zoranb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Έχω παραγγείλει κάτι από ebay όπου σαν tracking number βγάζει τον κωδικό ES μετά 23Νούμερα και τέλος C0N. Ξέρει κανείς πού να κοιτάξω αυτό για περισσότερες πληροφορίες?
sakisgri Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Έχω παραγγείλει κάτι από ebay όπου σαν tracking number βγάζει τον κωδικό ES μετά 23Νούμερα και τέλος C0N. Ξέρει κανείς πού να κοιτάξω αυτό για περισσότερες πληροφορίες? Στο google γράφει αυτό: What is an ES tracking number? The tracking number of a Speedpak deliveryTracking numbers Speedpak begin with "EE" or "ES", followed by 26 characters or letters. Like for example: EE1234EF2485762371GH77Z12I9. δλδ ειναι με Speedpak. Λογικά μπορεις να το δεις στο https://parcelsapp.com/en/carriers/speedpak
zoranb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στο τέλος έχει όμως C0N... μάλλον κάποια άλλη μεταφορική είναι. Δεν βρίσκω σε ποιό θέμα είχες αναφέρει κ μια άλλη Ελληνική που παραλάμβανε εδώ το πακέτο. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από zoranb
sakisgri Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, zoranb είπε Στο τέλος έχει όμως C0N... μάλλον κάποια άλλη μεταφορική είναι. Δεν βρίσκω σε ποιό θέμα είχες αναφέρει κ μια άλλη Ελληνική που παραλάμβανε εδώ το πακέτο. Γράφει: Το Speedpak ξεκινά με "EE" ή "ES", ακολουθούμενο από 26 χαρακτήρες ή γράμματα Λες το δικό σου έχει 23 νούμερα και μετά con, άρα 26, όπως γράφουν. 22 λεπτά πριν, zoranb είπε Στο τέλος έχει όμως C0N... μάλλον κάποια άλλη μεταφορική είναι. Δεν βρίσκω σε ποιό θέμα είχες αναφέρει κ μια άλλη Ελληνική που παραλάμβανε εδώ το πακέτο. Δες εδώ το ίδιο γράφουν, και γράφουν έρχεται με τα ΕΛΤΑ. Δοκίμασε και μια εδώ το tracking https://www.trackingmore.com/speedpak-tracking.html Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από sakisgri 1
sakisgri Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, zoranb είπε Φαίνεται πως είναι στην Ελλάδα. Τώρα πού το ψάχνω; Λογικά θα φαινεται εδώ https://parcelsapp.com/ Δες πάνω δεξιά αν γράφει κάποιο next tracking number. Δοκίμασε και στα ΕΛΤΑ https://www.elta.gr/track Αν όχι μπορεί να φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκαναρουν το δέμα.
zoranb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Βλέπω next tracking No αλλά δεν έχει κάτι στη SpeedPack με αυτό, ούτε κ στα ΕΛΤΑ
sakisgri Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Βλέπω next tracking No αλλά δεν έχει κάτι στη SpeedPack με αυτό, ούτε κ στα ΕΛΤΑ Λογικά θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκαναρουν το δέμα. Αν ειναι με τα ΕΛΤΑ λογικά θα έχει 2 γράμματα μπροστά μετά νούμερα και άλλα 2 γράμματα στο τέλος.
geogr88 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας και καλή χρονιά ,επειδή μετά από πολλά χρόνια χρειάζεται να παραγγείλω από eBay θα ήθελα τα φώτα σας.Το αντικείμενο το βρήκα στο αγγλικό eBay αλλά ο πωλητής βρίσκεται Ιαπωνία. Τι ισχύει με το τελωνείο?( το ποσό είναι γύρω στα 40 ευρώ με τα μεταφορικά )
aces Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2025 στις 4:40 ΜΜ, geogr88 είπε Καλησπέρα σας και καλή χρονιά ,επειδή μετά από πολλά χρόνια χρειάζεται να παραγγείλω από eBay θα ήθελα τα φώτα σας.Το αντικείμενο το βρήκα στο αγγλικό eBay αλλά ο πωλητής βρίσκεται Ιαπωνία. Τι ισχύει με το τελωνείο?( το ποσό είναι γύρω στα 40 ευρώ με τα μεταφορικά ) https://mediaeltaportal.dev.ibserver.gr/images/0/0/idiwtes/4_idika_teli_ektelonismou_gr_07_2021_2_1.pdf Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου από aces 1
akollias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Στις 1/1/2025 στις 8:30 ΜΜ, zoranb είπε Βλέπω next tracking No αλλά δεν έχει κάτι στη SpeedPack με αυτό, ούτε κ στα ΕΛΤΑ Καλησπέρα. Με ποια ταχυδρομική υπηρεσία εγινε η παραλαβή της αποστολής στην Ελλάδα? Υπήρχαν επιπλέον χρεώσεις? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μέσω ebay και ο πωλητής προσφέρει την ιδια υπηρεσία αποστολής. Ευχαριστώ.
aces Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/1/2025 στις 9:17 ΜΜ, akollias είπε Καλησπέρα. Με ποια ταχυδρομική υπηρεσία εγινε η παραλαβή της αποστολής στην Ελλάδα? Υπήρχαν επιπλέον χρεώσεις? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μέσω ebay και ο πωλητής προσφέρει την ιδια υπηρεσία αποστολής. Ευχαριστώ. SpeedPak απο eBay εξυπηρετειται συνηθως απο ΕΛΤΑ μπορεις να ελεγχεις το δεμα και εδω https://www.trackingmore.com/speedpak-tracking.html αν και λογικα εχει γινει ηδη παραλαβη.... ΕΛΤΑ ειναι ..... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από aces 2
Cubicolor Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω αυτο απο το ebay απλα εχει 2 επιλογες Το ερωτημα μου ειναι αν επιλεξω την πρωτη επιλογη οταν ερθει στο σπιτι το αντικειμενο θα πληρωσω κατι παραπανω απο τα 244 ευρω? εννοοω επιπλεον τελωνεια/. taxes κτλ?? αυτα αν τα αγορασω απο το αμερικανικο ebay στην ελλαδα αν ερθουν θα πληρωσω τελωνεια κτλ?? Επεξ/σία 10 Μαρτίου από Cubicolor
user27 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Γεια σας. Βρίσκω ένα αντικείμενο που θέλω μικρής αξίας 10€ μόνο από Αγγλία και το eBay το έχει να το πάρω μέσω global shipping program με priority όποτε εκτοξεύεται η τιμή στα 70 €. Εγώ έχω μιλήσει με τον πωλητή και συμφωνεί να μου το στείλει ο ίδιος με 15€ economy συστημένο. Το θέμα είναι ότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει αν αφήσει το ebay. Δηλαδή αν πατήσω αγορά, μετά θα έχω επιλογή να ζητήσω να βάλει ο πωλητής το κόστος των μεταφορικών; Ή το ebay σώνει και καλά θα θέλει τα δικά του; Ευχαριστώ
draculias Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 21/03/2025 at 13:08, user27 said: Γεια σας. Βρίσκω ένα αντικείμενο που θέλω μικρής αξίας 10€ μόνο από Αγγλία και το eBay το έχει να το πάρω μέσω global shipping program με priority όποτε εκτοξεύεται η τιμή στα 70 €. Εγώ έχω μιλήσει με τον πωλητή και συμφωνεί να μου το στείλει ο ίδιος με 15€ economy συστημένο. Το θέμα είναι ότι ούτε ο ίδιος δεν ξέρει αν αφήσει το ebay. Δηλαδή αν πατήσω αγορά, μετά θα έχω επιλογή να ζητήσω να βάλει ο πωλητής το κόστος των μεταφορικών; Ή το ebay σώνει και καλά θα θέλει τα δικά του; Ευχαριστώ Καλημέρα, όχι δεν μπορεί να το κάνει έτσι εφόσον ο πωλητής το έχει δηλώσει με GSP. Πες του απλά (το έχω κάνει και εγώ με πωλητή) να αλλάξει το shipping method ο ίδιος, να κάνει update την αγγελία του και μετά να προχωρήσεις σε αγορά με το shipping method που συμγωνήσατε. Έχει την δυνατότητα να το κάνει αυτό ο πωλητής. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν μπορεί να το κάνει άμεσα ή πρέπει να περιμένει να "λήξει" χρονικά η αγγελία του που ανέβασε ως έχει και να το αλλάξει μετά. Αυτό θα πρέπει να το γνωρίζει ο ίδιος. Προφανώς μετά στο τελωνείο θα έχεις και χρεώση ΦΠΑ με απλό ταχυδρομείο σε αντίθεση με το GSP που θα έρθει στην πόρτα σου χωρίς περαιτέρω χρέωση. Βέβαια, η χρέωση ΦΠΑ θα είναι αστεία μπροστά στην 7πλάσια αξία που θα πλήρωνες αρχικά με GSP 🙂 Επεξ/σία 24 Μαρτίου από draculias 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα