Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αδερφε αυτο που ψαχνεις μηπως ειναι το Captain Harlock?

edit Γραψε λαθος ! τωρα ειδα για τα αρκουδακια μεσα στο καραβι..

post-101338-129063110375_thumb.jpg

Δημοσ.
Hi μάγκες! Καταπληκτικό θρεντ έχετε ανοίξει!!!

Εγώ ψάχνω ένα, το οποίο απ' οτι θυμάμαι ήταν με ένα καράβι ξύλινο - πειρατικό τύπου - το οποίο όμως πέταγε (στο διάστημα άν δεν κάνω λάθος:rolleyes:) με κάτι σάν αρκουδάκια μέσα και έπαιζε στον αντενα αν θυμάμαι καλά 90 - 92.

Treasure Planet

ισως

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδες!! προσπαθω να θυμηθω ενα παιδικο που εβλεπα στο παλιο τοπικο καρτουν του ηρακλειου!! πραγματευοταν μια υποθεση θησαυρο οπου η κακια μαγισσα Γκαγκολ στο τελος κλειδωνεται μεσα στην σπηλια του θησαυρου. επιπλεον οι κακοι της ιστοριας ηταν ενας χοντρος ο οποιος ειναι και ο εγκεφαλος της ομαδας και ενας χαζος ψηλολιχνος!!! σας παρακαλω βοηθεια!!!

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια heeelp!!!Ψαχνω το ίδιο ακριβως cartoon με τον red7genius..Αυτο με το οχημα σκαθάρι.Το ψαχνω εδω και πολυ καιρο και δε μπορω να το βρω με τιποτα :( Λιγη βοηθεια please οποιος θυμαται κατι...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις γραμμενα σε καμια κασετα παιδικα(στα ελληνικα) απο k-tv,fox kids,jetix ?Αμα εχει κρατησει κανεις τιποτα τετοιο και μπορει ας το ανεβασει :))

Δημοσ.

Πω τι μας έκανες βραδιάτικα....

Έχω την εικόνα στο μυαλό μου αλλά για τον τίτλο δεν μου έρχεται κάτι.Θα ψαξω μήπως και το βρω...

Το σχέδιο του οχήματος ήταν από αυτ ό το σκαθάρι αν θυμάμαι καλά...

stag-beetle1.jpg

http://spiral-zone.com/tonka/blackwidows.htm

δεν ειναι το spiral zone ε?

ή αυτο

http://en.wikipedia.org/wiki/Jayce_and_the_Wheeled_Warriors

Δημοσ.

Μήπως θυμάται κανείς ενα παιδικό που έπαιζε στο K-TV(aka FoxKids, aka Jetix, aka DisneyXD) που ηταν μια κοπελιά(νομιζω) που εμπαινε στον κυβερνοχώρο μεσω του σκανερ της και ειχε εναν φίλο απο τον κυβερνοχώρο και καλα, που ηταν ενα πρασινο πραγμα... Δεν θυμαμαι και πολλα, αλλα εχω φάει τoν κοσμο και δεν το βρήσκω...

Ξερω ποιο λες, αλλα δεν ξερω τιτλο... Θα προσπαθησω να το βρω και θα ενημερωσω.

Το βρήκα επιτέλους αν ενδιαφερεται κανείς ηταν το Twipsy

Δημοσ.

Ψάχνω κι εγώ ένα, με ένα πράγμα σαν δελφίνι που ήταν σουπερ ήρωας με στολη, και πηγαινε σε διαφορες περιπέτειες. Θυμάμαι μια απο αυτήν όπου μια πόλη είχε γεμίσει καυσαέριο και αυτός πήγε και έφαγε όλο το καυσαέριο.

Καποιος?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ηιιι!! Τι τ'έλειο threadaki!!!

Έχω τρελαθεί με όλα αυτά τα καρτουνάκια από την παιδική μου ηλικία...

μιλάμε για χρόοοονια πίσω...και για τρελές αναμνήσεις!!

Ψάχνω κ εγώ λοιπόν εδώ και χρόνια 2 σειρές σταθμό στη ζωή μου...

Η πρώτη ήταν με το αστροπίστολο...μια ομάδα παιδιών που ταξίδευαν όπου ήθελαν με το αστροπίστολο και κυνηγούσαν τα Σκαγκς ή Κάνγκς ή κάτι τέτοιο...κάτι μαλλιαρά ξανθά τερατάκια που γρυλιζαν...that's all i remember...το έδειχνε το new channel τότε...αλλά ήμουν παααρα πολύ μικρή...οπότε θα ήταν κάπου τέλη 80s αρχές 90s!!! Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπήρξε ποτέ... :P

Και το άλλο το έδειχνε το jounior...αυτό ήταν σίγουρα κάπου στα 90s...έδειχνε ένα ταξίδι στο χρόνο...με μια χρονομηχανη που έμοιαζε με νυχτερίδα...το επαιζε ξανα κ ξανα κ ξανα...χωρίς διάλειμμα...δλδ έπαιζε μια φορά...το έβλεπες...έπεφταν οι τίτλοι του τέλους κ ξανάρχιζε πάλι απ΄την αρχή στο καπάκι!! το είχα δει άααπειρες φορές!! αλλά δεν έχω αρκετά στοιχεία για να το ψάξω περισσότερο...

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥ!!!

γΙΑΤΊ Πραγματικά έχω αρχίσει να πιστεώ ότι μαλλον δεν υπήρξαν ποτέ...γτ δ τα θυμάται κανείς... :/

Δημοσ.

θυμαστε ενα cartoon που εβαζε το αλτερ παλια με κατι εξωγηινους... αν δεν κανω λαθος ηταν 3

και ελεγαν συνεχεια ειμαστε αρειανοι, ενωμενοι δυνατοι. πως λεγετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...