Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει πως μηδενιζεται το downloaded ; γιατι βλεπω οτι εχουν περασει 3 μερες απο το τελευταιο download που ηταν 11gb(σε μια μερα) και δεν εχει μειωθει το downloaded.

Σε 5 μέρες από την στιγμή που έκανες το download

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εκει που ειναι τα rapidshare folders, υπαρχει ενα κουμπι "admin login" διπλα απο καθε φακελο, μπαινεις εκει και κατω κατω εχει ενα κουμπι που λεει delete whole folder, τικαρεις πρωτα και τα 2 κουτακια και πατας το κουμπι για να σβηστει φακελος.

Ευχαριστώ για την πληροφορία!!!

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες στο rapget (εχω βαλει στα settings να κατεβαζει 4 links ταυτοχρονα) καποια links ξεκινανε να κατεβαινουν με 1-5 kb/sec με αποτελεσμα να τα κανω pause και να τα κατεβαζω κατευθειαν απο τον browser-αν κανω resume στο pause συνεχιζουν στην ιδια ταχυτητα.Συμβαινει και σε αλλους αυτο?Ειμαι premium rapidshare user.

Δημοσ.

Τις τελευταίες ημέρες όταν πάω να κατεβάσω κάποιο άρχειο μέσω της επιλογής free μου εμφανίζει μετά την χρονομετρηση 6 γράμματα η αριθμούς. Το κουτάκι όμως χωράει μόνο 4 χαρακτήρες.

Εμφανίζει το παρακάτω μηνυμα: No premium user. Please enter all letters having a <μια φωτογραφία>. below.

Four letters with a <μια φωτογραφία>.

Ποιά είναι η λύση για όλα τα παραπάνω?

Δημοσ.

Μα καλά δεν πρόσεξες τα κατοικίδια πάνω στα γράμματα;

Εσύ πρέπει να υποδείξεις αυτά που έχουν την γάτα όπως είπε παραπάνω και ο sret.

Νέος τρόπος για να αποφύγουν τα μαζικά downloads.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κατεβαζει αυτοματα τα αρχεια απο τα rapidshare links, χωρις να ανοιγει η ιστοσελιδα του rapidshare; Ειμαι μελος στο rapidshare.

Δημοσ.
Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κατεβαζει αυτοματα τα αρχεια απο τα rapidshare links, χωρις να ανοιγει η ιστοσελιδα του rapidshare; Ειμαι μελος στο rapidshare.

Αν καταλαβα τι θελεις το RapGet και το FlashGet.

Δημοσ.

αν εννοείς απλά να τα βάζεις στο πρόγραμμα , τότε όπως είπε ο Γιάννης RapGet και το FlashGet

αν θέλεις απλά να τα βάζεις στον browser και απλά να αποφεύγεις να επιλέγεις κάθε φορά premium - server , θα πας στα options και θα επιλέξεις direct downloads.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...