Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις το video που εχει βγει για τη φαση με το Ροναλντο που ζηταει πεναλτι και δειχνει να τον παταει ο αντιπαλος απο πισω ΑΛΛΑ εξω απ την περιοχη ?

Ετσι λενε στον Superport Fm ...

Εγω δεν εχω δει κανενα πατημα ...

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και στους οπαδούς της Ρεάλ θυμό. Να είσαι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο και να σε κάνει ρόμπα ο Πέπε και ο κάθε Πέπε!

Δημοσ.

Τον μονο σκληροτραχηλο που περασε απο την ρεαλ και θυμαμαι εγω ειναι ο Γκραβενσεν ο οποιος ηταν απο την φυση του μποξερ τωρα ο πεπε τι παει να κανει η κλανια δεν μπορω να καταλαβω!

Δημοσ.

Πέρασε και ο Γκαρσία μη ξεχνάτε... Εγώ προσπαθώ να το ξεχάσω, εκείνες τις επιχές που δεν είχαμε αμυντικό μέσο.

Δημοσ.

Πανευκολο διπλο. Η παραδοση ειναι συντριπτικα υπερ της Ρεαλ Μαδριτης. Η Αθλετικο Μαδριτης εχει να κερδισει απο τον Οκτωβρη του 1999 την Ρεαλ εντος ή εκτος εδρας. Απο τοτε σε 22 αγωνες, 20 για το πρωταθλημα και 2 για το κυπελλο η Ρεαλ εχει 16 νικες, 6 ισοπαλιες και καμια ηττα!! Ενω στους τελευταιους 7 αγωνες η Ρεαλ εχει νικησει και τους 7.

Η Αθλετικο επισης δεν ειναι και στα καλυτερα της, οχι οτι η Ρεαλ ειναι, αλλά η παραδοση και η διαφορά δυναμικοτητας ειναι τεραστια.

Ευκολο διπλο 1-4, 1-5.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...