Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην ειστε καφροι.... 

Εαν εχει την Κερκυρα και την φετινη ΑΕΚ αντιπαλους για 2 θεσεις... κλαιν μαιν...και παλι ομως, δικαια εμεινε στην σουπαλιγκ....

Καλυτερα ντερμπακια του χρονου παλι, 2πλο αυτη τη φορα στο κλουβι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλες κινησεις στο μπασκετ με Αθηναιου-Γκικα ενω θελει και Θαναση Αντετοκουμο.Αν και μπηκε και η Σιενα στο παιχνιδι.

Στο ποδοσφαιρο αν παρει τον Σουμπινιο θα ειναι πολυ καλη μεταγραφη.

Δημοσ.

ο τσαλτιδης παντως τι εχει παρει ψηλα τον Αμανε και λεει οτι δεν ειναι ντερμπυ τα ματς με ΠΑΟ και ο αρης εχει καλυτερο υλικο

Δημοσ.

Τον κρατησε τον παικταρα τον Τατο ο Αρης.

Περυσι ο Παπαδοπουλος τον αξιοποιησε φετος ο τραγικος Χατζηνικολαου θα τα καταφερει?Για να δουμε..

Παντως ο Αρης γινεται ωραιος μπροστα με τατο,Ουντοζι,Αγκανθο,Μανια.Αρκει βεβαια να ειναι καλα ο Αγκανθο απο θεμα τραυματισμων.

Δημοσ.

mixalis1202 γεια χαρά, είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και θέλω να σε ρωτήσω. Δεν σε πειράζει που ο Άρης παίρνει παίκτες δανεικούς απ'τον Ολυμπιακό;;

Δεν είμαι εριστικός, κουβέντα θέλω να κάνουμε..

Δημοσ.

Σβήστηκαν ορισμένα trollo-posts. Παρακαλώ να μη δημοσιεύετε εριστικά μηνύματα εδώ. Το topic παρακολουθείται από Αρειανό mod :P και οι επιπτώσεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες...

• Like 2
Δημοσ.

τωρα ειδα τα γκολ. παιδικη χαρα η αμυνα του αρη. αυτη η ομαδα ειναι απιστευτη. πιο τραγικη δεν μπορει να γινει. φεσωσε ολο τον κοσμο με το αρθρο 44 κ της χαριστηκαν τα περισσοτερα χρεη κ ομως καταφερε κ δημιουργησε παλι 20ποσα εκατομμυρια χρεη. παλι ομως ερχεται το νεο αρθρο 99 κ τα πετσοκοβει ωστε να γλιτωσει. που θα παει αυτη η καταντια στην ελλαδα? ποτε θα ριξουν τις ομαδες παρασιτα? γιατι να πληρωνει το δημοσιο δηλαδη εγω μερικους παικτες που φεσωσε ο αρης? ελεος!! η αεκ χρωστουσε 100+ εκατομμυρια κ επεσε λογω αγωνιστικων λογων μολις περυσι. τοσος φοβος να ριξουν μερικες ομαδες πια?? εγω αν χρωσταω 2 ευρω στην εφορια θα με σκισουν. τις ομαδες ομως τις χαιδευουν ετσι? γιατι????

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το Ιμπέ γιατί το πήραμε  ακόμα αναρωτιέμαι .... και ο 30φυλλάκος θέλει φάπες . Δεν πάμε πουθενά έτσι δυστυχώς ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...