Doubt Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 πμ 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Μια χαρα ειμαι απο καταναλωση. Ευχάριστο.
gbouros Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:59 πμ On 21/07/2025 at 20:37, Doubt said: Να τσεκάρετε την κατανάλωση σας γιατί αυτός εκεί (Περιστέρι) είναι "ύποπτος". Σε αυτόν στο Περιστέρι βάζω κανα χρόνο υγραέριο και στο γέμισμα κάνω 330-340 χλμ. Έχω βάλει και από αρκετούς άλλους αέριο στο Περιστέρι που μένω ή στη Καλλιθέα που δουλεύω. Όχι μόνο κοστίζει πιο ακριβά το γέμισμα αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω πάνω από 320χλμ. Από ποσότητα δεν σε κλέβει αλλά από ποιότητα δεν ξέρω. Ελπίζω να μην καταστρέψω τη μηχανή από κακής ποιότητας καύσιμο
meletis_m Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ 22 λεπτά πριν, gbouros είπε Σε αυτόν στο Περιστέρι βάζω κανα χρόνο υγραέριο και στο γέμισμα κάνω 330-340 χλμ. Έχω βάλει και από αρκετούς άλλους αέριο στο Περιστέρι που μένω ή στη Καλλιθέα που δουλεύω. Όχι μόνο κοστίζει πιο ακριβά το γέμισμα αλλά ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω πάνω από 320χλμ. Από ποσότητα δεν σε κλέβει αλλά από ποιότητα δεν ξέρω. Ελπίζω να μην καταστρέψω τη μηχανή από κακής ποιότητας καύσιμο Φίλτρα τα έχεις δει στα τελευταία γεμίσματα ; Εάν θες πάρε το φίλτρο για τη πλήρωση
gbouros Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:52 πμ Το Φλεβάρη έκανα σέρβις το σύστημα υγραερίου και δεν μου είπαν τίποτα. Λογικά δεν κοιτούν και τα φίλτρα;
meletis_m Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:57 πμ 3 λεπτά πριν, gbouros είπε Το Φλεβάρη έκανα σέρβις το σύστημα υγραερίου και δεν μου είπαν τίποτα. Λογικά δεν κοιτούν και τα φίλτρα; Συνήθως βλέπουν τη κατάσταση του φίλτρου που καθαρά είναι θέμα ανεφοδιασμού . Για έξτρα προστασία υπάρχει όπως είπα φίλτρο μεταλλικό στη πλήρωση .~50€ Προσωπικά και τα 2 φίλτρα στο σύστημα υγραερίου (μειωτηρα / γραμμής ) τα αλλάζω κάθε 15000 χιλιόμετρα. 2 φορές το χρόνο γιατί κάνω χιλιόμετρα.
JimxxZe Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:05 μμ Και εγώ σε αυτόν στο Περιστέρι γεμίζω τις περισσότερες φορές καθότι είναι ο πιο φθηνός. Δεν έχω παρατηρήσει τίποτα περίεργο όσον αφορά την απόδοση αλλά χιλιομετρικά σε σύγκριση που έχω κάνει με Coral Gas υστερεί κάποια δεκάδες χιλιόμετρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα