gas83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, Edel είπε Έχεις δει τι συμπαίκτες είχε φέτος όλη τη χρονιά και τι έχει τώρα? Πως ξεκίνησε η σεζόν και μεσούσης του αλλάξανε όλη την ομάδα. Και πάλι είναι εκεί, έτοιμος να διεκδικήσει ακόμα ένα δαχτυλίδι. Αυτή η μείωση που υπάρχει είναι αστεία. Ο μοναδικός που από 3-1 οδήγησε την ομάδα σε 4-3. Τα χει κάνει σχεδόν όλα με όλους τους τρόπους. ΜΥΘΟΣ LJ23 μαλιστα γραφω εκτος απο φετος και μου λες για φετος.οκ δεν εχω να σου πω κατι αλλο εκτος οτι εγω τον εχω στο τοπ 3 τοπ 5 στη χειροτερη all time οποτε δεν ειμαι αντιλεμπρον παρολαυτα πιστευω ειμαι αντικειμενικος να σου λεω οτι εχει παει πολλες φορες στους τελικους περπατωντας και γιαυτο τοσα χρονια αλλωστε δεν εχει φυγει απο την ανατολη προφανως εχει κανει τρομερα πραγματα μεχρι τωρα
Edel Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) To 3-1 που έγινε 4-3 δεν είναι φετινό. Μιλάω για το 2016 που διαμέλισαν τους warriors. Αυτό από μόνο του είναι μυθικό επίτευγμα. Μέσα στο Οκλαντ. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Edel 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν τον εγραψε κανενας, ας το γραψω εγω...............πονεσαν τα ματια μας ρε. Εσπασαν τα καλαθια και τα μισα ηταν ελευθερα σουτ. Επισης θα το ξαναγραψω, για οσους εζησαν να δουν MJ δεν προκειται να υπαρξει αλλος GOAT. Τωρα για αυτους που τον βλεπουν μονο σε βιντεακια στο YT καταλαβαινω οτι εντυπωσιαζονται απο τον λεπρο. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
~mxls~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εγώ λεω να φύγει και αυτός από Ανατολή, μπας και δούμε Ραπτορς τελικούς, lol. Θέλει τεράστια guts να πας για υπερπροσπάθεια 40+ λεπτά ανα ματς (συμβολαιάρες όλοι εντωμεταξύ), για να αντιμετωπίσεις ομάδες all stars.
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Ποιος LeBron GOAT ρε, συντονιστείτε. Κι εγώ 34 είμαι και ίσα που πρόλαβα MJ, αλλά εσείς ούτε 24 δεν πρέπει να είστε. 1
coyote2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εγώ που Είμαι μεγαλύτερος νομίζω ότι ο Λεμπρον βελτιώθηκε πολύ άλλο τότε που πήγε Cleveland
Liakos10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Ε καλά φέτος ειδικά έπαιζε μόνος του, αν είχε καλή ομάδα δε θα έκανε αυτά τα νούμερα και σίγουρα δε θα χρειαζόταν να παίξει 40+ λεπτά σε κάθε αγώνα. Γι' αυτό άλλωστε έχει ειπωθεί ότι ο Lebron χτίζει καριέρα και στατιστικά εις βάρος της ομάδας του.
~mxls~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Liakos10 είπε ... Γι' αυτό άλλωστε έχει ειπωθεί ότι ο Lebron χτίζει καριέρα και στατιστικά εις βάρος της ομάδας του. Μαν, διάβασέ το ξανά, και σκέψου ότι μιλάμε για τους Καβς.
Miracle Worker Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εμένα τα 48 λεπτά μου αρέσουν, μπασκετικα. Εντάξει, μπορεί να είναι βαρετά, ειδικά στη seazon, αλλά μου φαίνεται οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο δίκαιο. Στην Ευρώπη, το 40λεπτο, πολλές φορές μου αφήνει μια πίκρα ότι δεν κέρδισε ο καλύτερος. Τα 7 ματς και εμένα μου φαίνονται πολλά. 1
skiabox Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στην άλλη σειρά ποια ομάδα βλέπετε να περνάει; Houston Rockets ή Golden State Warriors;
W0zzAp Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, skiabox είπε Στην άλλη σειρά ποια ομάδα βλέπετε να περνάει; Houston Rockets ή Golden State Warriors; Εξαρταται απτο πως θα παιξει ο μουσιας,αν δεν παιξει δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα για τους Warriors ,αν παιξει τοτε θα δουμε ματσαρα και ελπιζω να γινει. Τωρα αυτα που λεγονται για GOAT κτλ δεν μπορει καποιος να κρινει ακομα.Η αληθεια ειναι οτι ο James παιζει μονος του σε μεγαλο βαθμο και κατι απιστευτα πραγματα,αλλα απτην αλλη η ανατολη ειναι πολυ χαλια(εδω και χρονια),αν οι Σελτικς ειχαν τουλαχιστον τον Irving θα μιλαγαμε αλλιως.Ο Lebron σιγουρα θα ειναι μεσα στο τοπ 3,αλλα ακομα δεν εχει τελιωσει την καριερα του οταν γινει τοτε το ξανασυζηταμε,μεχρι τοτε εννοειται ο GOAT ειναι ο MJ.O ανθρωπος εχει 6/6 σε τελικους χωρις καν να παει σε 7ο παιχνιδι γιατι απλα δεν τους αφηνε(με περιπου 2 χρονια break απτο μπασκετ λογω baseball ετσι για να τα λεμε και αυτα) και αν δεν ειχε σταματησει το 98 πιθανως να ειχε παρει ακομα 1-2 δαχτυλιδια.Επισης ο MJ δεν εφυγε απτους bulls για να παει σε πιο καλη ομαδα(τοτε που επαιζε μονος του) ωστε να παρει τιτλο εμεινε και περιμενε να φτιαξουν ομαδα πανω του γιαυτο ειδικα τον παω περισσοτερο απτον Lebron. 1
Miracle Worker Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Αν παίξει ο Paul οι Rockets έχουν πολλές ελπίδες. Από Warriors δεν παίζει ο Iguodola που έχει δώσει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στους Rockets.
W0zzAp Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Αν παίξει ο Paul οι Rockets έχουν πολλές ελπίδες. Από Warriors δεν παίζει ο Iguodola που έχει δώσει πολύ καλά παιχνίδια απέναντι στους Rockets. Αποτι λενε δυσκολα θα παιξει ο Paul 1
4saken Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, Edel είπε To 3-1 που έγινε 4-3 δεν είναι φετινό. Μιλάω για το 2016 που διαμέλισαν τους warriors. Αυτό από μόνο του είναι μυθικό επίτευγμα. Μέσα στο Οκλαντ. Εκεινο το πρωταθλημα το εχασε ο Green δεν το κερδισε ο Λεμπρον.
~mxls~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, 4saken είπε Εκεινο το πρωταθλημα το εχασε ο Green δεν το κερδισε ο Λεμπρον. Ο γιουνάνιμους το έχασε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα