fr33DE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Care bears Τωρα το εχει σε 3D animation στο star νομιζω. Οχι ρε συ δεν λέω αυτο.. αλλά thanks anyway..
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ulysses31 Οδυσσέας στο διάστημα; Αν και δεν έχει σχέση με πειρατικό καράβι.
Arxontis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 αδερφε αυτο που ψαχνεις μηπως ειναι το Captain Harlock? edit Γραψε λαθος ! τωρα ειδα για τα αρκουδακια μεσα στο καραβι..
FarCry Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Hi μάγκες! Καταπληκτικό θρεντ έχετε ανοίξει!!! Εγώ ψάχνω ένα, το οποίο απ' οτι θυμάμαι ήταν με ένα καράβι ξύλινο - πειρατικό τύπου - το οποίο όμως πέταγε (στο διάστημα άν δεν κάνω λάθος) με κάτι σάν αρκουδάκια μέσα και έπαιζε στον αντενα αν θυμάμαι καλά 90 - 92. Treasure Planet ισως
dannys739 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 παιδες!! προσπαθω να θυμηθω ενα παιδικο που εβλεπα στο παλιο τοπικο καρτουν του ηρακλειου!! πραγματευοταν μια υποθεση θησαυρο οπου η κακια μαγισσα Γκαγκολ στο τελος κλειδωνεται μεσα στην σπηλια του θησαυρου. επιπλεον οι κακοι της ιστοριας ηταν ενας χοντρος ο οποιος ειναι και ο εγκεφαλος της ομαδας και ενας χαζος ψηλολιχνος!!! σας παρακαλω βοηθεια!!!
trailblazer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Παιδια heeelp!!!Ψαχνω το ίδιο ακριβως cartoon με τον red7genius..Αυτο με το οχημα σκαθάρι.Το ψαχνω εδω και πολυ καιρο και δε μπορω να το βρω με τιποτα Λιγη βοηθεια please οποιος θυμαται κατι...
GiannisKap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια εχει κανεις γραμμενα σε καμια κασετα παιδικα(στα ελληνικα) απο k-tv,fox kids,jetix ?Αμα εχει κρατησει κανεις τιποτα τετοιο και μπορει ας το ανεβασει )
xavier Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Πω τι μας έκανες βραδιάτικα.... Έχω την εικόνα στο μυαλό μου αλλά για τον τίτλο δεν μου έρχεται κάτι.Θα ψαξω μήπως και το βρω... Το σχέδιο του οχήματος ήταν από αυτ ό το σκαθάρι αν θυμάμαι καλά... http://spiral-zone.com/tonka/blackwidows.htm δεν ειναι το spiral zone ε? ή αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Jayce_and_the_Wheeled_Warriors
bnvdarklord Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως θυμάται κανείς ενα παιδικό που έπαιζε στο K-TV(aka FoxKids, aka Jetix, aka DisneyXD) που ηταν μια κοπελιά(νομιζω) που εμπαινε στον κυβερνοχώρο μεσω του σκανερ της και ειχε εναν φίλο απο τον κυβερνοχώρο και καλα, που ηταν ενα πρασινο πραγμα... Δεν θυμαμαι και πολλα, αλλα εχω φάει τoν κοσμο και δεν το βρήσκω... Ξερω ποιο λες, αλλα δεν ξερω τιτλο... Θα προσπαθησω να το βρω και θα ενημερωσω. Το βρήκα επιτέλους αν ενδιαφερεται κανείς ηταν το Twipsy
Sellers Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ψάχνω κι εγώ ένα, με ένα πράγμα σαν δελφίνι που ήταν σουπερ ήρωας με στολη, και πηγαινε σε διαφορες περιπέτειες. Θυμάμαι μια απο αυτήν όπου μια πόλη είχε γεμίσει καυσαέριο και αυτός πήγε και έφαγε όλο το καυσαέριο. Καποιος?
FarCry Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 To βρήκα !!! Time Patrol λέγεται !!!! αυτο το ρομποτ τωρα που το βλεπω ειναι αντιγραφη του laserion
xavier Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 αυτο το ρομποτ τωρα που το βλεπω ειναι αντιγραφη του laserion ωχ, το time bokan λεγατε?δεν μου αρεσε καθολου αυτο...παντως μπορειτε να δειτε και την ταινια http://www.youtube.com/watch?v=fln9fyuFRZM
KilliK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ^^ α και εγω που νομιζα οτι τα live action anime movies ειχαν πιασει πατο με αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=Row0rYFQCHs
Geerryy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ηιιι!! Τι τ'έλειο threadaki!!! Έχω τρελαθεί με όλα αυτά τα καρτουνάκια από την παιδική μου ηλικία... μιλάμε για χρόοοονια πίσω...και για τρελές αναμνήσεις!! Ψάχνω κ εγώ λοιπόν εδώ και χρόνια 2 σειρές σταθμό στη ζωή μου... Η πρώτη ήταν με το αστροπίστολο...μια ομάδα παιδιών που ταξίδευαν όπου ήθελαν με το αστροπίστολο και κυνηγούσαν τα Σκαγκς ή Κάνγκς ή κάτι τέτοιο...κάτι μαλλιαρά ξανθά τερατάκια που γρυλιζαν...that's all i remember...το έδειχνε το new channel τότε...αλλά ήμουν παααρα πολύ μικρή...οπότε θα ήταν κάπου τέλη 80s αρχές 90s!!! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπήρξε ποτέ... Και το άλλο το έδειχνε το jounior...αυτό ήταν σίγουρα κάπου στα 90s...έδειχνε ένα ταξίδι στο χρόνο...με μια χρονομηχανη που έμοιαζε με νυχτερίδα...το επαιζε ξανα κ ξανα κ ξανα...χωρίς διάλειμμα...δλδ έπαιζε μια φορά...το έβλεπες...έπεφταν οι τίτλοι του τέλους κ ξανάρχιζε πάλι απ΄την αρχή στο καπάκι!! το είχα δει άααπειρες φορές!! αλλά δεν έχω αρκετά στοιχεία για να το ψάξω περισσότερο... ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥ!!! γΙΑΤΊ Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεώ ότι μαλλον δεν υπήρξαν ποτέ...γτ δ τα θυμάται κανείς... :/
gavros10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 θυμαστε ενα cartoon που εβαζε το αλτερ παλια με κατι εξωγηινους... αν δεν κανω λαθος ηταν 3 και ελεγαν συνεχεια ειμαστε αρειανοι, ενωμενοι δυνατοι. πως λεγετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα