Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη της Ρεάλ που σαν συνολική εικόνα έδειξε εμπειρία και καλύτερη διαχείρηση του αγώνα, το γκολ του Μπενζεμα ήταν κανονικό;

Κανονικότατο. Υπερβολικά κανονικό

Γράφτηκε ιστορία εχθές και δεν ξέρει κανείς πότε θα ξεπεραστεί αυτό το ρεκόρ, σε επίπεδο ομάδας ή προπονητή ή του Ρονάλντο τα 5 Ch.L.

• Thanks 1
  • Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γκολ του μπενζεμα ηταν ο ορισμος του γκολ.
Ο μπειλ ειναι παιχτουρα.

το ποδοσφαιρο αλλαξε απο χθες με ενα ρεκορ που δεν ξερω αν θα καταριφτει. Ο Ζινταν λογικα δεν εχει χωνεψει ακομα τι εχει γινει και αν πρεπει να κανει διακοπες για μια ζωη.

Ο ραμος ειναι υπουλος αλλα ο σαλαχ δεν επρεπε να βγει αν θελει να λεγεται μεγαλος παιχτης.

Επεξ/σία από censOred
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, censOred είπε

Το γκολ του μπενζεμα ηταν ο ορισμος του γκολ.
Ο μπειλ ειναι παιχτουρα.

το ποδοσφαιρο αλλαξε απο χθες με ενα ρεκορ που δεν ξερω αν θα καταριφτει. Ο Ζινταν λογικα δεν εχει χωνεψει ακομα τι εχει γινει και αν πρεπει να κανει διακοπες για μια ζωη.

Ο ραμος ειναι υπουλος αλλα ο σαλαχ δεν επρεπε να βγει αν θελει να λεγεται μεγαλος παιχτης.

Επρεπε να παρει και κιτρινο για θεατρο μην σου πω ο Σαλαχ..

Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα...

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ειπα οτι εκανε θεατρο.Καθεσαι και βγαζεις συμπερασματα μονος σου .οπως κι εγω αν ημουνα στην θεση του θα καθομουνα μεχρι το τελος του ημιχρονου αλλα 15 λεπτα δηλαδη, απο την στιγμη που χτυπησα χερι και οχι ποδι.Τωρα βεβαια καταλαβαινω τι σκεφτηκε και τον πιθανο πονο που θα ενοιωθε αλλα ρε γαμωτο ηθελα να σφιξει τα δοντια και να συνεχισει αν μου δινεται το δικαιωμα δηλαδη απο μερους σου.

• Sad 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, censOred είπε

... 

Πως θα έπαιζε; Δεν γίνεται αυτό. 

Δημοσ.

Αυτο για τον Σαλαχ το σκεφτηκα και εγω, πιο πολυ σαν παραπονο. 
Ηθελα να αντεξει 10 λεπτα μεχρι το ημιχρονο τουλαχιστον, μην τους κοψει τα ποδια.
Δεν ξερουμε βεβαια ποσο μπορει να ποναγε ο ανθρωπος αλλα εχουμε δει Καραγκουνηδες να μπαινουν μεσα με κεφαλι μουμια απο τον επιδεσμο, αλλους με μασκες με ραματα κλπ...

Δημοσ.

Eδω λεγεται οτι ισως χασει και το μουντιαλ (πρωτες εντυπωσεις απο το τραυματισμο) και εσεις λετε να εμενε μεσα με κρεμασμεο ωμο?

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, censOred είπε

Δεν ειπα οτι εκανε θεατρο.Καθεσαι και βγαζεις συμπερασματα μονος σου .οπως κι εγω αν ημουνα στην θεση του θα καθομουνα μεχρι το τελος του ημιχρονου αλλα 15 λεπτα δηλαδη, απο την στιγμη που χτυπησα χερι και οχι ποδι.Τωρα βεβαια καταλαβαινω τι σκεφτηκε και τον πιθανο πονο που θα ενοιωθε αλλα ρε γαμωτο ηθελα να σφιξει τα δοντια και να συνεχισει αν μου δινεται το δικαιωμα δηλαδη απο μερους σου.

Το αντιλαμβανεσαι οτι αυτο δεν γινεται.

Ο ανθρωπος βγηκε εξω ξαναμπηκε μεσα και μετα απο ενα λεπτο επεσε κατω.

Τωρα αυτα που λετε να σφιξει τα δοντια και αλλα τετοια ειναι απλα αστεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πρέπει να του βγάλει τον ώμο, θα τον βγάλει. Αν πρέπει να αποκρούσει σαν άλλος Κάρλος, θα το κάνει. Champions League κύριοι. Ο πιο διεφθαρμένος και σάπιος ποδοσφαιρικός θεσμός στο σύμπαν!

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Και το βραβείο "πολύ αντικειμενικός οπαδός της Ρεαλ" για σήμερα, lol 

IMG_20180527_181740.png

Κι αν πρέπει να βγάλει όπλο σαν τον πρόεδρο του συγκεκριμένου κυρίου καλώς να το βγάλει ο Ράμος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirileman είπε

Αν πρέπει να του βγάλει τον ώμο, θα τον βγάλει. Αν πρέπει να αποκρούσει σαν άλλος Κάρλος, θα το κάνει. Champions League κύριοι. Ο πιο διεφθαρμένος και σάπιος ποδοσφαιρικός θεσμός στο σύμπαν!

Ευτυχώς που ακυρώθηκε γκολ της ρεαλ στον τελικό και όχι της Liverpool, για να μην έχουμε κλάματα πάλι. 

(Και έριξε 3 παρόλα αυτά...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...