Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς εσας που παρακολουθειτε τακτικα: ξερετε περιπου ποτε ανακοινωνεται το προγραμμα της Regular Season; θα παω San Francisco τελη νοεμβρη και θελω να δω μηπως πετυχω κανα ματσακι Warriors...

• Like 2
Δημοσ.

Προς εσας που παρακολουθειτε τακτικα: ξερετε περιπου ποτε ανακοινωνεται το προγραμμα της Regular Season; θα παω San Francisco τελη νοεμβρη και θελω να δω μηπως πετυχω κανα ματσακι Warriors...

Τον Αυγουστο θα ανακοινωθει.

25th of October ειναι η regular season και η preseason 4th of October ξεκιναει.

Δημοσ.

thanks.. fingers crossed να πετυχω κατι (αν και προβλεπω, ειδικα τωρα με KD, τα εισιτηρια να εχουν κανα 250αρι στα ... nose-bleeds)

• Like 1
Δημοσ.

Φετος εχω ψηθει να παρω tickets για το All star Game, εχω να παω πολλλλαααα χρονια....

Τον Φεβρουαριο θα γινει στο Charlotte νομιζω.....  (1:30 ωρα απο μενα, με το airplane) οποτε βολευει μια χαρα. :-)

• Like 3
Δημοσ.

αν το κανανε ATL το εψηνα. εχω και direct πτηση απο Manchester. τωρα για Charlotte, μπα.... πρεπει να πηξω στην κινηση της βοστωνης πρωτα και δε λεει..

BS λεω.. εχει και direct για Charlotte... ωωωω!

Δημοσ.

αλλα νταξει μωρε, συμβαινουν αυτα, εδω παλευει ο φεντ να παρει γκραν σλαμ στα 30φευγα και καθε φορα κατεβαινει και γινεται τσιμπουκι :P

Πατρικιε να επανελθεις στην ταξη παρακαλω, κατι με τη Γερμανια χθες κατι με τον king Roger σημερα, αιντε!

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο αλλα ειχα προσεξει οτι ο Λιβινγκστον δεν σουταρει τριποντα και τωρα μου θυμηθηκε να το ψαξω.

156 αγωνες στα 2 τελευταια χρονια 2/14 τριποντα.

Δημοσ.

Ασχετο αλλα ειχα προσεξει οτι ο Λιβινγκστον δεν σουταρει τριποντα και τωρα μου θυμηθηκε να το ψαξω.

156 αγωνες στα 2 τελευταια χρονια 2/14 τριποντα.

Δε πειράζει που δε σουτάρει τρίποντα. Έχει deadly midrange ούτως ή άλλος...

• Like 1
Δημοσ.

Tompson Carry Green Durant. Ποτε ηταν η τελευταια φορα που μια ομαδα ειχε τοσο ποιοτικη τετραδα?Στο Top20 και οι 4 για μενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...