naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν μπορω να το βρω να πουλιεται....Μονο στο youtube το βρηκα ωραιο φαινεται.. Μόνο στο PSN υπάρχει. Επίσης δείτε τo LittleBigPlanet 2,
Votritis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Να κανω μια ερωτηξη..ΚΑνενα παιχνιδακι παρομοιο με το The adventures of Tintin:The secret og the Unicorn.. ? Tο θελω για τον πιτσιρικα που του αρεσε πολυ αυτο.. Δες και αυτα....... PID TRINE Υπάρχουν demo και των δυο στο PSN αν θες να τα δοκιμάσεις. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2013 από Votritis
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Uncharted 3, LBP Karting, και XCOM στο PSPlus! 1
mtzs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Να πουμε πλεον και τη μεγαλη αληθεια: Οποιος ηθελε να διαλεξει / επιλεξει σε home console απο όλες όσες κυκλοφορουν στην αγορά αυτη την εποχη και τον τελευταιο ενα χρονο η απλη λογικη λεει οτι το PS3 αποτελεί μονοδρομο χωρις επιστροφή. Δεν υπάρχει καν συγκριση με άλλες κονσολες στο θέμα προσφοράς, ποιότητας - επιλογής τίτλων καθώς και των προσφορων του PSPlus, αλλα οταν πει ολα αυτα τα λογικα κάποιος αυτομάτως καθισταται fanboy 4
Fulgore1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Για ελλαδα οντως Ps3 me 1000 και τωρα που βγαινει και η αλλη παιχνιδαρα το the last of us βλεπω πολλους που εχουν xbox να μην μπορουν να κοιμηθουν 1
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ναι το PS+ κάνει την διαφορά γιατί δεν σου δίνει παιχνιδάκια της σειράς, αλλά παιχνιδάρες! 1
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Το PS3 πλέον είναι μονόδρομος ρε σείς. Δίνεις 50€ το χρόνο και έχεις κάθε μήνα τσάμπα ΑΑΑ παιχνιδάρες, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς; Το Uncharted 3 και το XCOM για να τα αγοράσεις τώρα θα σκάσεις τουλάχιστον ένα πενηντάρι. Κορυφαία exclusives, τσάμπα online, BD playback, θεωρώ οτι πλέον είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσει κανείς PS3. Screw next-gen 2
cortaN@ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Το PS3 πλέον είναι μονόδρομος ρε σείς. Δίνεις 50€ το χρόνο και έχεις κάθε μήνα τσάμπα ΑΑΑ παιχνιδάρες, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς; Το Uncharted 3 και το XCOM για να τα αγοράσεις τώρα θα σκάσεις τουλάχιστον ένα πενηντάρι. Κορυφαία exclusives, τσάμπα online, BD playback, θεωρώ οτι πλέον είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσει κανείς PS3. Screw next-gen +φωνώ απόλυτα! H καλύτερη εποχή. Και πάνω που βρήκα από public το Castlevania στα 10 ευρώ. Έχω την αίσθηση πως είναι παιχνιδάρα! Θέλω να ρωτήσω κάτι για το plus παιδιά, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω κάνει λογαριασμό sen (psn) [δηλαδή έκανα και μετά από μία μέρα το έκανα abandoned, επειδή η sony δε σε αφήνει να σβήσεις τον λογαριασμό σου ποτέ]. Τα παιχνίδια που δίνει το plus κάθε μήνα προστίθενται; Δηλαδή τώρα π.χ. πρέπει να έχουν φτάσει τις δεκάδες παιχνίδια (από τότε που ξεκίνησε?). Γιατί αν συμβαίνει αυτό, ψήνομαι να φτιάξω ένα psn επιτέλους [αν και ΔΕΝ μπορώ να το χωνέψω αυτό με το account], να πάρω μία ps plus για ένα μήνα (ή αν στο δίνει δώρο με την κονσόλα, δεν ξέρω ή από trial κτλ. Αλήθεια γνωρίζει κανένας που μπορείς να βρεις trial για ένα μήνα?) και να κατεβάσω ΟΛΑ τα παιχνίδια μέχρι τώρα και μόλις λήξει η μηνιαία συνδρομή να τα παίζω offline για τον υπόλοιπο χρόνο. Γίνεται αυτό? Εξάλλου μέχρι τώρα δε μπαίνω online με το ps3 λόγω του ότι δεν έχω psn. edit: Μόνο άσχημο για το PS3 που ΔΕΝ ανακοίνωσαν κάποιο δυνατό παιχνίδι (1st party/2nd party) για το 2014.. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από cortaN@
mtzs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οχι δεν πανε αθροιστικα απο την αρχη της υπηρεσιας Αθροιστικα πανε μονο οσα εχεις αγορασει απο την αρχη της συνδρομης σου. Αν δηλαδη βαλεις τωρα Plus τοτε θα συνεχισουν να μενουν για παντα οσα εχεις αγορασει απο δω και περα Οσο για το trial σου στελνω κωδικους pm, αλλα δε ξερω αν θα δουλευουν. Ελεγξε το. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Αλήθεια γνωρίζει κανένας που μπορείς να βρεις trial για ένα μήνα?) και να κατεβάσω ΟΛΑ τα παιχνίδια μέχρι τώρα και μόλις λήξει η μηνιαία συνδρομή να τα παίζω offline για τον υπόλοιπο χρόνο. Γίνεται αυτό? Εξάλλου μέχρι τώρα δε μπαίνω online με το ps3 λόγω του ότι δεν έχω psn. edit: Μόνο άσχημο για το PS3 που ΔΕΝ ανακοίνωσαν κάποιο δυνατό παιχνίδι (1st party/2nd party) για το 2014.. Αν γινοταν το πρωτo δεν θα υπηρχε sony σημερα. Tι λες βρε cortan. Θα καναμε ολοι εναν μηνα plus,θα διναμε ενα 15eυρω για 100 παιχνιδια.Αναμεσα τους 10δες ΑΑΑ τιτλους. ΥΓ.Ποσα ακομα να ανακοινωσουν?Το ξετιναξαν το 2013.Φτανει. ΥΓ.Αν βαλεις νωρις σημερα Plus προλαβαινεις και αλλα 3 παιχνιδια. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από Επισκέπτης
Votritis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 edit: Μόνο άσχημο για το PS3 που ΔΕΝ ανακοίνωσαν κάποιο δυνατό παιχνίδι (1st party/2nd party) για το 2014.. Το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει και για ps3 το 2014, ενταξει ,απο την στιγμή που θα κυκλοφορήσει το PS4 ειναι λογικό να σταματήσουν να βγαίνουν ΑΑΑ τιτλοι για το 3 και μονο που εχουν ανακοινωθεί τέτοιες παιχνιδάρες μεχρι το τελος του 13 ειναι αρκετο!
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 edit: Μόνο άσχημο για το PS3 που ΔΕΝ ανακοίνωσαν κάποιο δυνατό παιχνίδι (1st party/2nd party) για το 2014.. Έλα ρε Cortan σοβαρά τώρα. Η φετινή χρονιά είναι τρελή και ίσως η καλύτερη όσον αφορά exclusives κονσόλας της τωρινής γενιάς. Τι άλλο να δείξουν? Ήδη το GT6 κάναν μεγάλη χαζομάρα που το ανακοίνωσαν για PS3. Ασε τα άλλα για το PS4 καλύτερα.
cortaN@ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν γινοταν το πρωτo δεν θα υπηρχε sony σημερα. Tι λες βρε cortan. Θα καναμε ολοι εναν μηνα plus,θα διναμε ενα 15eυρω για 100 παιχνιδια.Αναμεσα τους 10δες ΑΑΑ τιτλους. ΥΓ.Ποσα ακομα να ανακοινωσουν?Το ξετιναξαν το 2013.Φτανει. ΥΓ.Αν βαλεις νωρις σημερα Plus προλαβαινεις και αλλα 3 παιχνιδια. Δηλαδή δεν έχω καταλάβει. Π.χ. το Uncharted 3 το δίνουν δωρεάν αυτό το μήνα. ΟΚ. Τον επόμενο μήνα δε θα είναι δωρεαν. Κάποια στιγμή θα το ξαναβγάλουν δωρεάν η κάθε φορά είναι άλλα τα παιχνίδια που δίνουν ? Ή γίνεται ένα recycling? Οπότε για να κάνεις μία συλλογή π.χ. πρέπει να είσαι τουλάχιστον 1 χρόνο συνδρομητής στην υπηρεσία. Και μετά ξέρω γω μπορείς να τα παίζεις offline - αν δεν το ξανασυνδέσεις online. Πάντως για τα exclusives, πιστεύω πως η sony ή τρίτοι developers πρέπει να δώσουν ακόμα 2-3 δυνατά exclusives κατά τη διάρκεια ζωής του 3, όπως έκανε και με το 2, ενώ είχε βγει το 3 (δείτε FF XII, Persona 4, God of War 2, Odin). Και η άποψή μου είναι αυτή. Δηλαδή να λέμε τα καλά για τη sony (και είναι πάρα πολλά φέτος), να λέμε όμως και τους προβληματισμούς μας. Ίσως βγει το Last Guardian, θα δείξει. Πάντως κονσόλα 6,5 χρόνων δε θα ήταν σωστό (όταν μιλάει για υποστήριξη δεκαετίας) να την αφήσει χωρίς 1st party/2nd party τίτλους από τώρα. Την παίρνει να βγάλει κάτι - έστω και console exclusives. Ειδικά από τη στιγμή που στο 360 έχουν ήδη ανακοινωθεί για το 14 Titanfall, Max, World of Tanks κτλ. Έλα ρε Cortan σοβαρά τώρα. Η φετινή χρονιά είναι τρελή και ίσως η καλύτερη όσον αφορά exclusives κονσόλας της τωρινής γενιάς. Τι άλλο να δείξουν? Ήδη το GT6 κάναν μεγάλη χαζομάρα που το ανακοίνωσαν για PS3. Ασε τα άλλα για το PS4 καλύτερα. Συμφωνώ και επαυξάνω και μπράβο στη sony που τα έχει κάνει έτσι και τα γύρισε τουμπαλιν τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός πως δεν έχουν ανακοινώσει κάτι για το 2014. Άνετα τους παίρνει, ειδικά από τη στιγμή που οι περισσότεροι αγόρασαν το ps3 από το 2009 και μετά. Σε γενικές γραμμές θεωρείται νεότερη κονσόλα από το 360 εν μέρει επειδή βγήκε αργότερα στην αγορά και από την άλλη επειδή ήταν πολύ πιο ακριβό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν έχεις μία βάση 80 εκατομμυρίων χρηστών (που θα πάνε πολλοί περισσότεροι μέχρι το τέλος της γενιάς), οφείλεις να τους υποστηρίξεις. Έτσι δεν είναι ? Η αίσθησή μου πάντως είναι πως αυτό θα κάνει. Απλά στην E3 ήθελε να δώσει βάση στο νέο ps4. Το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει και για ps3 το 2014, ενταξει ,απο την στιγμή που θα κυκλοφορήσει το PS4 ειναι λογικό να σταματήσουν να βγαίνουν ΑΑΑ τιτλοι για το 3 και μονο που εχουν ανακοινωθεί τέτοιες παιχνιδάρες μεχρι το τελος του 13 ειναι αρκετο! Καλά το Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει και για 360 και για PC, δε μου λέει κάτι.
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Να την αφήσει δεν παίζει. Σίγουρα θα βλέπουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Αλλά μην περιμένεις Quantic Dream, Naughty Dog και Santa Monica να ασχοληθούν άλλο με το PS3. Και αυτό μου φαίνεται πως είναι και το σωστό. Δηλαδή δεν έχω καταλάβει. Π.χ. το Uncharted 3 το δίνουν δωρεάν αυτό το μήνα. ΟΚ. Τον επόμενο μήνα δε θα είναι δωρεαν. Κάποια στιγμή θα το ξαναβγάλουν δωρεάν η κάθε φορά είναι άλλα τα παιχνίδια που δίνουν ? Ή γίνεται ένα recycling? Το Uncharted 3 λογικά θα υπάρχει για κανα χρόνο στο Plus ακόμα. Επίσης έχω την εντύπωση πως αυτό και αυτά τα παιχνίδια που θα βγουν μαζί με το UC3 θα είναι στο λογαριασμό σου μόνιμα. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος αυτό. Για τα άλλα που μπαίνουν κάθε μήνα ισχύει το εξής: Πρέπει να βάλεις στο καλαθι σου το παιχνιδι οσο ειναι δωρεαν και να το παρεις. Αν δεν το κανεις και φυγει απο το store δεν θα μπορεις να το παιξεις τσαμπα είτε με plus είτε χωρίς. Ίδια παιχνίδια δεν ξαναμπαίνουν στο Plus. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις