vaggooss Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 10 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το βνενζιναδικο που εβαζα υγραεριο εφαγε λουκετο λογω παραποιησης μηχανισμων. Μαλλον εκλεβαν την εφορια η εφερναν απο καμια Βουλγαρια τα καυσιμα. Κριμα παει το 0.75 που εβαζα. Παντως με 20 ευρω και 280 χιλιομετρα εκανα και οταν γεμιζα ποτε δεν μου ειπε οτι πηρε παραπανω απο τα 43 λιτρα που χωραει. Δεν σου κίνησε την περιέργεια γιατί είναι πολύ φθηνότερος από τους άλλους?? Αμέσως καταλαβεινεις ότι κάτι κάνει αυτός. Και στην πόλη μου αυτός που το είχε πάντα 7 λεπτά ποιο κάτω από όλους τον κλείσανε πριν μερικές μέρες. Δεν έβαλα ποτέ από εκεί,θα το πληρώσεις σε ζημιές το μικρό κέρδος που πας να βγάλεις. Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος παιδιά. Φίλος που έβαζε εκεί μου είπε τα φίλτρα του υγραερίου ήταν πάντα μαύρα όταν πήγαινε για σέρβις,ενώ όταν έβαζε άλλου δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Στις 1/9/2025 στις 1:57 ΜΜ, ababa641 είπε Υπάρχει ένα Seat Mii του 2012 60hp το οποίο θα κάνει καθημερινά 250χλμ. Επειδή το κόστος της βενζίνης θα βγαίνει περίπου 500€ το μήνα σκεφτόμαστε μήπως βάλουμε υγραέριο. Όποιος έχει γνώση θα ήθελα την βοήθειά του καθώς κι αν μπορείτε να βοηθήσετε με εγκαταστάτη. Αν κάνεις τόσα χιλιόμετρα την μέρα να πάρεις ηλεκτρικό ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ. Δεν είναι λύση το υγραέριο. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 55 λεπτά πριν, vaggooss είπε Δεν σου κίνησε την περιέργεια γιατί είναι πολύ φθηνότερος από τους άλλους?? Αμέσως καταλαβεινεις ότι κάτι κάνει αυτός. Και στην πόλη μου αυτός που το είχε πάντα 7 λεπτά ποιο κάτω από όλους τον κλείσανε πριν μερικές μέρες. Δεν έβαλα ποτέ από εκεί,θα το πληρώσεις σε ζημιές το μικρό κέρδος που πας να βγάλεις. Μην κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος παιδιά. Φίλος που έβαζε εκεί μου είπε τα φίλτρα του υγραερίου ήταν πάντα μαύρα όταν πήγαινε για σέρβις,ενώ όταν έβαζε άλλου δεν είχε αυτό το πρόβλημα. Βάζω 3 χρόνια από εκεί μια χαρά είναι το αμάξι μου, τώρα αν έκλεβε το κράτος που μας κλέβει πρώτο αυτό στα @@ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα