kounga Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Δεν ειναι θεμα paypal αυτο ανοιξε ενα αλλο θεμα και ρωτα Oσοι χρησιμοποιούν PP για πληρωμές, δεν είναι πιθανότερο να βλέπουν αυτο εδω το thread?
alfeios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, kounga είπε Oσοι χρησιμοποιούν PP για πληρωμές, δεν είναι πιθανότερο να βλέπουν αυτο εδω το thread? Το εγραψες εδω και δεν πηρες απαντηση. Αρα γραψτο κι εκει , ισως παρεις 1
kounga Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, alfeios είπε Το εγραψες εδω και δεν πηρες απαντηση. Αρα γραψτο κι εκει , ισως παρεις Kαλά, χθές το ρώτησα, δεν με χαλάει το πότε θα απαντηθεί... Και για το "εκει" που λες, που συγκεκριμένα εννοείς, σε ποια κατηγορία θα ήταν καλύτερα να το ρωτήσω?
adi32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ξερει κανεις αν υπαρχει χρεωση αν μου στειλει λεφτα καποιος στο paypal μου ή αν στείλω εγω ?
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, adi32 είπε Ξερει κανεις αν υπαρχει χρεωση αν μου στειλει λεφτα καποιος στο paypal μου ή αν στείλω εγω ? Οχι δεν υπάρχει Με ετην προϋπόθεση οτι θα τα στειλεις σαν οικογένεια, και οχι σαν πληρωμή 1
kon1to Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 αυτη τη στιγμη εχω μια καρτα συνδεδεμενη με το paypal, αν συνδέσω και 2η, μπορω να ορισω καπως ποια θα ειναι η primary ή οταν κανω μια αγορα θα με αφηνει να επιλεξω ποια καρτα θελω να χρεωθεί;
alfeios Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Θα σου προτείνει μια αλλά θα μπορείς εύκολα να την αλλάζεις 1
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Τελικά τι είναι καλύτερο να διαλέξουμε? Την μέθοδο paypal για την αλλαγή του νομίσματος ή της τράπεζας που είναι η κάρτα μας? Το εχουμε αναλυσει ξανα και εγκειται στις προμήθειες μετατροπης συναλλαγματος Εξαρτάται απο ποια τραπεζα εχουμε την κάρτα και ποια κάρτα. Επισης εξαρταται το ποσο αγορας που θελουμε να κάνουμε. Για all around χρηση συμφέρει έκδοση κάρτας revolut και η μετατροπη συναλλαγματος να γινεται απο την revolut (οχι το paypal/amazon/κλπ)
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Εδω και τεσσερις μερες η καρτα της εθνικης που ειναι χρεωστικη εχει υπολοιπο-5€ περιπου(λογιστικο0,30λεπτα). Θυμαμαι εκανα μια αγορά 5€ μεσω paypal, υπηρχε το ποσο μεσα στην καρτα για την ολοκληρωση της αγοράς. Προχτές μου έστειλε το τμημα του paypal οτι λογο τεχνικου λαθος με χρεωσανε το ποσο δυο φορες και πως θα μου το επιστρεψιυν 30/10, μεχρι στιγμης το υπόλοιπο στο λογαριασμο είναι μειον. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο;
georgerov Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Εδω και τεσσερις μερες η καρτα της εθνικης που ειναι χρεωστικη εχει υπολοιπο-5€ περιπου(λογιστικο0,30λεπτα). Θυμαμαι εκανα μια αγορά 5€ μεσω paypal, υπηρχε το ποσο μεσα στην καρτα για την ολοκληρωση της αγοράς. Προχτές μου έστειλε το τμημα του paypal οτι λογο τεχνικου λαθος με χρεωσανε το ποσο δυο φορες και πως θα μου το επιστρεψιυν 30/10, μεχρι στιγμης το υπόλοιπο στο λογαριασμο είναι μειον. Εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο; Μου είχε συμβεί 3 φορές όσο είχα Leupay και όντως τα επιστρέφουν δεν έχεις να φοβάσαι κάτι πιστεύω. Αν ο λογαριασμός πάει μείον δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσεις και με την τράπεζα όμως.
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Μιλησα με την τράπεζα και μου είπε δεν μπορει να δει κατι ακομα. Για το μειον δεν μου είπε κατι
kounga Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Στις 30/10/2018 στις 11:23 ΠΜ, NikosKallithea είπε Οχι δεν υπάρχει Με ετην προϋπόθεση οτι θα τα στειλεις σαν οικογένεια, και οχι σαν πληρωμή Υπάρχει κάποιο όριο στα χρήματα για να θεωρηθεί "σαν οικογένεια" ? Δεν εννοώ μόνο για την χρέωση σαν αποστολή χρημάτων . Αν πχ σταδιακά απο τις πληρωμές αποστολές χρημάτων, φτάσει το balance κάποιου σε ποιο ποσό , και τι αλλάζει στη σχέση του χρήστη με το PP ?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Ξέρει κανείς 1. Πως ακριβώς δουλεύει αυτού του είδους η κάρτα? 2. Αν μπορούμε να την προσθέσουμε στο paypal? 3. Είναι αξιόπιστη? 4. Δεν χρειάζεται να την ενώσεις με άλλο λογαριασμό τραπέζης ή στην ουσία είναι αυτή η τράπεζα - κάρτα σου? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά. Σε λάθος νήμα έκανες την ερώτηση Οσο αφορά το παυπαλ, ναι μπορείς να την προσθέσεις όπως προσθέτεις μια οποιαδήποτε κάρτα Ρωτα εδώ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από NikosKallithea
Liverpool89 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Για μένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε για να μην περιμένει την κάθε τράπεζα είναι την κάρτα που έχει βάλει για online αγορές ή στο paypal να την έχει βάλει και στο web banking ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει κινήσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά αυτόν τον λογαριασμό - κάρτα. Εγώ αυτό έχω κάνει και έχω βρει την υγειά μου. Αυτο το χω κανει. Ενώ μου εχει στειλει μυνημα το paypal για επιστροφή, δεν εγινε ακομα και το μειον παραμενει. Στην καρτα φαίνεται μονο μια φορα ηχρεωση, οχι δυο για την ιδια συναλλαγη. Χωρις ομως να αλλαζει το ποσο. Δεν μου χει ξανατυχει, συν οτι δεν εχω και τοση εμπειρία με ολη την διαδικασία. Περιμένω μήπως και φανει τις επομενες μερες.
gatos_spirounatos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Γεια σας παιδια! Εχω λαβει ενα ποσο στο paypal...υπαρχει χρεωση αν το μεταφερω στην τραπεζα (revolut) απο πλευρας paypal? Ή να το αφησω εκει και να αγορασω κατι που θελω;βεβαια ετσι θα κανει τη μετατροπη νομισματος το paypal λογικα ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα