Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Το βνενζιναδικο που εβαζα υγραεριο εφαγε λουκετο λογω παραποιησης μηχανισμων.

Μαλλον εκλεβαν την εφορια η εφερναν απο καμια Βουλγαρια τα καυσιμα.

Κριμα παει το 0.75 που εβαζα.

Παντως με 20 ευρω και 280 χιλιομετρα εκανα και οταν γεμιζα ποτε δεν μου ειπε οτι πηρε παραπανω απο τα 43 λιτρα που χωραει.

Δεν σου κίνησε την περιέργεια γιατί είναι πολύ φθηνότερος από τους άλλους?? Αμέσως καταλαβεινεις ότι κάτι κάνει αυτός. Και στην πόλη μου αυτός που το είχε πάντα 7 λεπτά ποιο κάτω από όλους τον κλείσανε πριν μερικές μέρες. Δεν έβαλα ποτέ από εκεί,θα το πληρώσεις σε ζημιές το μικρό κέρδος που πας να βγάλεις. Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος παιδιά. Φίλος που έβαζε εκεί μου είπε τα φίλτρα του υγραερίου ήταν πάντα μαύρα όταν πήγαινε για σέρβις,ενώ όταν έβαζε άλλου δεν είχε αυτό το πρόβλημα.

Στις 1/9/2025 στις 1:57 ΜΜ, ababa641 είπε

Υπάρχει ένα Seat Mii του 2012 60hp το οποίο θα κάνει καθημερινά 250χλμ. Επειδή το κόστος της βενζίνης θα βγαίνει περίπου 500€ το μήνα σκεφτόμαστε μήπως βάλουμε υγραέριο.

Όποιος έχει γνώση θα ήθελα την βοήθειά του καθώς κι αν μπορείτε να βοηθήσετε με εγκαταστάτη.

Αν κάνεις τόσα χιλιόμετρα την μέρα να πάρεις ηλεκτρικό ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ. Δεν είναι λύση το υγραέριο.

• Like 1
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Δεν σου κίνησε την περιέργεια γιατί είναι πολύ φθηνότερος από τους άλλους?? Αμέσως καταλαβεινεις ότι κάτι κάνει αυτός. Και στην πόλη μου αυτός που το είχε πάντα 7 λεπτά ποιο κάτω από όλους τον κλείσανε πριν μερικές μέρες. Δεν έβαλα ποτέ από εκεί,θα το πληρώσεις σε ζημιές το μικρό κέρδος που πας να βγάλεις. Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος παιδιά. Φίλος που έβαζε εκεί μου είπε τα φίλτρα του υγραερίου ήταν πάντα μαύρα όταν πήγαινε για σέρβις,ενώ όταν έβαζε άλλου δεν είχε αυτό το πρόβλημα.

Βάζω 3 χρόνια από εκεί μια χαρά είναι το αμάξι μου, τώρα αν έκλεβε το κράτος που μας κλέβει πρώτο αυτό στα @@ μου.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Βάζω 3 χρόνια από εκεί μια χαρά είναι το αμάξι μου, τώρα αν έκλεβε το κράτος που μας κλέβει πρώτο αυτό στα @@ μου.

Το ποιος κλέβει είναι το θέμα?μην φανατίζεσαι γιατί αλλά είπα αλλά κατάλαβες.  Για την ποιότητα αναφέρω. Όπως σου αρέσει εν τέλει και ότι αγαπάει ο καθένας.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vaggooss είπε

Το ποιος κλέβει είναι το θέμα?μην φανατίζεσαι γιατί αλλά είπα αλλά κατάλαβες.  Για την ποιότητα αναφέρω. Όπως σου αρέσει εν τέλει και ότι αγαπάει ο καθένας.

Αν είχε πρόβλημα η ποιότητα στα 3 χρόνια που το 95% βάζω από κει δεν θα μου είχε βγάλει και πρόβλημα το αμάξι;

Τώρα αν έκλεβε εφορία αν τα έφερνε ποιο φθηνά από καμία Βουλγαρία δεν με απασχολεί.

Από την άλλη ήταν το ποιο κοντινό και βολικό στο σπίτι μου για αυτό έβαζα από εκεί όχι γιατι το είχε 0.75 και αλλού έχει 0.80

Έγραψες για ζημιές για αυτό έγραψα το προηγούμενο post

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν είχε πρόβλημα η ποιότητα στα 3 χρόνια που το 95% βάζω από κει δεν θα μου είχε βγάλει και πρόβλημα το αμάξι;

Τώρα αν έκλεβε εφορία αν τα έφερνε ποιο φθηνά από καμία Βουλγαρία δεν με απασχολεί.

Από την άλλη ήταν το ποιο κοντινό και βολικό στο σπίτι μου για αυτό έβαζα από εκεί όχι γιατι το είχε 0.75 και αλλού έχει 0.80

Εποχές 2017 είχαν θέμα πολύ με τη ποιότητα . Βαζαν το λεγόμενο ποτάσιο. Σαν πίσσα , μέχρι και μειωτηρα / μπεκ πάθαιναν ζημιά .

Τα φίλτρα σε τι κατάσταση ήταν , εάν και ρόλο παίζουν και οι δεξαμενές των πρατηρίων .

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εποχές 2017 είχαν θέμα πολύ με τη ποιότητα . Βαζαν το λεγόμενο ποτάσιο. Σαν πίσσα , μέχρι και μειωτηρα / μπεκ πάθαιναν ζημιά .

Τα φίλτρα σε τι κατάσταση ήταν , εάν και ρόλο παίζουν και οι δεξαμενές των πρατηρίων .

Κοίτα άλλαξα μπεκ πριν κανά χρόνο δεν θυμάμαι γιατί και αυτά θέλουν αλλαγή μετά από κάποια χιλιόμετρα.

Το Μεταλλικό φίλτρο πρέπει να το κόψεις για να το δεις μέσα αλλά το μικρό στον πνεύμονα ήταν πεντακάθαρο.

Εμένα μην ξεχνάς είναι εργοστασιακό υγραέριο.

Το πήρα με 148.000 και τώρα έχω 182.000 άλλαξα τα μπουζί πριν 3-4 μήνες που έκανα service και φορούσε τα γνήσια GM ο μάστορας μου είπε πως αμφιβάλει αν είχαν αλλάξει ποτέ τα μπουζί και ήταν λες και είναι καινούρια.

Η εξάτμιση μου από την μέσα μεριά είναι λες και την έβαλες τώρα ούτε μια μαυρίλα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εν ολίγοις οποίος βλέπει 5-10 λεπτά φθηνότερα από την υπόλοιπη αγορά να ξέρει ότι παίζει να έχει θέμα ως ποιότητα. Θεωρώ ανά διαστήματα που ακούμε ότι έβγαλε πρόβλημα ένα υγραέριο κινητο παίζει να είναι από αυτή την περίπτωση.  

2 ώρες πριν, meletis_m είπε

Γι'αυτό ο φίλος μου μου είπε ήταν μαύρα τα φίλτρα. Θέμα πάντως δεν είχε ακόμα είναι η αλήθεια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaggooss είπε

Εν ολίγοις οποίος βλέπει 5-10 λεπτά φθηνότερα από την υπόλοιπη αγορά να ξέρει ότι παίζει να έχει θέμα ως ποιότητα. Θεωρώ ανά διαστήματα που ακούμε ότι έβγαλε πρόβλημα ένα υγραέριο κινητο παίζει να είναι από αυτή την περίπτωση.  

Γι'αυτό ο φίλος μου μου είπε ήταν μαύρα τα φίλτρα. Θέμα πάντως δεν είχε ακόμα είναι η αλήθεια.

Καλά δεν σημαίνει ότι και όποιος πουλάει ακριβά έχει και καλό καύσιμο.

Δημοσ.
Στις 1/9/2025 στις 1:57 ΜΜ, ababa641 είπε

Υπάρχει ένα Seat Mii του 2012 60hp το οποίο θα κάνει καθημερινά 250χλμ. Επειδή το κόστος της βενζίνης θα βγαίνει περίπου 500€ το μήνα σκεφτόμαστε μήπως βάλουμε υγραέριο.

Όποιος έχει γνώση θα ήθελα την βοήθειά του καθώς κι αν μπορείτε να βοηθήσετε με εγκαταστάτη.

Κακώς το σκέφτεστε, έπρεπε να το κάνετε ήδη είναι πολλά τα χιλιόμετρα 5.000χμ τον μήνα, θα γίνει γρήγορα η απόσβεση. Η λοβατο είδα δίνει και ένα δώρο 80€ αέριο σαν προωθητική ενέργεια. Για εγκαταστάτη πες μας σε ποια πόλη βρίσκεσαι για αρχή.

Δημοσ.
Στις 19/5/2023 στις 10:16 ΜΜ, meletis_m είπε

Παρέλαβα σήμερα το αμάξι . Φουλαρα με 38λτ (80%) της δεξαμενής . Ρυθμίστηκε να ρίχνει και βενζίνη στα φορτία το σύστημα .

Μπήκε το Europegas  με Hana ,μπεκ . 

Από κατανάλωση θα το μετρήσω , έκανα τα πρώτα 120 χιλιόμετρα. Πηγαίνει καλύτερα στα χαμηλά μου φαίνεται .

Ο χάρτης του ρυθμίστηκε και εν κινήσει και έκανε 70 χιλιόμετρα για ρύθμιση σε όλες τις συνθήκες .

Συμπληρώθηκαν 55.000 χιλιόμετρα με LPG απο Μαιο 2023 . Συνολο 335000.

Στο αμάξι τελευταία έχει αλλαχτεί αντλία καυσίμου , σωληνάκι κάτω από τον ρυθμίστη πίεσης καυσίμου , αισθητήρες στροφάλου , εκκεντροφόρου . 

Με υγραέριο παίρνει αμέσως , με βενζίνη όμως όχι μιζάρει αλλά δεν . 

Πίεση καυσίμου ανεβάζει.

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα πλεξούδας για το σήμα τών μπέκ βενζινης ή ακόμη και τα μπέκ βενζίνης .

Δυστυχως έχει μείνει σε επαρχία και εγκαταστάτης δεν υπάρχει κοντά .

Όσο λειτουργεί με υγράεριο δουλεύει άψογα , ουτε ρετάρει , ουτε check ανάβει .

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κινητήρας του Skoda Kamiq (2025) 1.0 TSI 116 PS EA211 evo2 παίρνει υγραέριο; Φαντάζομαι ότι η PRINS θα έχει ετοιμάσει kit αλλά σαν κινητήρας είναι κατάλληλος / ανθεκτικός για εγκατάσταση; 

Επεξ/σία από FiKiFiKi
Δημοσ.
Στις 6/9/2025 στις 12:32 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε

Το βνενζιναδικο που εβαζα υγραεριο εφαγε λουκετο λογω παραποιησης μηχανισμων.

Μαλλον εκλεβαν την εφορια η εφερναν απο καμια Βουλγαρια τα καυσιμα.

Κριμα παει το 0.75 που εβαζα.

Παντως με 20 ευρω και 280 χιλιομετρα εκανα και οταν γεμιζα ποτε δεν μου ειπε οτι πηρε παραπανω απο τα 43 λιτρα που χωραει.

Σε μας όπως είπα εκλεισαν επτά. Να ηταν μόνο κλοπή εφορίας καλά θα ήταν. Πιστεύω ότι μας εκλεβαν και στα λίτρα και μάλιστα πολύ. Πλέον βάζω σε ενα shell που ειναι κοντά μου  έχει ιδια τιμή με τα υπόλοιπα και βγάζω περισσότερα χιλιόμετρα

Στις 6/9/2025 στις 7:28 ΜΜ, Panas50 είπε

Έχετε παρατηρήσει ότι σε σχέση με πέρυσι έχει κλείσει η ψαλίδα της τιμής του LPG σε όλα τα φτηνά πρατήρια σε σχέση με τα πιο ακριβά;

Ναι πλέον ολα παίζουν χαμηλά την ιδια τιμή 83 με 85 λεπτάΥπάρχουν και πιο ακριβά αλλά χαμηλά είναι όλοι στο ίδιο.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...