Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιξω νεο τοπικ,ξερετε καποιο site-forum οπως πχ το warez-bb για να κατεβαζω ταινιες και σειρες αλλα να εχει μονο rs links γιατι εχω βαρεθει με το warez...δεν βρισκω σχεδον ποτε rs links...

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως μπορώ να κάνω το alldebrid να δουλεύει κατευθείαν από IDM?

Καθυστερημένη η απαντηση μου αλλά ο jdownloader δουλεύει μια χαρα με alldebrid

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι απλά κάνεις ένα login στο site μετατρέπεις τα λινκ τα κάνεις copy ο jdownloader κάνει grab και κατεβάζεις . Δεν χρειάζεται να βάλεις κάπου στοιχεία του λογαριασμού σου.

Μη τη ψάχνετε παιδιά χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα alldebrid και αν δεν αλλάξει κάτι ( φτου φτου ) για μένα η αναζήτηση έχει τελειώσει μια και καλή.

Δημοσ.

1/ Τρέξτε το JDownloaderBETA.exe στο φάκελο εγκατάστασης (π.χ. στο C:\Program Files (x86)\JDownloader )

2/ Κάντε αναβάθμιση του jdownloader

3/ Καταχωρείστε το λογαριασμό σας alldebrid στο jdownloader user pass ειστε οκ

4/ Κάντε επανεκίννηση του JDownloader

5/ copy τα λινκς και τα παιρνει ο jd απευθειας ..(να τον εχετε ανοιχτο τον jd )

6/Καλά κατεβάσματα

Ευχαριστώ, έχω βγάλει εδώ και καιρό ton IDM, έβαλα Jdownloader και δουλεύει πολύ καλά.Το alldebrid είναι καταπληκτικό για 7 euro που έδωσα έχω ξεχάσει τα torrents.

Δημοσ.

Καλημέρα! :-)

Υπάρχει περίπτωση να κατεβάζω σαν free user με κάποιο πρόγραμμα αρχεία;

Είναι μερικές.. δεκάδες αυτά που θέλω αλλά δεν μπορώ συνέχεια να ανοίγω tabs όταν τελειώνει κάποιο για να παω στο επόμενο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να ελέγχει το cryptload αν τα links που πάω να βάλω υπάρχουν ήδη σε αναμονή;

Όλα τα αποθηκεύω αφού τα κάνω copy/paste στο clipboard σε path c:/downloads/* όπου * το κάθενα αστεράκι το γράφω ξεχωριστά ! :-)

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος (εκτός από τον προφανή) να βάλω σε άλλον host αρχεία που υπάρχουν στο account του RS?

με remote upload από ότι ξέρω.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όπως είχε γράψει ο nzeppos Μέχρι να ξαναμαζέψουν κόσμο και μετά θα αρχίσουν πάλι τα ίδια.

Άρχισαν πάλι τα ίδια...Λένε για κατά της πειρατείας και η αλήθεια είναι οτι θέλουν να πιέσουν για να γραφτούν πάλι μέλη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...