Προς το περιεχόμενο

Καινούριο αυτοκίνητο μέχρι 15.000 ?....


Zderg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι μεσα στο καλοκαίρι να πάρω το πρώτο μου αυτοκίνητο.. Τα διαθεσιμα χρηματα είναι 15, βαρια βαρια 16 χιλιάδες.. Λοιπόν, θέλω ενα σχετικα μικρο αμαξάκι (να μπορω να το παρκαρω στην θεσσαλονικη), να έχει τουλαχιστον καμια 100αρια άλογα και μια λογικη κατανάλωση.. Αρχικά σκεφτόμουν κάτι σε ibiza αλλά πλέον έχει παλιώσει το μοντέλο και το έχουν πολλοί (ξερετε ποτε θα βγει καινουριο;; ).. Κατι σε μεγαλύτερη κατηγορία όπως το leon, που είναι πολυ ομορφοτερο εξωτερικά, είναι αρκετα ακριβό.. Μην μου πειτε για την έκδοση των 85 ίππων που δεν μπορει να ανεβει ανηφόρα.. Δεν το έχω ψάξει το θέμα γι'αυτό θέλω να μου πείτε πιθανές λύσεις.. Αν μπορείτε να πείτε και συγκεκριμενη έκδοση θα βοηθούσε (π.χ. ibiza 1,4 101HP Sport).. Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αν θέλεις να μείνεις κάτω από τα 15000 ευρώ (με δυνατό κινητήρα & εξοπλισμό) ρίξε μια ματιά στο Corsa και στο 207.

+1 ;-)

http://www.auto-internet.gr/testscomparing.php?model_selectat=Opel%20Corsa%201.4%20Sport%20-%20Peugeot%20207%201.4&selectat=-B-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια συγκρινεται το Corsa με το 207 ; Υπαρχει μια συγχυχη μου φαινεται, σαν αυτη που παθαινεις στο σουπερ μαρκετ για το ποια σαλτσα για μακαρονια θα παρεις.Το Corsa δεν λεω τα χει τα καλα του αλλα δεν οδηγιεται, σου ερχεται μετα απο λιγη ωρα να το πεταξεις σε καμια μαντρα, ειναι τραγικα βαρετο.Τωρα βεβαια θα μου πεις εδω το παιδι σκεφτεται το Ιμπιζα που ειναι τα ιδια σκατα και χειροτερα σ'αυτο το θεμα.Τι να τον κανεις τον ισχυρο κινητηρα σε τετοια αυτοκινουμενα λεξοτανιλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να κάνεις και το άλλο.Αγοράζεις τώρα ένα Ceincento και σε λίγα χρόνια κάνεις αναβάθμιση σε ένα αμάξι υδρογόνου...:-P :-P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην κουραζομαστε.

 

Suzuki Swift GTi, γυρω στα 16k κανει, αν θυμαμαι καλα.

 

125 αλογα, δυνατο, καλοστημενο, μικρο και αξιοπιστο!

 

Εναλλακτικα C2 VTS ή Toyota Yaris.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια τι του προτεινετε του παιδιου κουβαδες?

 

Τωρα να δωσεις 15 χιλ να παρεις κουβα,δε λεει.

 

Εχει ενας φιλος το swift,δε λεω καλο αμαξακι,αλλα πισω ειναι απιστευτα στεναχωρο και δεν εχει και την καλυτερη αποσβεση.Στην οικογενεια εχουμε το Seat Ibiza 1,4 101hp την απλη εκδοση (13χιλ και κατι ψιλα παρακαλω!) και ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι.Καλοι χωροι,αρκετα γρηγορο,και ουδετερο και βεβαια πολυ ευκολοδηγητο και μαλακο.Ενταξει,μην περιμενεις την τρελη ποιοτητα πλαστικων κτλ,αλλα σαν value for money στην κατηγορια του ειναι ο,τι καλυτερο.Και βεβαια εμπορευσιμο πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...