Προς το περιεχόμενο

Αλβανοί Μετανάστες

Socratis_g

Αναφορικά με το σύνολο των Αλβανών στην Ελλάδα:  

3 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Αναφορικά με το σύνολο των Αλβανών στην Ελλάδα:

• Δεν επιθυμώ την παρουσία τους στη χώρα μου.
      70
    • Είναι φίλοι μας. Θέλω να μείνουν ανεξαρτήτως της μεταναστευτικής πολιτικής μας.
      9
    • Η παρουσία τους στην Ελλάδα με αφήνει αδιάφορο.
      17
    • Δεν ενοχλούμαι αρκεί να αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική της χώρας.
      44

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με τι κριτήρια έγινε αυτή η δημοσκόπηση? Για να βγει τι συμπέρασμα? Του καθενός η προσωπική γνώμη είναι σίγουρα σεβαστή. Κι η δική μου γνώμη πιστέψτε με δεν είναι καλύτερη' date=' αλλά επουδενί δε θα τη διατυμπανήσω κι ούτε θα αφήσω ενα εν δυνάμει συναίσθημα που στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει προκατάληψη, να γίνει γνωστό σε σημείο που ν αρχίσω να το αποδέχομαι. Αυτή η στάση διογκώνει το πρόβλημα αντί να το εξαλείφει. Κι εσυ τσακαλάκι Socrati πριν να αναρτήσεις τη δημοσκόπηση λες και μιλάς για αντικείμενα σκέφτηκες ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και στο forum άτομα από την αλβανία? άτομα με τα οποία μπορεί να έχεις μιλήσει? Προπαγάνδα το λένε αυτό. Και κράτα τον εθνικισμό σου για τον εαυτό σου Ελληνάρα. Γιατί άλλο να εκφέρεις μια άποψη κι άλλο να την εξυψώνεις σε προσωπικό αγώνα. Είναι ό, τι είναι και το βλέπουμε όλοι μας μην αμφιβάλλεις. Αλλά ανάμεσα στους αλήτες υπάρχουν και οικογένειες, παιδιά που θα μεγαλώσουν σ' αυτό το κλίμα και γι' αυτό ακριβώς θα το γυρίσουν στην αλητεία αντί ν αρχίσουν τα πανεπιστήμια. Όσο Ελληνίδα είμαι τόσο ντρέπομαι με κάτι τυπάδες σα και σας. Να διαγραφεί αυτή η βλακεία.

[/quote']

εν μερη συμφωνω με την αποψη σου...

αλλα ειναι και δικαιωμα του καθενος μας να γραψει την αποψη του οσο ακραια και να φαινεται σε αλλους...

οπως και σε ολους τους λαους υπαρχουν οι "καλοι" και οι "κακοι"...

συνηθως οι "κακοι" (εγκληματιες κλπ) ειναι αυτοι που θα σχηματισουν ασχημες γνωμες και τον επερχομενο ρατσισμο...

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εν μερη συμφωνω με την αποψη σου...

αλλα ειναι και δικαιωμα του καθενος μας να γραψει την αποψη του οσο ακραια και να φαινεται σε αλλους...

οπως και σε ολους τους λαους υπαρχουν οι "καλοι" και οι "κακοι"...

συνηθως οι "κακοι" (εγκληματιες κλπ) ειναι αυτοι που θα σχηματισουν ασχημες γνωμες και τον επερχομενο ρατσισμο...

Δεν με απασχολούν οι απόψεις στενόμυαλων ανθρώπων Magica. Ας λενε ό,τι θέλουν. Δικό τους το πρόβλημα, δική τους φυσικά και η ευθύνη...

Να φτιάξουν ενα θέμα πιο γενικευμένο όμως και να το συζητήσουν εκεί.

Όχι να κάνουμε παλμομέτρηση άμα τους θέλουμε εδώ ή όχι. Και απ' ότι είδα μέχρι στιγμής υπερισχύει ότι δεν τους θέλουμε. Ωραία. Αφού το έδειξαν οι στατιστικές πάρτ΄ένα φτυάρι κι ο καθένας ό,τι προλάβει. Προσωπικά περισσότερο μ' ενοχλούν οι άσχημοι (Έλληνες) τριαντάρηδες που πηγαίνουν από μπαράκι σε μπαράκι και χαζεύουν πιτσιρίκες. Ψηφίζω να τους απελάσουμε!!

Δημοσ.
Δεν με απασχολούν οι απόψεις στενόμυαλων ανθρώπων Magica. Ας λενε ό' date='τι θέλουν. Δικό τους το πρόβλημα, δική τους φυσικά και η ευθύνη...

Να φτιάξουν ενα θέμα πιο γενικευμένο όμως και να το συζητήσουν εκεί.

Όχι να κάνουμε παλμομέτρηση άμα τους θέλουμε εδώ ή όχι. Και απ' ότι είδα μέχρι στιγμής υπερισχύει ότι δεν τους θέλουμε. Ωραία. Αφού το έδειξαν οι στατιστικές πάρτ΄ένα φτυάρι κι ο καθένας ό,τι προλάβει. Προσωπικά περισσότερο μ' ενοχλούν οι άσχημοι (Έλληνες) τριαντάρηδες που πηγαίνουν από μπαράκι σε μπαράκι και χαζεύουν πιτσιρίκες. Ψηφίζω να τους απελάσουμε!!

[/quote']

και παλι σου λεω δικαιωμα ολων ειναι αυτο...

ναι οκ, ενα poll ειναι μονο το οποιο εχει αποτελασματα ελαχιστων ατομων του φορουμ, δε θα αρχισει και η μαζικη απελαση απο εδω...

ειναι απλα γνωμες, αρνητικες μεν και καπως μονοπλευρες, αλλα γνωμες που πρεπει να ακουστουν...

οσο για τους μπαροβιους ελληνες που χαζευουν σου δινω δικαιο...

αλλα η απελαση τους δε θα ηταν λυση... ;-)

Δημοσ.
αφου το σενάριο σου, τον παρουσιάζει εκ των προτέρων ως λαμόγιο, και κάφρο, τι καλό παιδί ???

Δεν λέω να ήτανε κανένα junkie.

Λίγο λαμόγιο.

Οπως εμείς οι ελληνες, είμαστε λίγο λαμογια-απατεωνάκια, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε όλοι καλά παιδιά.

Δημοσ.
Με τι κριτήρια έγινε αυτή η δημοσκόπηση?Αυτή η στάση διογκώνει το πρόβλημα αντί να το εξαλείφει. Κι εσυ τσακαλάκι Socrati πριν να αναρτήσεις τη δημοσκόπηση λες και μιλάς για αντικείμενα σκέφτηκες ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και στο forum άτομα από την αλβανία? άτομα με τα οποία μπορεί να έχεις μιλήσει? Προπαγάνδα το λένε αυτό. Και κράτα τον εθνικισμό σου για τον εαυτό σου Ελληνάρα. Γιατί άλλο να εκφέρεις μια άποψη κι άλλο να την εξυψώνεις σε προσωπικό αγώνα

Ρε τη παλεύεις καθόλου??

Είσαι σκαλωμένο τελείως?

Ετσι έκανα ένα poll για να γουστάρω!!

Σιγά το κοινοβούλιο, που μας πέρνει και ο ΑΝΤ1,για να καταλήξει σε προσωπικο αγώνα. Στο insomnia είσαι.

Τις τραβήγμένες απόψεις άλλοι τις διατυπώσανε.

Ακούς για αλβανό, λες εθνικιστής.

Ακούς για βουλγάρους, λες ανθέλληνα.

Σας λένε για το ψωμιάδη σας, λετε πατριώτης.

Χαλάρωσε σκαλωμένο 18χρονο, και τα τσαμπούκια σου αλλου.

Δημοσ.
Ρε τη παλεύεις καθόλου??

Είσαι σκαλωμένο τελείως?

Ετσι έκανα ένα poll για να γουστάρω!!

Χαλάρωσε σκαλωμένο 18χρονο, και τα τσαμπούκια σου αλλου.

κι εγώ έτσι έκανα ένα σχόλιο για να γουστάρω. Πολύ ανασφαλής είσαι για να σε καίει τι λέει το κάθε 18χρονο. όπως εσένα σ έθιξε το σχόλιο μου έτσι και μένα μ εθιξε η στάση σου και η στάση άλλων. αποψή σου κι αποψή μου.

και καλά εγώ είμαι τσαμπουκαλού και μικρή και ανώριμη και αστοιχείωτη και ανιστόρητη και και και. εσύ που σαι μεστωμένος 25αρης μίλα πιο όμορφα.

Δημοσ.
όπως εσένα σ έθιξε το σχόλιο μου έτσι και μένα μ εθιξε η στάση σου και η στάση άλλων. αποψή σου κι αποψή μου.

Γιατι έχεις ρίζες απο εκεί και θιχτηκες?

Και αλλοι θιχτήκανε αλλα δεν το παίξανε μαγκάκια.

Δημοσ.

Ριζες μπορεί να μην έχω αλλά με πονάει γενικά το θέμα του ρατσισμού. γιατί το βλέπεις ως μαγκιά δε μπορώ να καταλαβω? είχε κάτι το ύφος μου? επειδή απευθύνθηκα σε σενα? σορυ κιολας αλλα δε μπορω να καταλαβω με τι σκεπτικό κανει καποιοσ μια τέτοια δημοσκοπηση. είναι το λιγότερο απανθρωπο. υπερβαλλω θα μου πεις αλλα τεσπα εγω ετσι το βλεπω.

Δημοσ.

Ρε φιλενάδα....

που την είδες τη μαγκια δηλδή ή το ρατσισμό?

Εγώ είμαι αυτός που λέω ότι οι μαύροι και τα πακιστάν είναι και γαμώ τα παιδια!!

Χαλάρωσε. Ενα Poll στο Insomnia είναι.

Επειδή όμως νιώθεις ότι σε πνίγει το δίκιο, τράβα καλύτερα στο πύργο στο λιμάνι με πανό και άρχισε να φωνάζεις, μεχρι να έρθουνε τα κανάλια. Να εχεις @@ να πεις αυτό που σε εκφράζει.

Το να σκαλώνεις και να χτυπιέσαι .....

Coolαρε....

Δημοσ.
1 Δεν επιθυμώ την παρουσία τους στη χώρα μου

Μας κάνανε ρατσιστες οι αλβανοί με την συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους απέναντί μας δεν είμασταν.Είχαμε ένδοξο παρελθόν και ιστορία σεβόαστε τους άλλους αλλά θα πρέπει κι αυτοί να σέβοντε εμάς.

Ρατσιστές είμασταν, σου θυμίζω την λέξη "Τουρκοσπορίτες" για τους Ελληνες Μικρασιάτες που ήλθαν μετά το 1922, απλά τώρα μας εκδηλώθηκε για άλλη μιά φορά.

Είχαμε?!??!! ενδοξο παρελθόν ? δηλ. τώρα δεν έχουμε !!! Μας το κλέψαν και αυτό οι Αλβανοί ?!!!

Πάντως σε αυτό το παρελθόν σημετείχαν και οι πρόγονοι των Αλβανών, οι Αρβανίτες, (1821).

Δημοσ.

Εντώνος ρατσιστές είναι πολλοί Έλληνες με την Αμερικανίδα μητέρα μου που ζει Ελλάδα από το 80 λίγο... Από συγγενείς μέχρι πωλήτριες σε μαγαζιά. Επειδή μιλάει κάποιος με προφορά ή δεν ξέρει τέλεια τη γλώσσα θεωρούμε ότι είναι βλάκας. Ρατσισμός δεν είναι απλά να μισείς κάποιον χωρίς λόγω είναι και απλά να νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από αυτόν με μόνο κριτήριο την καταγωγή. Ο Έλληνας ζούσε σε πολύ κλειστή κοινωνία για πάρα πολλά χρόνια και ταΐζεται και από το σχολείο του εθνικιστικές ανακρίβειες με αποτέλεσμα να καλλιεργείται η ιδέα της φυλετικής του ανωτερότητας. Τώρα που ανοιχτήκαμε αρκετά πιστεύω σιγά σιγά σε καμιά 20ετία να φτάσουμε σε ένα επίπεδο καλό. Το θέμα είναι μην απομονωθούν οι μετανάστες γιατίτότε θα έχουμε τα χειρότερα.

Δημοσ.

ψηφος φυσικα στην 1η επιλογη Δεν επιθυμώ την παρουσία τους στη χώρα μου.

δυστηχως δεν εχει επιλογη "Δεν επιθυμώ την παρουσία των αχαριστων αλλοθρησκων που σκοτωνουν για το το τιποτα και δεν σεβοντε το ψωμι που τους δινει η Ελλαδα, σε αντιθεση με αλλους (π.χ εγχρωμους) που απασχολουν την αστυνομια σπανιοτατα, και σεβοντε καποια πραγματα. μαζι με τους τουρκους και τους εβραιους ειναι οτι πιο σιχαμενο εχει ο πλανητης.

Δημοσ.

http://rapidshare.com/files/18798933/GAMW_TIN_ALVANI__913_.mp3.html :P

οι μλκς π ανοιξαν τα συνορα στο καθε τσογκλανι φταιει κ π συνεχιζουν να τα εχουν ανοιχτα με αμμεσο(κ καλα διακοπες) κ εμμεσο(απο τα μονοπατια βουνων) τροπο.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=34183 1 stous 4 metanasths!!!μην αλλαξει κ η antistoixeia ειναι το θεμα...

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, χαλαρώστε όμως, σε λίγο θα σκάσετε με λευκές κελεμπίες και φλεγόμενους σταυρούς στην Ακαδημίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...