Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ψηνόμουν να απαντήσω «Μάθε αγγλικά», αλλά δε θα το κάνω γιατί είμαι καλό παιδί! =p

Λοιπόν, γράφει:

"Unpack packed bistream" option fails when applied to this avi. Uncheck this option and try again."

Βγάζεις το τικ από την επιλογή Unpack packed bitstream στην καρτέλα Configuration 2 και ξαναδοκιμάζεις...

Δημοσ.
Ψηνόμουν να απαντήσω «Μάθε αγγλικά», αλλά δε θα το κάνω γιατί είμαι καλό παιδί! =p

Λοιπόν, γράφει:

Βγάζεις το τικ από την επιλογή Unpack packed bitstream στην καρτέλα Configuration 2 και ξαναδοκιμάζεις...

Το εκανες.

Θα μπορουσες να απαντησεις (βοηθησεις) χωρις να σχολιασεις. Καποια αγγλικα ξερουμε αλλα τα κομπιουτεριστα καπως προχωρανε πιο γρηγορα απο αυτα που μαθαινουμε.

Το θεμα ειναι οτι εγω δεν πειραξα καθολου το configuration 2. Και γιατι συμβαινει αυτο απο τη στιγμη που εκανα 15 επεισοδια χωρις προβλημα?

Τεσπα, ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν πείραξες καθόλου το Configuration 2, αλλά αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη by default, το γράφει και στο αρχείο βοηθείας του προγράμματος. Το γιατί συμβαίνει στο ένα μόνο από τα 16 αρχεία: ίσως το συγκεκριμένο δεν έχει κωδικοποιηθεί με packed bitstream.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους...

Αν μπορει κάποιος ας βοηθήσει.

Προσπαθώ να κάψω ενα dvd για να το βλέπω στο player στο home cinema με αποτέλεσμα οι υπότιτλοι να μην εμφανίζονται.

Για την ακρίβεια καθώς παίζει η ταινία εμφανίζονται οι συντεταγμένες των υποτίτλων στην οθόνη και όχι οι ίδιοι οι υπότιτλοι.

Π.χ κάθε φορά που μιλάει ο ηθοποιός εμφανίζεται μήνυμα:

AVIAddXSubs test 1,2,3.. vco=450 cpo=320

Και κάθε φορά άλλοι αριθμοί στη θέση τους αφού βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο της οθόνης.

Ενώ όσα dvd έγραφα έπαιζαν κανονικά, ξαφνικά δημιουργείται το εξής πρόβλημα.

Αν γνωρίζει κανείς τίποτα θα το εκτιμούσα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παλι ανοιγω τον φακελο που περιεχει το αρχειο που δημιουργηθηκε και μου βγαζει ενα μηνυματακι που λεει AVI:stream count does not match strl contents.

Γιατι βγαινει αυτη η παπαρια?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτησω και εγω κατι.

το εχω το προγραμμα και ειχα κανει μετατροπη συμφωνα με τις οδηγιες που δινονται.

ειχα περασει το αρχειο σε φλασακι και πηγα να ενεργοποιησω τους υποτιτλους αλλα δεν μου τους εβγαζε.

πρεπει να το περασω dvd σε για να δω αν παιζουν?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Μερικά player δεν εμφανίζουν τους υπότιτλους όταν χρησιμοποιείται το USB port που διαθέτουν. Δοκίμασε και με το DVDRW.

Δημοσ.
Μερικά player δεν εμφανίζουν τους υπότιτλους όταν χρησιμοποιείται το USB port που διαθέτουν. Δοκίμασε και με το DVDRW.

ευχαριστω παρα πολυ. τελικα ειχες δικαιο.

το δοκιμασα σε dvd γραφωντας ενα επεισοδιο και μου το διαβασε κανονικα.

παω τωρα και για τα υπολοιπα.

και μαλιστα σε πολυ λιγο χρονο....

Δημοσ.

Μηπως μπορει καποιος να μου πει καποιες ρυθμισεις για το LG DR 7400?Εχω δοκιμασει καποιους συνδυασμους αλλα τπτ.Υποστηριζει το dvd ελληνικους υποτιτλους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...