HateMe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, konstantinos77g είπε Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Σαν αγοραστής γνωρίζω αρκετά καλά τα δικαιώματα μου και πως να κινηθώ, σαν πωλητής δεν έχω υπάρξει και γι'αυτό δεν έχω κριτικές άσχετα αν είμαι αξιόπιστος σαν άνθρωπος... Και γνωρίζω πως δουλεύει το Paypal με τους πωλητές και εκεί κολλάω, και είναι και ψηφιακό αντικείμενο και καταλαβαίνεις... Θα σου κάνω μία ακόμα ερώτηση, άσχετη με το thread είναι, αν γνωρίζεις και θέλεις μου απαντάς... 😊 Την ίδια απορία είχα στην περίπτωση που γίνει η συναλλαγή με κατάθεση σε σε τράπεζα, αν υπάρχει δηλαδή η αναίρεση της κατάθεσης; Σ'ευχαριστώ! Με το friends and family option ΔΕΝ μπορεί να τα πάρει πίσω.
konstantinos77g Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, HateMe είπε Με το friends and family option ΔΕΝ μπορεί να τα πάρει πίσω. Σ'ευχαριστώ πολύ!! Και να είσαι καλά ρε'συ!! 😉
elpaso1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος;
alfeios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, elpaso1 είπε Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος; Υπαρχει ο κίνδυνος που υπαρχει με τη χρηση καθε καρτας. Με το paypal ειναι ακομη μικροτερος. με σωστη χρηση ειναι απειροελαχιστος
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος; Να μεταφέρεις περισσότερα χρήματα στην ρεβο και οχι μόνο το ποσό της αγορας, μπορείς για να εισαι ασφαλής να μπλοκάρεις την ρεβο οταν δεν την χρησιμοποιείς Οσο να είναι αν πίσω απο την κάρτα υπάρχει το χρήμα της μισθοδοσίας σου διαθέσιμο, ενα κίνδυνο τον έχεις, πέρα απο τα νταβατζιλικα των ελληνικών τραπεζών Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2019 από NikosKallithea
aenaos15 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, elpaso1 είπε Εχει συνδεσει κανεις την paypal με την καρτα μισθοδοσιας; Ειναι ασφαλες; Εχω βαλει μεσα την revolut, αλλα καμια φορα αν βιαζομαι να κανω παραγγελια να μπορω να την κανω αμεσα και να μην περιμενω 3,4 ημερες μεχρι να μπουν τα λεφτα στην revolut. Υπαρχει καποιος κινδυνος; Γιατι να υπαρχει κινδυνος;;;; 5 χρονια την χρησιμοποιω συνδεδεμενη με τη μισθοδοσια μου , κι εχω κανει αρκετες αγορες χωρις να εχει δημιουργηθει το παραμικρο. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2019 39 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Γιατι να υπαρχει κινδυνος;;;; 5 χρονια την χρησιμοποιω συνδεδεμενη με τη μισθοδοσια μου , κι εχω κανει αρκετες αγορες χωρις να εχει δημιουργηθει το παραμικρο. Είναι ασφαλές,μεχρι τώρα δεν έχω προβλήματα...
elpaso1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εβαλα την καινουρια καρτα της revolut μολις τωρα στην paypal και αμεσως βλεπω χρεωση 1 ευρω. Ανοιγω paypal παταω επιβεβαιαωση καρτας και ερχεται χρεωση ακομα ενα ευρω. Τι στο καλο; Θυμομουν οτι ειχε 1 ευρω χρεωση, τωρα γιατι εγινε 2 φορες; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από elpaso1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δύο είναι οι χρεώσεις Η μία ότι συνδέθηκε η κάρτα, και η δεύτερη περιέχει τον κωδικό
elpaso1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δεν το θυμομουν! Οποτε λογικα θα μου τα επιστρεψουν, ετσι;
d4mage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ρε παιδιά πόσο απαίσιο support μπορεί να έχει η PayPal; Μου έτυχε μια τρελή περίπτωση με το account μου (το ανέφερα και παλιότερα στο forum) και οι βλάκες μου στέλνουν απάντηση και για να μπορέσω να δω το μήνυμα πρέπει να συνδεθώ. "Ε ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ" Εντέλει απλώς θέλω ή να διαγράψω το λογαριασμό ή απλά να μου ξεκλειδώσουν το account. Είναι εντελώς παράλογο να μην υπάρχει σοβαρή επικοινωνία σε θέματα που αφορούν προσωπικά-οικονομικά στοιχειά. Μπορώ να τους δώσω τον αριθμό της παλιάς κάρτας, όπως επίσης αριθμό ταυτότητας, τα πάντα όλα. Άλλα δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους. Πολύ με ξενέρωσε η κατάσταση, τυχαίνει να θέλω να αγοράσω από gearbest και έχω αγανακτήσει, θα πάω να ανοίξω μία δεύτερη κάρτα στην εθνική με νέο λογαριασμό και θα αγοράζω χύμα. Είναι τελείως ξεφτίλες.
Kostasallinone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα? Γενικά πλέον οι περισσότεροι παίρνουν τηλέφωνο και εξυπηρετούνται επί τόπου.
d4mage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Πιο ακριβώς είναι το πρόβλημα? Γενικά πλέον οι περισσότεροι παίρνουν τηλέφωνο και εξυπηρετούνται επί τόπου. Είχα δημιουργήσει πριν χρόνια λογαριασμό και είχα συνδέσει μια χρεωστική Πειραιώς. Να μην πολυλογώ δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ το paypal account, ξέχασα το password και στο σημείο της επαλήθευσης έχω μόνο το e-mail άντε και τον αριθμό της τότε χρεωστικής που μπορώ να το μάθω απευθείας από το support της Πειραιώς εάν το ζητήσω. Το θέμα είναι πως είχα αλλάξει αριθμό κινητού και όταν πήγα να κάνω την αλλαγή είχα βάλει λάθος τα 2 τελευταία ψηφία με αποτέλεσμα ή κλήση και το sms της Paypal να μην μπορεί να ολοκληρωθεί. Εφόσον μπλοκάρω εκεί, η λύση είναι το support. Ενώ τους εξήγησα το πρόβλημα στο mail και το γεγονός πως δεν μπορώ να συνδεθώ, αυτοί μου απαντάνε άλλα μέσω λογαριασμού. Πως διάολο θα δω την απάντηση όταν τους εξηγώ πως δεν μπορώ να κάνω log in. Ας στείλουν στο mail μου "ρε μαλάκα πάρε μας τηλ στο τάδε νούμερο" Είναι σχετικό, πολύ σκέφτονται τις χρεώσεις, το αν γνωρίζουν Αγγλικά κ.λ.π Οκ μπορώ να επικοινωνήσω μέχρι ένα σημείο άλλα άμα μου πιάσει την πάρλα και θέλει ιστορίες για αγρίους άντε να βρεις την άκρη. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από d4mage
Kostasallinone Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Άνοιξε καινούργιο λογαριασμό να τελειώνεις ούτως ή άλλως νέα κάρτα θα βάλεις. Πλέον οι paypal λογαριασμοί με το που βάλεις την κάρτα και έναν iban λογαριασμό θεωρείσαι ταυτοποιημένο μέλος. 1
d4mage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Άνοιξε καινούργιο λογαριασμό να τελειώνεις ούτως ή άλλως νέα κάρτα θα βάλεις. Πλέον οι paypal λογαριασμοί με το που βάλεις την κάρτα και έναν iban λογαριασμό θεωρείσαι ταυτοποιημένο μέλος. Ναι, οκ δεν είπα πως δεν μπορώ να ανοίξω νέο λογαριασμό, είπα πως θέλω ή να έχω πρόσβαση σε κάτι που μου ανήκει ή απλά το διαγράψω και να φτιάξω ένα νέο account. Είναι αδιανόητο να υπάρχει λογαριασμός με προσωπικά μου στοιχεία χωρίς να έχω πρόσβαση. Με 0,00€ είναι το paypal δεν είχα κάνει κάποια συναλλαγή άλλα παρόλα αυτά είναι τελείως fail να τους ενημερώνεις για πρόβλημα στο log in και αυτοί να πετάνε χαρταετό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα