Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως εχω ξαναγραψει ,δεν με ενδιαφερει η ομορφια ή τα φτηνιαρικα υλικα.Αν αγοραζα σημερα ps3,θα ηταν το τελευταιο που θα κοιταζα.

Εφοσον ομως δεν εριξε και την τιμη,για μενα ηταν αχρηστη κινηση.

Δημοσ.

Βασικα το Super Slim το βγαλε για να καλυψει τα hw security κενα της κονσολας.

Πολυ πιθανον εχει αλλαξει τον metldr (ηδη ειχε αλλαχτει στα 3Κ slim), με καποιον ακομα

πιο secure.

Δημοσ.

Οπως εχω ξαναγραψει ,δεν με ενδιαφερει η ομορφια ή τα φτηνιαρικα υλικα.Αν αγοραζα σημερα ps3,θα ηταν το τελευταιο που θα κοιταζα.

Εφοσον ομως δεν εριξε και την τιμη,για μενα ηταν αχρηστη κινηση.

Το συρταρωτό καπάκι θέτει ζήτημα χρηστικότητας, άτομα που βάζουν τις κονσόλες τους σε στενούς χώρους που δεν έχουν κενό απο πάνω θα έχουν θέμα πρακτικότητας.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα άλλο παιχνίδι με ενσωματωμένη λειτουργία video capture όπως το Just Cause 2; Εψαξα λίγο, αλλά δε βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

Δεν εχω καποιο υποψιν προσωπικα. Το Just Cause ηταν και λιγο unique γιατι εκανες κανονικη εγγραφη του gameplay σου κατα βουληση και μετα απευθειας sto youtube account σου, τα περισσοτερα αρεσκονται στην αυτοματη εγγραφη των Online match. (Uncharted 3, COD).

Δημοσ.

Μεσω hdmi, μπορει το ps3 να περασει ηχο bitstream, ωστε να τον αποκωδικοποιει απυθειας ο ενισχυτης? H αυτο γινεται μονο με την οπτικη? Ελπιζω τουλαχιστον εκει να γινεται εστω. Δεν θελω το ps3 να αναλαμβανει την αποκωδικοποιηση ηχου, και θελω να τον στελενει οπως εχει 1:1.

Δημοσ.

Εχω ενα 40αρι fat ps3 και θελω να βαλω νεο σκληρο μεγαλυτερης χωρητικότητας. Βρηκα εναν σκληρο αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατος. Ο σκληρος ειναι αυτος:

http://www.ebay.com/itm/Free-shipping-WD-NEW-2-5-SATA-120GB-WD1200BEVT-5400RPM-Hard-Drive-For-Laptop-/170943812598?pt=US_Internal_Hard_Disk_Drives&hash=item27cd0b93f6

Δημοσ.

Εχω ενα 40αρι fat ps3 και θελω να βαλω νεο σκληρο μεγαλυτερης χωρητικότητας. Βρηκα εναν σκληρο αλλα δεν ξερω αν ειναι συμβατος. Ο σκληρος ειναι αυτος:

http://www.ebay.com/...=item27cd0b93f6

κανει. πρεπει να ειναι 5.400 στροφες, SATA 2,5'' μεχρι 9,5mm υψος. ο συγκεκριμενος ειναι 0.37inches=9,38mm

Καλυτερα ομως να πας σε 250-320GB

Το βλεπεις και εδω με το μοντελο πως ειναι συμβατος

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Harddrive

Δημοσ.

γεια σας παιδιά.

μου δώσανε προχθές ενα ps3 και ένα psp και έχω μερικές απλές ερωτήσεις.

το psp συνεργάζεται με κάποιον τρόπο με το ps3; τι μπορώ να κάνω με συνδυασμό αυτά τα δύο; αξίζει να το κρατήσω ή να το πουλήσω;

το joypad πως μπορώ να καταλάβω οτι έχει φορτίσει; έχει ένα κόκκινο λαμπάκι πρέπει να είναι αναμμένο ή σβήνει όταν έχει φορτίσει;

υπάρχει τρόπος να έχω το ipad σαν bluetooth kayboard για το ps3 ;

υπάρχει κάποιο game σαν το project gotham racing του xbox για το ps;

ήταν το αγαπημένο μου γιατί είχε αμάξια απο αντίκες μέχρι νέα, το ίδιο και μηχανές, και είχε και πίστες με χιόνια βροχή ομίχλη κλπ

και τέλος θα ήθελα μερικές προτάσεις για

-pro ή fifa ;

-το καλύτερο fps (να εκμεταλλεύεται όσο το δυνατόν τις δυνατότητες του ps3 και να έχει καλό online) ;

-ένα raceing που να έχει οτι αναφέρθηκε για το project gotham racing

-και κανένα καλό rpg (ίσος και online)

θα με βοηθήσετε να χαρώ την νέα μου κονσόλα :D

ευχαριστώ

edit θα ήθελα και ένα πολύ ατμοσφαιρικό και τρομαχτικό παιχνίδι παρακαλώ :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαντώ σε αυτά που ξέρω κι όποιος ξέρει τα υπόλοιπα συμπληρώνει.

Το κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει όσο φορτίζει το χειριστήριο. Μετά μένει κόκκινο. Τα επίπεδα της μπαταρίας μπορείς να τα δεις πατώντας το PS κουμπί στη μέση του χειριστηρίου, θα σ' τα δείξει πάνω δεξιά.

Racing σαν το PGR δεν ξέρω να υπάρχει κανένα. Κατέβασε ό,τι demo βρεις από racing και δες ποιο είναι πιο κοντά σε ό,τι θα ήθελες. Αν σου πει κανείς GT 5, δεν έχει καμία σχέση, είναι αντίστοιχο του Forza.

Από fps θα σου πρότεινα να πάρεις το Killzone collection που βγήκε, ή βγαίνει, τώρα. Εχει και τα 3, μαζί και το 1, που βγήκε στο PS2. Το 2 και το 3 είναι καλά στο είδος τους και αξιοποιούν πολύ την κονσόλα. Για το online τους δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. Κυρίως ότι είναι άδειο. Προσωπική εμπειρία με το online δεν έχω, οπότε σου λέω τι ακούγεται. Δες και Crysis 2 αν δεν το έχεις παίξει αλλού ήδη.

Από RPG θα σου προτείνω μερικά, να δεις ποιο σε ενδιαφέρει πιο πολύ για αρχή, να έχεις κι άλλα για το μέλλον. Mass Effect trilogy (βγαίνει ως trilogy, και αξίζει όσο τίποτα άλλο να παίξεις το 1, αντί να ξεκινήσεις με τη μία από το 2. Το 3 έχει και multiplayer που εγώ βρίσκω πολύ διασκεδαστικό). Dragon Age Origins αν δεν έχεις PC να το παίξεις. Kingdoms of Amalur. Valkyria Chronicles. Demon's Souls. Dark Souls.

Είναι όλα αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, γι' αυτό σου είπα τόσα πολλά. Διάλεξε και πάρε.

Για ατμόσφαιρα και τρομάρα πας σε Dead Space, υποθέτω. Δεν τα βρίσκω ιδιαίτερα τρομακτικά, αλλά το horror genre σε αυτή τη γενιά δεν ήταν και πολύ στα φόρτε του, ειδικά στις κονσόλες. Αξιοπρεπή παιχνίδια είναι πάντως.

Αν και, τώρα που το ξανασκέφτομαι, το Walking Dead μάλλον μπορεί να μπει στην κατηγορία των horror games. Σε αυτή την περίπτωση, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Παιχνίδι αριστούργημα.

Ανεξαρτήτως αυτών που ζήτησες, θα σου πω να παίξεις οπωσδήποτε και το Journey.

Επεξ/σία από Vole Maulder
Δημοσ.

@VitamineQ

το project gotham racing δεν το εχω παιξει, αποτι εχεις αναφερει ισως του φερει λιγο το test drive unlimited 2, αποσω ξερω αγοραζεις και εκει μηχανες και αυτοκινητα παλια και καινουρια.

pro vs fifa για αλλη μια φορα...χμμμμμ...οι αποφασεις εδω διησταντε...ξες αυτα γινοντε καθε χρονο.

αν δεν εισαι fanbaoy κανενος απο τα 2 εγω θα σου προτεινα fifa13 μιας και τα τελευταια χρονια το fifa ειναι καλυτερο απο το pro, φετος κατι εκανε η ΚΟΝΑΜΙ, καπως ψηλοπαιζετε το παιχνιδι της αλλα και παλι η το φιφα ειναι ενα επιπεδο παραπανω.

Αν αγαπας το ποδοσφαιρο και τα football games και γουσταρεις να παιζεις στην τηλεοραση σου λες και παιζεις σε πραγματικο αγωνα πιστευω θα διαλεξεις fifa, αν σαρεσουνε οι ρομποτικες κινησεις τοτε πας στο pes.

fps προσφατα τελειωσα το killzone 3 και μπορω να πω μου αρεσε αρκετα, σεναριο ανυπαρκτο αλλα οσο θα παιζεις με τοσο ωραια γραφικα σε πολυ ωραια μερη θα ευχαριστιεσε το παιχνιδι και θα σου φτανει αυτο και ας μην εχει το super ουαου σεναριο.επεισης εχω ακουσει οτι εχει φοβερο multiplayer το kz3, εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι με το Multiplayer αλλα μπηκα ετσι μια φορα για να δω αν ειχε κοσμο και ακομη ειχε ατομα μεσα που επαιζαν.

επεισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το resistance 3.και νομιζω πως οντως αξιζει.

απο rpg δεν γνωριζω αλλα θα σου προτεινω και εγω τα κλασσικα ονοματα που τρελενουν κοσμο demon και dark souls.ισως σου αρεσει και το skyrim αλλα γιαυτο εχω ακουσει οτι εχει πολλα προβληματα (bugs κλπ).

για horror game αν αντεχεις πηγενε στο silent hill, προσωπικα δεν το εχω παιξει και ουτε προκειτε να το αγγιξω ( :-D), αλλα αν γουσταρεις horror games και αντεχεις ειναι ενα απο τα λιγα πλεον που εχουνε αυτη την ατμοσφαιρα που σου δενετε το στομαχι κομπος.

καλα για resident evil 6 δεν σου λεω καν γιατι απο το resi 4 και μετα εχω ακουσει οτι δεν συμβαδιζει και τοσο πολυ με την κατηγορια horror (τουλαχιστον οχι οπως τα resi μεχρι το 4).

το walking dead που ειπε και ο vole παραπανω ισως ειναι και οτι καλυτερο κυκλοφορει απο τετοιου ειδους παιχνιδια, συνδιαζει horror,καρτουνιστικα γραφικα,φοβερο σεναριο δεν νομιζω να θελεις κατι αλλο και πιστεψε με παραμιλαει κοσμος και κοσμακις γιαυτο το παιχνιδι.αφου μεχρι και εγω που δεν γουσταρω καθολου τα horror παιχνιδια αυτο με εχει τραβηξει παρα πολυ ωστε να παω για αγορα μολις βγει σε retail.

Επεισης αν θελεις να εισαι ενας πιστος κατοχως Playstation 3 ΜΗΝ παραληψεις να παιξεις το Heavy Rain (ναι ξερω θα την πει την κακια του παλι ο vole αλλα μην τον ακουσεις :P :P ).

Και φυσικα παιξε το Journey που σου προτεινε παραπανω ο Vole,μπορει να ειναι 2 ωρες παιχνιδι αλλα θα το αγαπησεις πραγματικα.

Δημοσ.

παιδιά σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. θα δω βιντεακια στο youtube απο αυτά που μου είπατε.

δε θέλω να σπάσω το ps γιαυτό θέλω να διαλέξω προσεχτικά παιχνίδια μιας και δεν είμαι και για πολλά έξοδα. Γιαυτο ρώτησα για να δώ πια είναι τα καλύτερα - διάσημα από το κάθε είδος που με ενδιαφέρει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...