~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, Edel είπε Ο LeBron είναι ο goat. Εντός και εκτός παρκέ. Είμαστε μπασκετικα ευλογημένοι που είδαμε έναν τέτοιο παίχτη εν δράσει! Like από μένα (παρότι έχω MJ πρώτο), γιατί τα γράφεις κάθε χρόνο. Σε αντίθεση με τους φανατικούς των dubs (γελάστε) που τον σύγκριναν με το φιδέμπορα και τον άλλον τον γιουνάνιμους έμπιπι.
naimore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 59 minutes ago, NickTheQuick said: Με το Ντάλας στο 8-5, αν μπουν πλειοφς, γερό αουτσάιντερ για MVP ο Λούκα, μαζί με Γιάννη, Μούσια και Λεμπρόν ποσο δινει; το παιξες; 😛
NickTheQuick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άμα το βλέπεις για το Luka παίξτο τώρα. Σε λίγο που θα τραυματιστεί ο AD και θα παίζει κάθε δεύτερο παιχνίδι ο Kawhi και θα μείνουν 4 φαβορί θα πάει στο 5 η απόδοση. Μ' αρέσει που έχει ακόμα απόδοση για Steph Curry που αν γυρίσει θα ναι κατά το Μάρτιο. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από NickTheQuick
Chrisxxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δεν ειναι η σειρά του Doncic φετος αν και αυτη τη στιγμή βασει εμφανισεων ειναι μαζι με Γιαννη και Χαρντεν στο τοπ 3. Το ΝΒΑ μετα τη νήλα που έπαθε με τη 2η αποχώρηση του Τζορνταν και μεχρι την εμφάνιση της γενιάς του 2004 προχωραει με εξαιρετικα υψηλου επιπέδου σχεδιασμό για τους ποιους θα προβάλει σε κάθε αγωνιστικη περίοδο. Φέτος μάλλον θα εχουμε κοντρα μεταξυ Χαρντεν κ Γιαννη. Ο Doncic θα εμφανιστεί στο προσκήνιο του χρόνου ή τον επόμενο. Βεβαια τους τα χαλασε λίγο ο Ζαιον και ο Καρι. Οχι δεν ειναι θεωρία συνομωσίας αλλά από τοτε που το ΝΒΑ βρεθηκε σε αλλεπάλληλες χρονιες που έπεφταν τα νουμερα του και αυτό επειδή ειχε επενδύσει σχεδον αποκλειστικά στον Τζορνταν εδω και χρονια επενδύει στρατηγικά σε διάφορους σταρ δινοντας τους πολυ περισσότερη δημοσιότητα συγκριτικά με άλλους. π.χ. 2010 βλέπαμε συνέχεια Γκριφιν, μετά πήγαμε στον Καρι, καθε μερα βιντεο με τρελά τριποντα κλπ, αργότερα, Ουεστμπρουκ στην τριμπλ νταμπλ χρονια, Χαρντεν την επόμενη, μετά Γιαννη κλπ
djuan1988 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, φαίνεται ξεκάθαρα από το mvp ladder. Δεν τον βάζουν στη συζήτηση καν.
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, NickTheQuick είπε Με το Ντάλας στο 8-5, αν μπουν πλειοφς, γερό αουτσάιντερ για MVP ο Λούκα, μαζί με Γιάννη, Μούσια και Λεμπρόν -μουσια???αυτο το σπουργιτι ακομα μπαινει σε τετοιες συγκρισεις????Μου ειναι αστειο πλεον να τον συγκρινω με τους αλλους,ειναι παντελως μονοδιαστατος(και φλοπερ) -για μενα το απολυτο φαβορι ειναι ο καβαι,το παλικαρι ηταν απλα ανωτερο περσι,το παραδεχθηκε σε συνεντευξη και ο γιαννης
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 14 minutes ago, rudigarcia222 said: -για μενα το απολυτο φαβορι ειναι ο καβαι,το παλικαρι ηταν απλα ανωτερο περσι,το παραδεχθηκε σε συνεντευξη και ο γιαννης Δεν διαφωνώ, αλλά από την στιγμή που δεν παίζει τόσα πολλά regular season games, το ξέρει κι ο ίδιος ότι δεν....
