαδικό άθλημα (από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μέχρι τη... φόρμουλα 1), όταν είσαι 20 χρονών θέλεις να πας όπου να' ναι για να φτιάξεις το όνομά σου. Όταν είσαι 27-30 και έχεις ήδη το όνομα, θέλεις να πας κάπου που θα έχεις τις περισσότερες δυνατές πιθανότητες για να πάρεις κούπες και να χτίσεις δυναστείες. Το ίδιο γίνεται και με τους προπονητές, με τους καθημερινούς επαγγελματίες εκτός αθλητισμού, με τους πάντες όλους.

Πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις που είτε θα οφείλονται στην τρέλα του εκάστοτε παίκτη (πχ. ήμουν από μικρός Κάτω Ραχούλα και δεν την αλλάζω μέχρι να σηκώσουμε CHL ή Ντούντα να θέλει να δουλεύει με πιτσιρίκια και όχι ονόματα), είτε σε μια συγκυρία/ικανότητα που επιτρέπουν και τη δημιουργία ονόματος και αυτή τη δυναστείας (Magic, Bird, Jordan κλπ).

Δημοσ.

Βρε δε διαφωνώ, πολύ καλά κάνει, αλλά για να θέλει να λέγεται ο καλύτερος και King, ας κερδίζει τους καλύτερους και όχι να παιζει στο 10% στη regular και στο 50% στη post season. Και μην μας το παίζει ήρωας, που την έκανε με ελαφρά (καλά έκανε το ξαναλέω) από την Κατω Ραχούλα της καρδιάς του, που έφυγε το πήρε με παιχταράδες, απέτυχε και την ξαναέκανε με ελαφρα για την Κάτω Ραχούλα και πάλι μάζεψε παιχταράδες και ξαναπέτυχε γυρίζοντας απο 3-1 απέναντι στους ακόμα καλύτερους (με ελαφρυντικά) παιχταράδες.

Το ίδιο προφανώς και για τον KD...

Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλ από Βοστόνη.

Μου λένε 30m $ για 1 χρόνο ή 50m $ για 2.

Ρε παιδιά σίγουρα τους λέω;

Μήπως μπείτε μέσα.

Όχι μου λένε όλα κομπλέ , και μπάσκετ να μην παίξεις θα δώσεις "κακκαλα" στην ομάδα. Ο Ντουραντ πάλι όχι.

• Like 3
Δημοσ.

Μόλις με πήραν τηλ από Βοστόνη.

Μου λένε 30m $ για 1 χρόνο ή 50m $ για 2.

Ρε παιδιά σίγουρα τους λέω;

Μήπως μπείτε μέσα.

Όχι μου λένε όλα κομπλέ , και μπάσκετ να μην παίξεις θα δώσεις "κακκαλα" στην ομάδα. Ο Ντουραντ πάλι όχι.

...βρε τί σου κάνει το σωστό άβαταρ την σήμερον... :P

Δημοσ.

pachulia για ενα χρονο με 2.9.κοροιδευουν το νβα με αυτα που κανουν.απιστευτο value

Δημοσ.

μονο εμενα με ξενισε το οτι οι Spurs εδωσαν ποσα λεφτα για τον γερο-Παου;;;

BTW βοστονη ανεβηκε λιγο με Horford, αλλα δε νομιζω οτι εχει φτασει σε επιπεδο να απειλει ομαδες για τελικο ανατολης.. σε σειρα με Τοροντο, Κλιβελαντ και ισως και καμμια ακομη παλι απο κατω θα ειμαστε...

Δημοσ.

O Gasol ταιριάζει πολυ στο μπάσκετ των Spurs και πιστεύω θα βοηθησει...Ο Zaza είναι καλή μεταγραφή πιστεύω...Θα προτιμούσα κάτι πιο αθλητικο και γρήγορο σε ψηλό αλλά δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές οπότε έκλεισε η τρυπα...Θέλω και εναν περιφερειακό με έφεση στην άμυνα..

Δημοσ.

Ειδικά αφού κατάφεραν να ξεφορτωθούν και τον Barnes, θα πάει να αμολάει τα τούβλα του σε άλλη παραλία.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τον "εύκολο δρόμο" πάντως εγώ δεν το καταλαβαίνω..

Πότε στα χρονικά είδαμε κάτι τέτοιο; Σε παίχτη αυτου του βεληνεκούς;

Θα σου πω εγώ, και θα μου πεις και εσυ που ίσως θυμάσαι πριν το 90' περισσότερα γεγονότα: ΠΟΤΕ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...