Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 nick[;2087157'][...'] (βγαλτε τους γαμημενους 10 χαρακτηρες) Όχι. (μια χαρά είναι οι 10 γ...μένοι χαρακτήρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Φλύαροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 NAI __________ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 10?________ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 10 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 τι γινεται τεσταρουμε τις γνωσεις μας στην html? λοιπον σε λίγο ανεβαζω την καινουρια μου προσωπικη σελίδα.Μη ριξετε ντοματες,θελω καλα σχολια μονο.αν και ακομα μου λειπουν αρκετα κειμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Παιζοντας χθες με το δημιουργημα μου ε μου ηρθε καλο φυλλο οποτε λεω "Παρτα παλι**ουστη κανω 8 μπαζες!" Στην Πρεφα (οσοι ξερουν δηλαδη) υπαρχει μια συνηθεια να χτυπας τη γροθια στο τραπεζι δυνατα οταν εχεις καλο φυλλο. Αλλα εγω το παρακανα και μολις εριξα το τριτο φυλλο μετα το χτυπημα το μηχανημα κολλησε εντελως! Ρισταρτ και βαζω scandisk tools μπας και κλαταρε ο δισκος.... Δεν εδειξαν κατι αλλα θα δειξει το μελλον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ξερει Πρεφα η γατα? Παντως ειναι Intel το μηχανημα οποτε αναμενομενο ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ρησπεκτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 ρε τουφας που τις βρισκεις ολες αυτες τις εικονες???? παντως σπερνουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Θελετε να λεγεστε χρηστες του internet χωρις να εχετε lurkαρει στο 4chan... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 μολις μου ηρθε σε εμαιλ. ισχυει ή βλακειες ειναι? Πάτα στο κινητό σου * # 0 6 #. . . θα σου εμφανιστεί το λεγόμενο ΙΜΕΙ (international mobile equipment identity) Κοίτα του αριθμούς 7ο και 8ο Κωδικός αριθμός τηλεφώνου : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στην περιοχή Emiratesπου είναι πολύ κακή ποιότητα ΕΑΝ οι αριθμός επτά & οκτώ είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Γερμανία που δεν είναι κακό ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Φινλανδία που είναι καλό ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 00 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στο αρχικό εργοστάσιο που είναι η καλύτερη ποιότητα... ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 13 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν που είναι πολύ κακή ποιότητα και πολύ επικίνδυνο για την υγεία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.