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε -μουσια???αυτο το σπουργιτι ακομα μπαινει σε τετοιες συγκρισεις????Μου ειναι αστειο πλεον να τον συγκρινω με τους αλλους,ειναι παντελως μονοδιαστατος(και φλοπερ) -για μενα το απολυτο φαβορι ειναι ο καβαι,το παλικαρι ηταν απλα ανωτερο περσι,το παραδεχθηκε σε συνεντευξη και ο γιαννης Ο Κάουι που υποτίθεται τώρα είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, και μετά βίας βγάζει 60 ματς στη regular. No thanks. 1
NickTheQuick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Ήδη τραυματίστηκε ο Κουάι και έχει χάσει τα 3 τελευταία παιχνίδια των LAC και 5 από τα 14 φετινά. Μην ξεχνάτε Λεμπρόν με τρομερά νούμερα και τους Lakers στο 11-2 μέχρι στιγμής
Conan2046 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Βάσει του Player Efficiency Rating Γιαννής, Χάρντεν, Ντόνσιτς, (Βγάζω τον Τάουνς εκτός), Λεμπρόν έχουν τις καλύτερες επιδόσεις ως τώρα. Θα το πάει έτσι ο Λεμπρόν μέχρι τέλους; Μου φαίνεται απίθανο στην ηλικία του να μην ρίξει ρυθμούς για να είναι έτοιμος στα πλέυ οφ αλλά ο τύπος είναι σωματικά απίστευτος. Νομίζω ότι στην τελική (και χωρίς να έχει κάποιος σοβαρό τραυματισμό) θα κριθεί από το ποιανού η ομάδα θα τα πάει καλύτερα ως το τέλος
coyote2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Ο Κάουι που υποτίθεται τώρα είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, και μετά βίας βγάζει 60 ματς στη regular. No thanks. εμείς δε μπορούμε να ΔΟΥΜΕ 60 ματς..... θα παίξουμε κιόλας?
~mxls~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, coyote2 είπε εμείς δε μπορούμε να ΔΟΥΜΕ 60 ματς..... θα παίξουμε κιόλας? Καλά ας παίξει αυτός, και βλέπουμε μετά εμείς 😁
skiabox Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Conan2046 είπε Βάσει του Player Efficiency Rating Γιαννής, Χάρντεν, Ντόνσιτς, (Βγάζω τον Τάουνς εκτός), Λεμπρόν έχουν τις καλύτερες επιδόσεις ως τώρα. Θα το πάει έτσι ο Λεμπρόν μέχρι τέλους; Μου φαίνεται απίθανο στην ηλικία του να μην ρίξει ρυθμούς για να είναι έτοιμος στα πλέυ οφ αλλά ο τύπος είναι σωματικά απίστευτος. Νομίζω ότι στην τελική (και χωρίς να έχει κάποιος σοβαρό τραυματισμό) θα κριθεί από το ποιανού η ομάδα θα τα πάει καλύτερα ως το τέλος 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νέο triple double απο lbj με mvp τον ατρομητο davis με τους purple n gold να διεκδικούν νίκη στο rematch που θα γίνει στα σαθρά θεμέλια του okc arena με τον Adams να αναπολεί το παρελθόν 😁 Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
NickTheQuick Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Conan2046 είπε Θα το πάει έτσι ο Λεμπρόν μέχρι τέλους; Μου φαίνεται απίθανο στην ηλικία του να μην ρίξει ρυθμούς για να είναι έτοιμος στα πλέυ οφ αλλά ο τύπος είναι σωματικά απίστευτος. Πριν 2 χρόνια (2017-18) έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του και έπαιξε 82 παιχνίδια με 36.9 λεπτά μ.ο (πρώτος σε όλο το ΝΒΑ). Ο τύπος είναι τέρας σωματικά και θεωρείται ο καλύτερος αθλητής που έχει περάσει πιθανόν από όλα τα σπορ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα