nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Σχεδόν όλοι θα έλεγα εγώ. Φυσικά το συνάφι του αμέσως έτρεξε να τον καλύψει, πχ. σε αθλητικό site γράφτηκε το εξής: Ετσι και αλλιώς στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ του μπάσκετ είναι εδώ και χρόνια γνωστό ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος, ιδιαίτερα έμπειρος και εξειδικευμένος σε θέματα ΝΒΑ, αποτελεί κόσμημα ήθους και συμπεριφοράς και φυσικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ρατσιστικές απόψεις. Γνωστός αθλητικογράφος και κόσμημα ήθους δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Τελεία. Ακόμα και αυτοί που φαίνονται για γλύφτες στο γυαλί, πίσω από αυτό είναι τα μεγαλύτερα καθάρματα. Τους έτρωγα στη μάπα για χρόνια, τους έμαθα. Κατά τ' άλλα ο καλύτερος διαγωνισμός καρφωμάτων όλων των εποχών δεν ήταν ο περσινός. Ήταν αυτός που έγινε χθες βράδυ στους Starters, το έβλεπα live και μιλάμε δεν έμεινε άντερο, δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. https://www.youtube.com/watch?v=mPJg9oq6hG4 1
babis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Nzeppos συμφωνω εν μερη μαζι σου αλλα υπαρχουν και καλοι,που δεν εχουν σχεση με δημοσιογραφους-χουλιγκανς ο ρηγας ειναι καλος δημοσιογραφος και πολυ ευχαριστος στην μεταδοση των αγώγων..
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλά, το "σχεδόν όλοι" είναι σχήμα λόγου με μεγάλη δόση υπερβολής, δεν είναι δυνατόν να είναι οι πάντες αλήτες. Ίσως ισχύει κυρίως για πολλά "μεγάλα" και γνωστά ονόματα και όχι για όσους βρίσκονται από κάτω και κάνουν αξιοπρεπέστατη δουλειά (οι περισσότεροι από τους τελευταίους που έτυχε να γνωρίσω είναι και *μπιπ* τα παιδιά). Για το Δάρδαλη δεν θα εκφέρω άποψη γιατί δεν τον γνωρίζω. Οπωσδήποτε δεν μου φαίνεται για "ρατσιστής" ή τίποτα παρόμοιο. Ως συνήθως έγινε η τρίχα τριχιά από μια ατυχή ερώτηση εν μέσω πονηρών καιρών. Αν το παλικάρι είχε πει ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν 15 χρόνια δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας. Ή αν αντί για "οξύμωρο" είχε πει "ασυνήθιστο". Και πάλι όμως δεν καταλαβαίνω γιατί να ρωτήσει κάποιος έναν Αμερικάνο (όπως τον Κερ) γι' αυτό το πράγμα. Άλλο να το συζητήσουμε μεταξύ μας έχοντας γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Ο Κερ που να ξέρει ότι οι έγχρωμοι Έλληνες δεν είναι πολύ συνηθισμένοι στα μέρη μας ή ότι υπάρχει κόσμος που έχει επιφυλάξεις για την ελληνικότητα του Γιάννη (κακώς, αλλά δεν θα το αναλύσουμε εδώ). Και άρα τι στο καλό να σχολίαζε ο κόουτς πάνω σε μια τέτοια ερώτηση; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2017 από nzeppos 1
jimmy0077 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Η ερώτηση ήταν ρατσιστική, χωρίς να σημαίνει αυτό απαραίτητα πως ο δημοσιογράφος είχε αυτή την πρόθεση. Δεν λέω, από την άλλη, πως δεν την είχε γιατί απλά δεν ξέρω. Η μοναδική δικαιολογία θα ήταν τα αγγλικά του να μην είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Ως προς την δουλειά του τώρα, γενικά το παλεύει. Δηλαδή δεν είναι από αυτούς τους τύπους που νομίζουν πως ξέρουν τα πάντα, αλλά ψάχνεται, προσπαθεί κτλ. Από την άλλη βέβαια, όσο τον έχω ακούσει, δεν έχω μάθει τίποτα καινούριο. Είναι αρκετά σοκαριστικό πάντως, το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των Ελλήνων μπασκετικών δημοσιογράφων παρά τις αρκετές επιτυχίες των ελληνικών ομάδων (συλλόγων και Εθνικής) αλλά και της ύπαρξης ενός Έλληνα star στο ΝΒΑ, Ειλικρινά, ο μοναδικός δημοσιογράφος που θεωρώ πως έχει σχετικά καλή γνώση του ΝΒΑ είναι ένα φοιτητής δημοσιογραφίας που ξέρω. 3
nzeppos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Τι να το κάνουν το ΝΒΑ, δεν θα τα βγάλουν από εκεί τα λεφτά. Τουναντίον το να γνωρίζουν επακριβώς το τι συμβαίνει εντός των γαυροβάζελων και να διαφημίζουν τις απόψεις της εκάστοτε διοίκησης ως ανεπίσημο γραφείο τύπου είναι τουλάχιστον επιτακτικό. Πως το έλεγε ο Ιωάννου (άααλλος απάλευτος αυτός): Ανάμεσα στους δημοσιογράφους του μπάσκετ υπάρχει αλληλοσεβασμός, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και δεν υπάρχουν οπαδικές ταυτότητες. Όπου προκύπτει όμως, αυτή η ομάδα δημοσιογράφων που ασχολείται με το συγκεκριμένο σπορ, αυτούς που προσπαθούν να κάνουν κακό, κυρίως στο ίδιο το άθλημα, αργά ή γρήγορα τους αποβάλλει Ακόμα γελάω. 2
skiabox Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Η προσφορά της cosmote για παρακολούθηση μέσω του web δούλεψε σε κανέναν;
skiabox Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά μου έπαιξε σε firefox. Βέβαια φτάνει μέχρι 720p. Θα δούμε τι θα μας προσφέρει και το reddit!
nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλύτερο από 720 δεν θα έχει, μπορεί όμως να παίξει μεγαλύτερο bitrate και 60fps. Χθες βράδυ έβλεπα στο ΝΒΑ Live TV την προπόνηση των ανατολικών. Μου φαίνεται ότι ο Γιάννης δεν είχε χωνέψει ακόμα που ακριβώς είχε πάει και δεν είχε συνειδητοποιήσει ποιους συμπαίκτες θα έχει Τι μεγάλες στιγμές ρε παιδιά. Τις περιμέναμε από τότε που ο Φάνης με το Φασούλα έγιναν draft στο ΝΒΑ, πίσω στα μακρινά 1986 και '87. https://www.youtube.com/watch?v=ZhKJ6dahnv0 Bonus η συνέντευξη του συνονόματου Θανάση:
skiabox Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δες και τα βιντεάκια που ανέβασα στο δικό του thread.
nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Την ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο λες; Τα είδα το πρωί και τα τέσσερα μέρη, πολύ εντυπωσιακά. Δηλαδή το νέο κέντρο που φτιάχνουν τώρα πως στο καλό θα είναι; Την ίδια ώρα εδώ δεν μπορούμε να διοργανώσουμε ένα @#!$ τελικό μπάσκετ.
~mxls~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ο Kyrie λέει ότι η Γη είναι επίπεδη. Καλή προσπάθεια δεν λέω, αλλά θέλει πολλά ψωμιά να φτάσει J.R
nzeppos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και πιάσαμε την κουβέντα για τον JR Smith, έριξα μια ματιά να δω τι γίνεται με τη νεογέννητη κόρη του. Τελευταία ενημέρωση που βρήκα ήταν πριν 2 βδομάδες, οπότε και έβγαλαν την πρώτη φωτογραφία μαζί. Άντε μακάρι να πάνε όλα καλά ρε παιδιά.
~mxls~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Nzeppos συμφωνω εν μερη μαζι σου αλλα υπαρχουν και καλοι,που δεν εχουν σχεση με δημοσιογραφους-χουλιγκανς ο ρηγας ειναι καλος δημοσιογραφος και πολυ ευχαριστος στην μεταδοση των αγώγων.. Δεν τον είχα προσέξει σαν ρεπόρτερ, μέχρι την συνέντευξη. Ούτε γνωρίζω φυσικά τον χαρακτηρα του. Εμένα ένα με ξεπερνάει: ταξίδεψε μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου, είχε την σπάνια ευκαιρία να κάνει ερώτηση σε έναν κόουτς που πολλοί συνάδελφοι του δεν πρόκειται σε αυτή τη ζωή, και ρωτάει ότι πιο ηλιθιο του ήρθε, γιατί δεν βρήκε λίγα sec να βουτήξει τη γλώσσα στον εγκέφαλο. Ρατσιστής μπορεί να μην είναι ο άνθρωπος. Εκείνη τη στιγμή όμως τέρμα μλκς, όπως και οι διπλανοί (Έλληνες λογικά) που γελασαν. 4
Vassilis_24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Eίχαμε και drones φέτος κι ας μην πήγε πολύ καλά το εγχείρημα !(της intel ήταν, οπότε μπορούν οι amd fanboys να ξεσαλώσουν στα σχόλια ) http://www.youtube.com/watch?v=KgRd_DMJMWc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα