Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς σας φάνηκε η κόκκινη φάνελα; Με τις εκπτώσεις αν έχει κοντά στα 40€ θα την πάρω.

Κατά τα άλλα κρατάμε τους 3 πόντους από σήμερα.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η φανέλα πολύ ωραία. Ματς καλό, πολλές χαμένες ευκαιρίες όμως, αυτό δεν μου άρεσε.

Ο Μαρσέλο τελευταία αρχίζει να ξεφεύγει; Πήρε αέρα απο τις καλές εμφανίσεις και τα σχόλια του Μουρίνιο;

Δημοσ.

Μια πρόχειρη που βρήκα στο fb link. Και από το contra link

Πολλές χαμένες ευκαιρίες και, το πιο ανησυχητικό, επιπολαίοτητες και υπερβολές στην τελική προσπάθεια. Δε δίνουμε πάσα στον αμαρκάριστο συμπαίχτη, κάνουμε την παραπάνω τρίπλα κλπ. Να μην πω για την εκτέλεση των στημένων φάσεων.

Δημοσ.

«Πιστεύω επειδή είμαι πλούσιος, πανέμορφος και μεγάλος παίκτης και γι αυτό οι άνθρωποι με ζηλεύουν. Δεν έχω άλλη εξήγηση να δώσω»

Τελικά είναι και μεγάλος μλκς.

Υ.Γ. οσοι δεν καταλάβατε,τάδε έφη κριστιάνο ρονάλντο.

Δημοσ.

Πάντως τώρα που είπες Άλτιντοπ, θυμήθηκα τη συνέντευξη πριν απο λίγες μέρες του Μουρίνιο, σχετικά με το πόσο θα αλλάξει η ομάδα βασικούς παίχτες.

Είπε πως δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές, και αναφερόμενος στον Κοεντράο που έχει κάνει αρκετές καλές εμφανίσεις, επιβεβαίωσε αυτό που φαινόταν εξαρχής. Ότι ήθελε 2-3 παίχτες που παίζουν παντού. Συγκεκριμένα για αυτόν οτι δεν τον πήρε για τη θέση του αριστερού μπακ συγκεκριμένα, καθώς σε εκείνη τη θέση έχουμε ίσως τον καλύτερο στον κόσμο (είπε ο Μουρίνιο).

Το ίδιο φαντάζομαι εννοούσε και για τους Τούρκους.

Η μόνη αλλαγή που βλέπω οτι θα μπορούσε να κάνει στην ενδεκάδα είναι του Κεντίρα. Ο Κακά δύσκολα, πολύ δύσκολα. Πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση.

Φάση είχε που μπήκε ο Λας, εκεί που θα έφευγε...μπήκε

Δημοσ.

Και εμένα μου έκανε εντύπωση ο Lass. Ειδικά όταν προχθές τον έδειχνε η Marca ως βασικό.

Νόμιζα ότι με τον Mourinho θα έστρωνε και θα θύμιζε τον Lass του πρώτου εξαμήνου στην ομάδα. Αλλά είναι διαρκώς σε πτώση. Για να δούμε φέτος.

Επίσης το ίδιο πίστευα για τον Gago.

Λογικά στο επόμενο ματς CL θα δούμε αριστερό μπακ τον Coentrao.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...