Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/5/2022 στις 6:36 ΜΜ, SpaceGift είπε

Στις 24/5/2022 στις 6:36 ΜΜ, SpaceGift είπε

Καλησπέρα Silverage,

Όπως είπα, έχω εξαντλήσει απολύτως κάθε ρύθμιση που μπορώ να κάνω από τη μεριά μου. Αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνει και την αλλαγή DNS (έχω δοκιμάσει τα πάντα, και το Cloudflare που πρότεινες - η ίδια η ArenaNet είπε να δοκιμάσω και το DNS της Google, αλλά δεν άλλαξε κάτι - γενικά το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με DNS). Σε ευχαριστώ πάντως για τη προσπάθεια.

Καλησπέρα georgessj,

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Και εγώ ξόδεψα πάρα πολύ χρόνο για να βρω τι φταίει, και επίσης ισχυριζόμουν ότι όντως ίσως κάτι τρέχει με το booster και την διαχώριση της γραμμής (σταθερή + κινητή). Δυστυχώς δεν ξέρω πως να απενεργοποιήσω το "bonding" που ανέφερες οπότε θα το εκτιμούσα αν μου έλεγες τη διαδικασία.

Αλλά να τονίσω ένα περίεργο γεγονός, άσχετα αν όντως φταίει το booster: Το VPN χρησιμοποιεί το booster κανονικά, αλλά δεν κάνει αποσύνδεση από το GW2. Ίσως το VPN "κρύβει" ότι χρησιμοποιείται booster και έτσι αποφεύγει την αποσύνδεση; Ποιος ξέρει...

Επίσης, το Lost Ark που και αυτό είναι σε Amazon servers και περνάει από GR-IX όπως το GW2, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το booster. Οι ξένοι GW2 παίκτες επίσης δεν έχουν booster, και είναι με διαφορετικούς παρόχους, αλλά αντιμετωπίζουν το ίδιο σφάλμα. Γενικά φαίνεται πως το θέμα με code 7 είναι case-by-case, δηλαδή δεν είναι ίδια η αιτία και η λύση για όλους. Γενικά φαίνεται πως το πρόβλημα είναι συγκεκριμένα με το Guild Wars 2, όχι με τους servers της Amazon ή με την GR-IX, αλλά φυσικά η υποστήριξη της ArenaNet δεν παίρνει καμία ευθύνη και τα ρίχνει όλα στους παρόχους των παικτών.

Αν μπορείς πάντως πες μου για την απενεργοποίηση του bonding. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Kαλημέρα ξεχάστηκα όταν πήγα σπίτι και επειδή πάλι θα ξεχαστώ λογικά θα στο πώ λίγο επιγραμματικά και λογικά θα το βρείς δεν είναι δύσκολο. Πηγαίνεις για αρχή στην ιστοσελίδα του μοντεμ σου λογικά είναι κάτι σαν διεύθυνση ip 192. κτλ.  θα το βρείς και στο βιβλιαράκι το manual και βάζεις username-pass θα στα πούνε και απο τον οτε αν δεν τα θυμάσαι τα αποθηκευεις για να μπαίνεις γρήγορα και πας ρυθμίσεις, προς τα κάτω 8α δείς καρτέλα που λέγεται bonding, μετά  bonding settings και θα δείς ενα τετραγωνάκι που στα αριστερά του λέει enable, απλα τικάρεις το τετραγωνάκι και το βάζεις-βγάζεις όποτε θες. Αν συναντήσεις  πρόβλημα μου λες. Καλά να περάσεις στο gw2 αλλά θέλει λίγο υπομονή στην αρχή γιατι έχει αλλάξει και εμπλουτιστεί πάρα πολύ σε σχέση με παλιά.

Επεξ/σία από georgessj
  • 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν και το είχα παίξει αρκετά στον παρελθόν με warrior θα το αρχίσω πάλι απο την αρχή στο steam το οποίο και προτιμώ μαζι με φίλο οποτε θα έχει φάση το lvling.

Σκέφτομαι για 2ο χαρακτήρα αυτην την φορά να αρχίσω εναν ranger , αν ψηθεί κανενας άλλο να κάνουμε και κάποιο guild ή αν φτιαχτεί πείτε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SPANK είπε

Αν και το είχα παίξει αρκετά στον παρελθόν με warrior θα το αρχίσω πάλι απο την αρχή στο steam το οποίο και προτιμώ μαζι με φίλο οποτε θα έχει φάση το lvling.

Σκέφτομαι για 2ο χαρακτήρα αυτην την φορά να αρχίσω εναν ranger , αν ψηθεί κανενας άλλο να κάνουμε και κάποιο guild ή αν φτιαχτεί πείτε

Δυστυχως νομιζω αυτοι που εχουν ηδη λογαριασμο δεν γινεται να παιξουν απο steam. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Δυστυχως νομιζω αυτοι που εχουν ηδη λογαριασμο δεν γινεται να παιξουν απο steam. 

Όχι δεν γίνεται για αυτο λέω αν φτιαχτεί κατι απο την αρχή πείτε να κανονίσουμε

Δημοσ.

Καλησπέρα, ξεκίνησα με FTP και κάπου κοντά στα 20-30lvl (στο διάστημα που σου δίνει δοκιμαστικά για 10 ώρες το "mount"), αγόρασα από κλειδάδικο το "Path of Fire".

Μετά την αγορά και πέρασμα του κωδικού στην "ArenaNet" μου ξεκλείδωσε από μόνο του και το 1ο expansion. Μάλλον αναμενόμενο.

Επιπλέον από το "mount" αφαιρέθηκε ο δοκιμαστικός δωρεάν χρόνος και παρέμεινε ή και προστέθηκε ΜΟΝΙΜΑ σε όλους τους παίκτες.

(Ολοι κάτω των 40lvl και μόνο σε έναν ήταν δοκιμαστικά ενεργό, στους υπόλοιπους είχε ήδη τελειώσει η δωρεάν δοκιμή του).

Είναι φυσιολογικό αυτό? 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω, αν κατεβάσω το gw2 μέσα από το steam δε θα μπορώ να συνδεθώ με τα στοιχεία του λογαριασμού που έχω ήδη στο gw2 από όταν το πήρα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimitriskougou είπε

Να ρωτήσω, αν κατεβάσω το gw2 μέσα από το steam δε θα μπορώ να συνδεθώ με τα στοιχεία του λογαριασμού που έχω ήδη στο gw2 από όταν το πήρα;

θα μπορεις απλα δεν θα μπορείς να παίξεις του χαρακτήρες που ειχες στο gw2 ουτε θα έχεις οτιδηποτε ειχες αγοράσει απο expansion κτλπ , πρέπει να αρχίσεις απο την αρχή

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, SPANK είπε

θα μπορεις απλα δεν θα μπορείς να παίξεις του χαρακτήρες που ειχες στο gw2 ουτε θα έχεις οτιδηποτε ειχες αγοράσει απο expansion κτλπ , πρέπει να αρχίσεις απο την αρχή

πωω...γιατί το έκαναν τόσο ανάπηρα; Τέσπα, ξενέρα!

Δημοσ.

Μετά την άκαρπη προσπάθεια να βρω κάτι νέο να παίξω, επέστρεψα στο παιχνίδι.

Έκανα νέο χαρακτήρα, human-revenant, έχω και τα 3 expansions κάτι θα γίνει πιστεύω.

Δημοσ.
Στις 16/9/2022 στις 1:44 ΜΜ, dimitriskougou είπε

πωω...γιατί το έκαναν τόσο ανάπηρα; Τέσπα, ξενέρα!

Μπορείς να τρέξεις και τo παλιο  εγκατεστημενο αρχείο παιχνιδιού

• Confused 1
Δημοσ.

Έχω πάθει πλάκα με το πόσο πολύς κόσμος παίζει το παιχνίδι ακόμα.

Μιλάμε σε αρχικές περιοχές και γίνεται χαμός, βγαίνουν live event bosses και γίνεται πανηγύρι. Ότι ώρα και να χω μπει, μόνος δεν έχω βρεθεί ποτέ και δε λέμε για 3-4 άτομα ξέμπαρκα και γω.

Είμαστε στον Desolation server. 

Νομίζω το έχουμε ξαναπει και παλιότερα, βάλτε αυτό το εργαλείο να σας λύσει τα χέρια

Guild Wars 2 Tactical Overlay

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς, κάνεις άσχετο event σε άκυρο σημείο του χάρτη και πετιέται κόσμος και βοηθάει από το πουθενά. Έχει συμβεί πολλές φορές. Εκτός κι αν κάνει generate bots η anet χαχαχα. 

Τι κάνει το tactical overlay? Σταθερή αξία το  gw2

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς, κάνεις άσχετο event σε άκυρο σημείο του χάρτη και πετιέται κόσμος και βοηθάει από το πουθενά. Έχει συμβεί πολλές φορές. Εκτός κι αν κάνει generate bots η anet χαχαχα. 

Τι κάνει το tactical overlay? Σταθερή αξία το  gw2

taco2.jpg.367e8bfdc7695cf827eaa879dae5d38a.jpg

είναι ένα legit εργαλείο/addon που σε βοηθάει να βρεις τα quest paths και άλλα paths, να δεις πότε ξεκινάνε boss events και ένα σορό άλλα.

Στο ss τα έχω ανοιχτά όλα, αλλά δε παίζω έτσι εννοείται. Τα κλείνεις και το φέρνεις στα μέτρα σου.

https://www.reddit.com/r/GW2TacO/

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...