Xristaras12 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Εσύ τι παίζεις τώρα? εγω παιζω εργαστηρια φυσικης,ηλεκτρονικων κ ηλεκτρικων κυκλωματων κ μετα υπνος :Ρ σημερα βρηκα λιγο χρονο κ επαιξα στο πισι dishonored.Καλο παιχνιδακι αλλα θελει ωρα μεχρι να εξικοιωθεις!
Tilemaxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδια παιζει κανενας απο δω καθολου ονλινε? να μπουμε να παιξουμε καμια φορα. το πσν μου ειναι djadeGR παιζω τα παντα αρκει να μην χρειαζονται ονλινε pass XD Έχεις το ΝΒΑ 2Κ12;
naruto14 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 εγω παιζω εργαστηρια φυσικης,ηλεκτρονικων κ ηλεκτρικων κυκλωματων κ μετα υπνος :Ρ σημερα βρηκα λιγο χρονο κ επαιξα στο πισι dishonored.Καλο παιχνιδακι αλλα θελει ωρα μεχρι να εξικοιωθεις! Θέλει όντως κάποια ώρα. Εγώ το παίζω στο ps3 και είμαι στο 6ο mission. Δεν ξέρω για το PC πάντως στο ps3 τα γραφικά είναι άθλια.
DjAde Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Έχεις το ΝΒΑ 2Κ12; δν το εχω γτ το ψιλοπαρατησα με τα αθληματα αλλα το βρσκω το 13 θελει pass? ετσι απλα για ενημερωσει προς το παρων εχω tekken tag tournament 2 mortal kombat 9 little big -planet 1 kai 2 killzone 3 assasins creed 3 def jam icon GRAN TOURISMO 5 top spin 4 red dead remeption bulletstorim αν υπαρχει κανα παιχνιδακι που θελεται να μαζευτουμε καμια μερα να παιξουμε ειμαι μεσα
DjAde Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 ok καντε add οσοι θελεται και κανονιζουμε για να εχω ετοιμα και γω τα παιχνιδια στον σκληρο
Xristaras12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω για το PC πάντως στο ps3 τα γραφικά είναι άθλια. κλασσικα :Ρ γ αυτο κ επαιζα μονο αποκλειστικοτητες με εξαιρεση το RDR :Ρ Στο pc αν και με 16αρα οθονη με full φραφικα τρεχει πολυ ωραια χωρις σκαλωματα(C2D6600 stock,GTS250)
JohnVani18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά, ο Vole Maulder ρωτούσε για το In Motion DLC του Portal 2. Bάση πρόσφατου άρθρου απο joystiq θα κυκλοφορήσει 6 Νοεμβρίου. Πηγή 1
therock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Μια γρηγορη ερωτηση. Το PS3 Παιρνει digital optical ετσι? Ενα τυπου digital coaxial σαν και αυτο δεν θα κανει? http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/Digital-Coaxial-Cable-1,5m.aspx
naruto14 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 κλασσικα :Ρ γ αυτο κ επαιζα μονο αποκλειστικοτητες με εξαιρεση το RDR :Ρ Στο pc αν και με 16αρα οθονη με full φραφικα τρεχει πολυ ωραια χωρις σκαλωματα(C2D6600 stock,GTS250) 16άρα? Ήμαρτον ρε συ εγώ σε 23άρα παίζω. Σε 16 ούτε λεπτό δεν μπορώ. Παραείναι μικρή για μένα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν θυμάμαι καλά, ο Vole Maulder ρωτούσε για το In Motion DLC του Portal 2. Bάση πρόσφατου άρθρου απο joystiq θα κυκλοφορήσει 6 Νοεμβρίου. Πηγή Αργησε μονοοοοοοο 2 χρονακια?? Καλιο αργα παρα ποτε.Ευκαιρια να κανω ενα replay.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 μιας κ βρηκα λιγο χρονο χτες το βραδυ αποφασισα να ανοιξω το ps3. 1)το νεο store ειναι απλα αθλιο κ ακομα χειροτερο στο να βρεις καποιο παιχνιδι που θες(χωρις να χρησιμοποιησεις την αναζητηση) 2)ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ειναι το starhawk; αν κ ολα τα levels ειναι στο ιδιο επιπεδο(δλδ μαχες,αεροπλανα,περιοχες απο οπου σου ερχονται κλπ)απο γραφικα σκιζει παντως.Κριμα να μην εχει και το multi δωρεαν να δω πως ειναι!
ikaruga24 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ελα εχουμε τα πρωτα σημαδια του πραγματικου PS4. Τι λεγαμε? Οτι η αυξηση επιδοσεων δεν θα ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με την σημερινη γενια? Πλεον ειναι τελικο. Το PS4 θα φοραει αναλογικα χειροτερο επεξεργαστη απο οτι φοραει το PS3 και επισης ειναι αρχιτεκτονικης AMD-A10 που σημαινει οτι η καρτα γραφικων θα ειναι on-chip στη CPU. Επισης τα dev kits εχουν 8 ή 16GB ram κατι που σημαινει οτι τα τελικα προιοντα θα εχουν τη μιση ή και λιγοτερη ram. Θα διαθετει και παλι Blue-Ray και θα εχει σκληρο δισκο 250GB. Δυστυχως backwards compatibility με PS3 δεν θα υπαρχει. Η τιμη της αναμενεται να ειναι πολυ χαμηλη. http://www.redmondpie.com/early-playstation-4-dev-kits-reportedly-being-sent-out-features-amd-a10-apu-16gb-ram-256gb-storage/
JohnVani18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Όχι που θα είχε μεγάλες διαφορές.. Ουσιαστικά οτι λέγαμε θα κάνει, 1080p gaming @ 30/60fps στην καλύτερη . υγ : πάμε για άλλο ένα vs μεταξύ WiiU και PS4/Orbis? :troll_face_here:
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ελα εχουμε τα πρωτα σημαδια του πραγματικου PS4. Τι λεγαμε? Οτι η αυξηση επιδοσεων δεν θα ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με την σημερινη γενια? Πλεον ειναι τελικο. Το PS4 θα φοραει αναλογικα χειροτερο επεξεργαστη απο οτι φοραει το PS3 και επισης ειναι αρχιτεκτονικης AMD-A10 που σημαινει οτι η καρτα γραφικων θα ειναι on-chip στη CPU. Επισης τα dev kits εχουν 8 ή 16GB ram κατι που σημαινει οτι τα τελικα προιοντα θα εχουν τη μιση ή και λιγοτερη ram. Θα διαθετει και παλι Blue-Ray και θα εχει σκληρο δισκο 250GB. Δυστυχως backwards compatibility με PS3 δεν θα υπαρχει. Η τιμη της αναμενεται να ειναι πολυ χαμηλη. http://www.redmondpi...-256gb-storage/ Αυτο θα περιμενουμε να το δουμε. Αλλα ΑΝ ειναι τελικα χαμηλης δυναμικοτητας και υπαρχει η επιλογη της MS για hardware φυσιολογικης δυναμικοτητας,θα παω εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις