Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Princess knight.... Ω ρε φίλε είχε τόσο εύκολο τίτλο!!! 🤣🤣🤣🤣

Ναι αυτό ήταν κ έχει κ ελληνικό dub! 

Επεξ/σία από chriskav90
  • Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/04/2020 at 12:50, polonos1313 said:

@Akujin το Γ είναι ο Πρίγκιπας των Κεραυνών !

XD κλαίωωω που έκανες quote το παλιό μου φιλαράκι τον Aku! Να τον ρωτήσω αν έχει ακόμα τις απορίες απ'το μακρινό...2007;;;; Συγκίνηση! Νομίζω ήμουν μπροστά όταν έγραφε αυτές τις απορίες!

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.
Στις 7/4/2020 στις 7:14 ΜΜ, juventinos είπε

Μήπως λές αυτο;

πωωω..μοιαζουνε λιγακι, δεν ειμαι σιγουρος 😕 γκουγκλαρα αν δω το alter παλια αν το ειχε αλλα δεν βρηκα κατι.. θα δω λιγα επεισοδια για να βεβαιωθω. 

• Moderators
Δημοσ.
Στις 9/4/2020 στις 3:11 ΜΜ, ask είπε

πωωω..μοιαζουνε λιγακι, δεν ειμαι σιγουρος 😕 γκουγκλαρα αν δω το alter παλια αν το ειχε αλλα δεν βρηκα κατι.. θα δω λιγα επεισοδια για να βεβαιωθω. 

Captain Tsubasa είχε αρκετά anime/manga. ^_^

Δημοσ.
Στις 9/4/2020 στις 2:11 ΜΜ, ask είπε

Στο Alter/Tempo αν θυμάμαι καλά είχε ένα ανιμε με έναν βόλεϊμπολίστα που του πρότειναν να παίξει ποδόσφαιρο επειδή είχε καλό σουτ ή κάτι τέτοιο και είχε μια κοπελίτσα φίλη που έπαιζε κι αυτή βόλεϊ και πήγαινε στα ματς του. Δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέριες.

Παιζόταν εποχή που παιζόταν και τα Super Mario και το 2 χρόνια διακοπές με τους δεινόσαυρους.

Δεν ήταν το Captain Tsubasa σίγουρα 

Δημοσ.

για να ρωτησω και εγω για 2 παιδικες αναμνησεις. Η μια ειναι καμια 30αρια χρονια πισω. Ειχε κακο ηρωα τον Κλεντεστινο που ζουσε σε ενα καστρο και ηξερε το μυστικο πως να τα εχεις ολα. Καταστρεφε σιγα σιγα το δασος και ειχε ζωακια που αντιστεκοντουσαν. Ενα ζωακι ηταν κουκουβαγια και ενας αρκουδος που ετρωγε ολο μελι.

Η δευτερη ηταν μια σειρα με ανθρωπους που ζουσαν σε μια εποχη στυλ terminator που πολεμουσαν ρομποτ και ειχε μια σκηνη που εδειχνε ενα ιπταμενο ρομποτ με φτερα (το εδειχνε συνεχεια)  που αν θυμαμαι καλα ειχε το ενα ματι με λειζερ.

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
Στις 13/4/2020 στις 11:33 ΜΜ, polonos1313 είπε

Να σαι καλά Braxos ! Το είχα σε μια λίστα στο youtube και το έψαχνα αλλά μάλλον είχε σβηστεί.....και με λίγο ψάξιμο το βρήκα...

μπραβο ρε σεις, bluffers , πρεπει να το εψαχνα καμια 20αρια χρονια αυτο... :) 

υπάρχει πουθενά το ελληνικο τραγουδι στο intro?

Δημοσ.

Αμυδρά θυμάμαι 2 κασέτες λίγο φρίκη απο τέλος 80ς αρχές 90ς. Το ένα το έχω βρει εδώ και καιρό (Στην εποχή των δεινοσαύρων) το δεύτερο που δεν έχω βρει ποτέ ηταν με ενα ζευγάρι teens ψιλό romeo / juliet φάση... Έναν κύκνο η χήνα? Και στο τέλος να σκοτώνει ένας από τους δύο τον άλλο με ενα πιστόλι σε μια medieval γέφυρα. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, polonos1313 είπε

Αυτό λες ?

Όχι δεν είναι αυτό. Έχω φαει το net καο δεν μπορώ να πετύχω τίποτα με κανένα keyword. Δεν ξέρω και πόσα από αυτά που θυμάμαι είναι όντως έτσι. Ήταν πιο dark σίγουρα. Σε ευχαριστώ παντός. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, kourt71724 said:

το δεύτερο που δεν έχω βρει ποτέ ηταν με ενα ζευγάρι teens ψιλό romeo / juliet φάση... Έναν κύκνο η χήνα? Και στο τέλος να σκοτώνει ένας από τους δύο τον άλλο με ενα πιστόλι σε μια medieval γέφυρα. 

Την ταινία Windaria λες μήπως; 

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, *nenya* είπε

Την ταινία Windaria λες μήπως; 

Ναι αυτό είναι. Το έβαλα λίγο fast forward και είδα την σκηνή που θυμάμαι από μικρός στο 1:17:00. Δεν το πιστεύω. Θα καθίσω μια από αυτές τις μέρες να την δω. Σε ευχαριστώ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...