gbouros Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου On 21/07/2025 at 20:37, Doubt said: Να τσεκάρετε την κατανάλωση σας γιατί αυτός εκεί (Περιστέρι) είναι "ύποπτος". Σε αυτόν στο Περιστέρι βάζω κανα χρόνο υγραέριο και στο γέμισμα κάνω 330-340 χλμ. Έχω βάλει και από αρκετούς άλλους αέριο στο Περιστέρι που μένω ή στη Καλλιθέα που δουλεύω. Όχι μόνο κοστίζει πιο ακριβά το γέμισμα αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω πάνω από 320χλμ. Από ποσότητα δεν σε κλέβει αλλά από ποιότητα δεν ξέρω. Ελπίζω να μην καταστρέψω τη μηχανή από κακής ποιότητας καύσιμο
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 22 λεπτά πριν, gbouros είπε Σε αυτόν στο Περιστέρι βάζω κανα χρόνο υγραέριο και στο γέμισμα κάνω 330-340 χλμ. Έχω βάλει και από αρκετούς άλλους αέριο στο Περιστέρι που μένω ή στη Καλλιθέα που δουλεύω. Όχι μόνο κοστίζει πιο ακριβά το γέμισμα αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω πάνω από 320χλμ. Από ποσότητα δεν σε κλέβει αλλά από ποιότητα δεν ξέρω. Ελπίζω να μην καταστρέψω τη μηχανή από κακής ποιότητας καύσιμο Φίλτρα τα έχεις δει στα τελευταία γεμίσματα ; Εάν θες πάρε το φίλτρο για τη πλήρωση
gbouros Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Το Φλεβάρη έκανα σέρβις το σύστημα υγραερίου και δεν μου είπαν τίποτα. Λογικά δεν κοιτούν και τα φίλτρα;
meletis_m Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, gbouros είπε Το Φλεβάρη έκανα σέρβις το σύστημα υγραερίου και δεν μου είπαν τίποτα. Λογικά δεν κοιτούν και τα φίλτρα; Συνήθως βλέπουν τη κατάσταση του φίλτρου που καθαρά είναι θέμα ανεφοδιασμού . Για έξτρα προστασία υπάρχει όπως είπα φίλτρο μεταλλικό στη πλήρωση .~50€ Προσωπικά και τα 2 φίλτρα στο σύστημα υγραερίου (μειωτηρα / γραμμής ) τα αλλάζω κάθε 15000 χιλιόμετρα. 2 φορές το χρόνο γιατί κάνω χιλιόμετρα. 1
JimxxZe Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Και εγώ σε αυτόν στο Περιστέρι γεμίζω τις περισσότερες φορές καθότι είναι ο πιο φθηνός. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο όσον αφορά την απόδοση αλλά χιλιομετρικά σε σύγκριση που έχω κάνει με Coral Gas υστερεί κάποια δεκάδες χιλιόμετρα.
chriskan22 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Παιδες σκεφτομαι αγορα KGM Tivoli 135 ps και να βαλω υγραεριο. Στην Ευρωπη πουλιεται ηδη με εργοστασιακο και διαβασα οτι κανει για lpg ο κινητηρας . Εχετε καμια προταση για τοποθετηση σε ΟΜVL η BRC που ειναι τα εργοστασιακα συστηματα? https://brc.it/de/dettaglio-news/kgmobility-e-brc-gas-equipment/90657 https://omvlgas.it/en/gamma-eco-innovation-and-sustainability-ssangyong-and-omvl-take-care-of-the-environment/ Επεξ/σία 23 Αυγούστου από chriskan22 1
meletis_m Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, chriskan22 είπε Παιδες σκεφτομαι αγορα KGM Tivoli 135 ps και να βαλω υγραεριο. Στην Ευρωπη πουλιεται ηδη με εργοστασιακο και διαβασα οτι κανει για lpg ο κινητηρας . Εχετε καμια προταση για τοποθετηση σε ΟΜVL η BRC που ειναι τα εργοστασιακα συστηματα? https://brc.it/de/dettaglio-news/kgmobility-e-brc-gas-equipment/90657 https://omvlgas.it/en/gamma-eco-innovation-and-sustainability-ssangyong-and-omvl-take-care-of-the-environment/ Δες και της Europegas μου φαίνεται βγαίνει και με αυτό και έχει και εργοστασιακό σχεδιάγραμμα για κάθε τι 1
MadPax Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 21/7/2025 στις 8:37 ΜΜ, Doubt είπε Να τσεκάρετε την κατανάλωση σας γιατί αυτός εκεί (Περιστέρι) είναι "ύποπτος". 2-3 ταξίδια πέρσι που έβαλα από αυτόν, δεν ξεπέρασα τα 320-330 χλμ με ανθρώπινη οδήγηση, από την AVIN που είναι στον προηγούμενο κάθετο δρόμο ξεπερνάω τα 400, οπότε σταμάτησα να βάζω από εκεί, στο ετήσιο σέρβις πριν κανα μήνα πάντως δεν μου είπαν τίποτα για βρωμιά στο φίλτρο αν και ρώτησα.
Doubt Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου 1 ώρα πριν, MadPax είπε 2-3 ταξίδια πέρσι που έβαλα από αυτόν, δεν ξεπέρασα τα 320-330 χλμ με ανθρώπινη οδήγηση, από την AVIN που είναι στον προηγούμενο κάθετο δρόμο ξεπερνάω τα 400, οπότε σταμάτησα να βάζω από εκεί, στο ετήσιο σέρβις πριν κανα μήνα πάντως δεν μου είπαν τίποτα για βρωμιά στο φίλτρο αν και ρώτησα. Πιθανόν πειραγμένη αντλία. Θυμάμαι αντί για 6,5 - 7 λίτρα, η μέτρηση έβγαινε κοντά στα 9 και άλλη εξήγηση δεν υπήρχε. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα θέμα, νομίζω πως όχι.
papoys1 Δημοσ. 23 Αυγούστου Δημοσ. 23 Αυγούστου Στις 21/7/2025 στις 9:37 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Μια χαρα ειμαι απο καταναλωση. Λευτέρη δοκίμασε και αλλού να δεις χιλιόμετρα. Εβαζα σε φτηνο και δεν έδινα σημασία στα χιλιόμετρα. Εκλεισε όπως και άλλα στην περιοχή μου αναγκαστικά πήγα σε ενα shell που είναι κοντά μου ΄έχει καλή τιμή και διαπίστωσα ότι ο προηγούμενος φτηνός με έκλεβε στα λίτρα. Βγάζω πλέον αρκετά περισσότερα με τα ίδια υποτίθετε λίτρα.
lele322 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Ερωτηση. Εχω δει καποια καθαριστικα για lpg,σε μπουκαλι σπρει, τα εχουν τα βενζιναδικα. Κάνουν τπτ αυτά? Τι καθαριζουν ακριβως? Με ενα κανω δουλεια, ή πρπεπει να παρω 2?
meletis_m Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, lele322 είπε Ερωτηση. Εχω δει καποια καθαριστικα για lpg,σε μπουκαλι σπρει, τα εχουν τα βενζιναδικα. Κάνουν τπτ αυτά? Τι καθαριζουν ακριβως? Με ενα κανω δουλεια, ή πρπεπει να παρω 2? Οι απόψεις διστανται . Προσωπικά δέν έχω ρίξει τετοιου τυπου ειδικά απο βενζινάδικα . Εάν θές βάλε στην τακτική συντήρηση της Tunap 163 & 164 ~50€ . Ρωτάς εάν θες τον αντιπρόσωπο , που έχει συνεργάτη στην περιοχή σου . https://www.megalidis.gr/product/professional-163-prostasia-sistimatos-lpg-cng-venzini/ https://www.megalidis.gr/product/professional-164-prostasia-sistimatos-lpg-igraerio/
papoys1 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Απλά προσέχουμε που βάζουμε υγραέριο.Τελευταία φορά έβαλα 10 ευρώ στην Ερέτρια σε εναν μάπα και μετά από 40-50 χιλιόμετρα σκοτσάριζε στην εκίνηση.Το φούλαρα σε ένα shell που βάζω στην Αθήνα διορθώθηκε και χτες πήγαινε αψογα. Εστρωσε. Τωρα το δουλεύω να αδειάσει τελείως και να πάω να φουλάρω. Γιαυτό καλύτερα να το δουλέψουμε και λίγο βενζίνα παρά να βάζουμε σε επικίνδυνα πρατήρια.
Doubt Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 11 ώρες πριν, lele322 είπε Ερωτηση. Εχω δει καποια καθαριστικα για lpg,σε μπουκαλι σπρει, τα εχουν τα βενζιναδικα. Κάνουν τπτ αυτά? Τι καθαριζουν ακριβως? Με ενα κανω δουλεια, ή πρπεπει να παρω 2? Μάρκετινγκ, τίποτα δεν χρειάζεται. 2
Varnavas89 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Καλησπέρα. Ενώ κατέληγα σε μετατροπή σε lpg σκέφτηκα το cng για ford Fusion του 11. Αν βρω εγκατάσταση που να μην ξεφεύγει π.χ. τα 1200€ πιστεύετε αξίζει ή να πάω σε lpg που το ξέρω εδώ και 10 χρόνια; Να τονίσω θα έχει χρήση σαν δεύτερο αμάξι πόλη και πέριξ σπάνια και μόνο σε ακτίνα άντε 150χλμ. Χιλιόμετρα 12κ το χρόνο το πολύ. Έχω πολύ κοντά πρατηριο(απλά θα θέλει να βάζω 3 φορές το μήνα σίγουρα). Λογικά γίνεται απόσβεση ακόμη και με τα 1,28 το kg που έχει σήμερα. Πιστεύω πάνω από 7,5ε/100 στην πόλη δύσκολα θα ξεφύγει. Επίσης δε με πειράζει να σπαταλήσω κάποιο χώρο στο Πορτ μπαγκαζ. Αυτά. Οι κάτοχοι τί λέτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα