Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αν και δεν τον ξέρω έχω διαβάσει καλά λόγια για αυτόν. Νομίζω είναι στην Μοναστηριου

Πριν από οτιδήποτε να είναι σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο μηχανολογικσ

Η προσφορά που μου έκανε είναι τίμια θεωρείτε;

Το αμάξι πέρασε service πριν ένα μήνα και είναι σε καλή κατάσταση και έκτοτε δεν έκανε πολλά χιλιόμετρα.

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nasosdim είπε

Η προσφορά που μου έκανε είναι τίμια θεωρείτε;

Το αμάξι πέρασε service πριν ένα μήνα και είναι σε καλή κατάσταση και έκτοτε δεν έκανε πολλά χιλιόμετρα.

Εκεί στα 1000 ευρώ περίπου είναι νομίζω τίμια προσφορά. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εκεί στα 1000 ευρώ περίπου είναι νομίζω τίμια προσφορά. 

Μάλιστα, ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nasosdim είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!!

Έχω ένα bmw 116i 2004 και θα ήθελα να εγκαταστήσω υγραέριο, γιατί με την τιμή της βενζίνης είναι πλέον μονόδρομος. Είμαι Θεσσαλονίκη και μου έχουν προτείνει το GAS THEODOROU. Ζήτησα μια προσφορά μέσα από την σελίδα τους, με απάντηση ένα σύστημα 8ης γενιάς κοντά στο 1000ρικο. Τι άποψη έχετε για το συγκεκριμένο κατάστημα και γενικά είναι έμπιστο συνεργείο για την τοποθέτηση και το σύστημα (παραθέτω παρακάτω) που μου προσφέρουν?

Ακολουθεί απόσπασμα από την προσφορά: 

Το κόστος μετατροπής σε Υγραεριοκίνηση, για το συγκεκριμένο Κινητήρα, ανέρχεται σε:

- 795,00€+ΦΠΑ24% (985,80€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ HANA)

- 740,00€+ΦΠΑ24% (917,60€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ JET-20).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση!

Εν έτει 2025 και λένε περί γενιών συστημάτων ακόμη ..

Δεν είμαι από Θεσσαλονίκη, αλλά ρώτησε και στον Μαυρίδη στη Θεσσαλονίκη είχε πάει γνωστός . 

Σημασία έχει ο εγκαταστατης. Πριν βάλεις υγραέριο όπου αποφασίσεις κάνε έλεγχο σε ανάφλεξη (δηλαδή μπουζί / πολλ/στες ) και στο κύκλωμα ψύξης του και ένα έλεγχο με διαγνωστικό. 

Σύστημα για εμεσσου ψεκασμού με Hana μπεκ υγραερίου κυμαίνεται από 950-1100€. Τόσο κόστισε σε Opel  της Europegas . Σημασία έχει ο εκάστοτε εγκαταστατης που θα το αναλάβει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Nasosdim είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!!

Έχω ένα bmw 116i 2004 και θα ήθελα να εγκαταστήσω υγραέριο, γιατί με την τιμή της βενζίνης είναι πλέον μονόδρομος. Είμαι Θεσσαλονίκη και μου έχουν προτείνει το GAS THEODOROU. Ζήτησα μια προσφορά μέσα από την σελίδα τους, με απάντηση ένα σύστημα 8ης γενιάς κοντά στο 1000ρικο. Τι άποψη έχετε για το συγκεκριμένο κατάστημα και γενικά είναι έμπιστο συνεργείο για την τοποθέτηση και το σύστημα (παραθέτω παρακάτω) που μου προσφέρουν?

Ακολουθεί απόσπασμα από την προσφορά: 

Το κόστος μετατροπής σε Υγραεριοκίνηση, για το συγκεκριμένο Κινητήρα, ανέρχεται σε:

- 795,00€+ΦΠΑ24% (985,80€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ HANA)

- 740,00€+ΦΠΑ24% (917,60€) για σύστημα νέας γενεάς (8ης) BORA by ZAVOLI (νέος Εγκέφαλος BORA S32/80 noOBDii + νέοι Εγχυτές-Μπεκ JET-20).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση!

Καποιοι ειχαν παραπονα.

Ωστόσο η φημη, φημη ειναι, δεν είναι βεβαιότητα.

Προτίμησε συστημα πιο διαδεδομενο οπως λοβατο ή brc.

Αυτα τα ζαβολι μονο ή κατα κυριον λογον στο συγκεκριμενο μονο θα γινεται η συντηρηση. Δεν θα εχεις αλλες επιλογες.

Επεξ/σία από meletis11
  • Like 1
Δημοσ.

Κάποιο γνωστό θα έχεις που έχει βάλει στη Θεσσαλονίκη. Ρώτα τον και αν είναι ικανοποιημένος πήγαινε σε όποιον σου πει. Αρκεί να είσαι σίγουρος ότι σου λέει την αλήθεια. 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το Yaris 1500cc του 23 δέχεται μετατροπή σε lpg κι αν χρειάζεται ακριβό (direct) σύστημα ή κάτι πιο απλό;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Ξέρει κανείς αν το Yaris 1500cc του 23 δέχεται μετατροπή σε lpg κι αν χρειάζεται ακριβό (direct) σύστημα ή κάτι πιο απλό;

Τι κινητήρα έχει ;  Άμεσου ψεκασμού ή εμεσσου ψεκασμού;

Δημοσ.

Ερώτηση για σύστημα εγκατεστημένο σε αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει για αγορά. Βλέπω Si στο μπουτόν και ψάχνοντας βρήκα πως μάλλον φοράει το υγρού ψεκασμού Vialle liquid Si. Αυτό θυμάμαι (πολύ βασικά πράγματα) δεν έχει "πνεύμονα" και ψεκάζει σε υγρή μορφή, αλλά ποια είναι τα συν και τα πλην; να υποθέσω παίρνει αμέσως με υγραέριο χωρίς να χρειάζεται προθέρμανση του συστήματος που για μικρές αποστάσεις ανεβάζει πολύ τη χρήση βενζίνης; κάποιο αρνητικό;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ερώτηση για σύστημα εγκατεστημένο σε αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει για αγορά. Βλέπω Si στο μπουτόν και ψάχνοντας βρήκα πως μάλλον φοράει το υγρού ψεκασμού Vialle liquid Si. Αυτό θυμάμαι (πολύ βασικά πράγματα) δεν έχει "πνεύμονα" και ψεκάζει σε υγρή μορφή, αλλά ποια είναι τα συν και τα πλην; να υποθέσω παίρνει αμέσως με υγραέριο χωρίς να χρειάζεται προθέρμανση του συστήματος που για μικρές αποστάσεις ανεβάζει πολύ τη χρήση βενζίνης; κάποιο αρνητικό;

Έχει αλλάξει δεξαμενή ; Κόστος έχουν στη αντλία της δεξαμενής αυτά . 

Συνήθως καίνε 5% για προστασία μπεκ βενζίνης.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Έχει αλλάξει δεξαμενή ; Κόστος έχουν στη αντλία της δεξαμενής αυτά . 

Συνήθως καίνε 5% για προστασία μπεκ βενζίνης.  

Είναι του 18 μοντέλο οπότε μάλλον όχι.. για τι κόστος μιλάμε περίπου;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Doubt είπε

Είναι του 18 μοντέλο οπότε μάλλον όχι.. για τι κόστος μιλάμε περίπου;

Δε ξέρω σίγουρα εάν το κόστος , είναι υψηλό από τη αντλία υψηλής ή το τύπο δεξαμενής λόγω άμεσου ψεκασμού. Αυτό πρέπει να ρωτήσεις . Δε είναι όπως στα εμεσσου ψεκασμού με μειωτηρα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sD6y4G3Lzv34Y3iJYT3e6iJ_2SnOJxbpRbAG4XJf

Αυτό το σχέδιο βρήκα.

Θα ρωτήσω για να έχω μια ιδέα.

Υ.Γ. μου έδωσαν μια τιμή 450 ευρώ, ακριβό αλλά όχι απαγορευτικό.

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ.

Η Vialle πια δεν υπαρχει.

Εχει εξηγοραστει αποντην prins.

Η πρινς δεν παρεχει την καλλιστη τεχνικη υποστήριξη.

Τα vialle θεωρούταν δυνατα συστηματα.

Δεν τα γνωριζουν πολυ εκτος Αττικης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...