~mxls~ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Αλλάζεις γραμμή 3π, ορίζεις 12λεπτα, και ήδη το under 65 πάει περίπατο. Έχει μια συγκεκριμένη μορφή το μπάσκετ στα ευρωπαϊκά γήπεδα, και επειδή είναι δυσκοίλιοι στη FIBA φαντάζει κάπως δύσκολο. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε Αλλάζεις γραμμή 3π, ορίζεις 12λεπτα, και ήδη το under 65 πάει περίπατο. δεν νμζ οτι ειναι τοσο απλα...ηδη με την μορφη της Euroleague και οι παιχτες στο τελος της σεζον δεν παιρνουν τα ποδια τους...Θυμαμαι τον Ολυμπιακο περυσι στους τελικους με τον παο και γελαω...αυτο για το 12λεπτο που λες...τωρα για το 3ποντο...εκει να δεις γελιο!Ποσοστα σε μονοψηφια νουμερα θα βλεπαμε! Ολα αυτα αν γινουν αποτομα...αν ξεκινησει σοβαρη δουλεια ομως απο τις ακαδημιες τοτε σιγουρα σε 10 χρονια θα ειναι ολα κανονικα.
Ψιτ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, nzeppos said: Πάντως όσο WNBA έχω δει είναι πολύ πιο εύπεπτο από το 90% του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το WNBA είναι καλύτερη εμπειρία από το NBA, ειδικά μέσα στο γήπεδο, διότι είναι πολύ -πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεστε- ανταγωνιστικό Το NCAA είναι βαρετό, ουσιαστικά εξαρτάται απο το ρικρουτ της συγκεκριμένης σίζον των ομάδων που παίζουν στο συγκκριμένο παιχνίδι που κάποιος παρακολουθεί και εξαρτάται σε τι μέρα θα βρεθούν. Αν εξαιρέσουμε το hype από το κολλέγιο, τους φοιτητές, τους απόφοιτους και την ευχή ότι ο νέος iverson ή AD θα είναι στην ομάδα, το μπάσκετ που παίζεται έχει όλα τα μειονεκτήματα που φέρουν ομάδες κάτω των 21. 28 minutes ago, Αλεξανδρος A.92 said: Θυμαμαι τον Ολυμπιακο περυσι στους τελικους με τον παο και γελαω... Δε γίνεται το άθλημα να καθορίζεται από ομάδες που δε θέλουν να κάνουν ανανέωση ή που παίζουν τα τελευταία 6-7 χρόνια μέ ένα 4άρι. 1
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Ψιτ είπε Το WNBA είναι καλύτερη εμπειρία από το NBA, ειδικά μέσα στο γήπεδο, διότι είναι πολύ -πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεστε- ανταγωνιστικό Το NCAA είναι βαρετό, ουσιαστικά εξαρτάται απο το ρικρουτ της συγκεκριμένης σίζον των ομάδων που παίζουν στο συγκκριμένο παιχνίδι που κάποιος παρακολουθεί και εξαρτάται σε τι μέρα θα βρεθούν. Αν εξαιρέσουμε το hype από το κολλέγιο, τους φοιτητές, τους απόφοιτους και την ευχή ότι ο νέος iverson ή AD θα είναι στην ομάδα, το μπάσκετ που παίζεται έχει όλα τα μειονεκτήματα που φέρουν ομάδες κάτω των 21. Δε γίνεται το άθλημα να καθορίζεται από ομάδες που δε θέλουν να κάνουν ανανέωση ή που παίζουν τα τελευταία 6-7 χρόνια μέ ένα 4άρι. Κι εγώ το βρίσκω βαρετό το NCAA, τουλάχιστον το λίγο που έχω δει και αυτό σε επίπεδο final four. Φανταζομαι τι γίνεται σε προηγούμενους γύρους. Sweet sixteen που είχα παρακολουθήσει μια φορά κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Το μεν διαρκές recruiting προσφέρει κάποιο ενδιαφέρον γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργήσεις δυναστεία ενώ όπως τα λες οι περισσότεροι παίκτες είναι αγουροι και δεν έχουν συνεπή απόδοση, ίσως γι αυτό στους μονούς αγώνες του final four οι εκπλήξεις είναι ο κανόνας. Για εμένα το πρόβλημα είναι πως επειδή δεν είμαστε πια στο 1984 και η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά, η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του NCAA Div 1 δεν κάνουν ούτε για Eurocup. Άρα δεν βλέπω γιατί να χάνω το χρόνο μου με το Kentucky - Duke (εκτός πια κι αν θέλω να δω κάποιο εκκολαπτομενο Hall of famer), όταν στο Αρμάνι - Μπάγερν παίζεται γενικά καλύτερο μπάσκετ. Για προφανείς όμως λόγους οι Αμερικάνοι προτιμούν το κολλεγιακο πάρα το ευρωπαϊκό μπάσκετ και φυσικά αρκετοί από αυτούς σνομπάρουν και το NBA. Ps: ανεπανάληπτη όσο και αληθινή η τελευταία ατάκα περί ανανέωσης 4αριου, α ρε κακομοίρη Πρίντεζη μέχρι τα βαθιά σου γεράματα θα σε βάζουν να παίζεις. Πεταχτάρι με τη μαγκούρα. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από nzeppos
skiabox Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Από τότε που παρακολουθώ nba λόγω Αντετοκούνμπο δεν έχω δει ούτε δευτερόλεπτο ευρωπαϊκού μπάσκετ! Σου φαίνεται slow motion μετά το ευρωπαϊκό! 1
DIMITRISG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Εμένα μου αρέσει επίσης το ευρωπαϊκό καλό μπάσκετ (Ευρωλίγκα και μερικες ομάδες Τσάμπιονς λιγκ) διότι προσφέρει διαφορετικό θέαμα λόγω κλειστών συστημάτων και στρατηγικής 2
Ψιτ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Άσχετο, αλλά αυριο θα πάω στο Capital City Go-Go vs. Texas Legends, να δω τον Κωστάκη τον Αντεντοκούμπο. Η πρώτη μου φορά στη G-league για $11, 4η σειρά. 1 1
Πανος999 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Τροφη για σκεψη... Θα μπορουσε να ταιριαξει ο Leonard με τον Giannis?! Θελω τον Γιαννακη σε μια ομαδα τυπου Raptors, Phila..
skiabox Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Τι έκανε πάλι ο Γιάννης ρε παιδιά; Τον ξεφτίλισε τον gober.
st2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στην ευρώπη (και στην ελλάδα ειδικά ακόμα περισσότερο) όταν αντιγράφουμε κάτι το αντιγράφουμε λάθος γιατί προσπαθούμε να το φέρουμε στα μέτρα μας στην euroleague πχ έχουμε πρωτάθλημα και στο τελος Final 4 δηλαδή κάτι απο regular season nba και NCAA για μένα στην Ευρώπη καλό θα ήταν να φτιαχτεί ένα πρωτάθλημα σαν το NCAA όπου να ξεκινάει με μια κατάταξη δυναμικότητας των ομάδων και περιφέρειες πχ οι ομάδες να είναι 16 euroleague +24 eurocup +32 fiba CL =64 oι περιφέρειες 1 βαλκανια τουρκια ισραηλ κλπ 2 ιταλια γερμανια τσεχια κλπ 3 ισπανια πορτογαλια γαλλία αγγλία κλπ 4 ρωσια λιθουανια (vtb γενικότερα) και σκανδιναβία κλπ και θα πηγαίνει προοδευτικά στην αρχή θα παίξουν οι 32 fiba CL θα βγούν 16 μετα 16 +24 eurocup = 32 θα βγουν 16 μετά 16+ 16 euroleague = 32 θα βγουν 16 και μετά sweet 16 με final 4 με αυτό το σύστημα έχει ακόμα και ο Προμηθέας Πατρών το δικαίωμα να ονειρεύεται αυτά με την ευρώπη στο ΝΒΑ προσωπικά θέλω όσο τίποτα να πάει καλά το Denver όσο πιο ψηλα γίνεται γιατί είναι η μόνη ομάδα που παρουσιάζει μια εναλλακτική πρόταση παιχνιδιού που ξεφεύγει από το trend υψηλό pace και 7000 3Ps 2
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, skiabox είπε Τι έκανε πάλι ο Γιάννης ρε παιδιά; Τον ξεφτίλισε τον gober. Το προπέρσινο ακόμα χειρότερο.
~mxls~ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Πανος999 είπε Τροφη για σκεψη... Θα μπορουσε να ταιριαξει ο Leonard με τον Giannis?! ... Άνετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στις 29/12/2017 στις 2:59 ΜΜ, Nevyn είπε Της ανατροπης το καγκελο εγινε χτες, και στο Μιγλουοκι αλλα ειδικα στη Βοστωνη οπου το παιχνιδι το πηρε στα τελευταια δευερολεπτα ο Καραγκουνης του ΝΒΑ ποιος είναι ο καραγκούνης του NBA?
NickTheQuick Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Πανος999 είπε Τροφη για σκεψη... Θα μπορουσε να ταιριαξει ο Leonard με τον Giannis?! Θελω τον Γιαννακη σε μια ομαδα τυπου Raptors, Phila.. Ο Γιάννης μια χαρά είναι εκεί που είναι. Οι Μπακς είναι δεύτεροι σε πρόσπάθειες για 3 και εύστοχα τρίποντα στο ΝΒΑ. Πως νομίζετε ότι ανοίγουν οι διάδρομοι για το Γιάννη; Αν βγάλεις και το θλιβερό 16,9% του Γιάννη στα τρίποντα θα ήταν πολύ ψηλά και σε ποσοστά. Ο Γιάννης όπως όλοι οι καλοί σολίστες π.χ. Χάρντεν, Λεμπρόν κλπ χρειάζονται καλούς σουτέρ γύρω τους για να μπορούν να πηγαίνουν σε παιχνίδι 1-1 όπου έχουν φανερό πλεονέκτημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα