Προς το περιεχόμενο

Race Driver: Grid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
kostacurtas το realism mod τι κανει ξερουμε?

Καμια σχεση με ρεαλισμο στο gameplay κομματι του παιχνιδιου p3tran... :-(

Μακαρι να γινει κατι για αυτο γιατι δεν παλευεται το παιχνιδι...

Ειναι "πειραγμενα" τα αρχεια effects.xml και lighting.xml για να φαινονται πιο κοντα στην πραγματικοτητα τα γραφικα.

• Απαντ. 539
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
kostacurtas το realism mod τι κανει ξερουμε?

Κάπου είχα διαβάσει για κάτι edits στα αρχεία του παιχνιδιού, που βελτίωναν τα ''physics''(λέμε τώρα).

Δημοσ.
που το κατεβαζουμε το realism mod ακριβως.Sorry αλλα γερμανικα γιοκ

Το Realism Mod το "δουλευει" ο χρηστης με το nickname dargo στο 3dcenter.de.

Επειδη ακομα ειναι υπο αναπτυξη δεν υπαρχει ενα αρχειο που να το κανει εγκατασταση αλλα ο dargo βγαζει ξεχωριστα τα "πειραγμενα" αρχεια για καθε πιστα που ασχολειται.

Οποτε ξαψε στο 3dcenter.de για post του dargo σαν αυτο.

Τα "πειραγμενα" αρχεια τα κανει attach στα post.

Τα αρχεια ειναι μια πρωτη προσπαθεια (beta) και δεν εχουν βγει ακομα για ολες τις πιστες.

Αν θες κατι λιγοτερο εξεζητημενο και να δουλευει σε ολο το παιχνιδι μπορεις να κλεισεις το HDR και το blur. Θα φαινεται πιο ρεαλιστικο ετσι.

Πηγαινουμε και ανοιγουμε με το Wordpad το αρχειο: documents\codemasters\grid\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml

και θετουμε τα postprocess και blur στο false.

Δημοσ.
@ lerikosa & all the others: Γιατί παραπονιέσται τόσο πολύ για τον χειρισμό? Το παιχνίδι βγαίνει ΑΝΕΤΑ στο extreme! Τόσο καλός είμαι πια? :P

Αδελφε, πρεπει να εισαι γκουρου της οδηγησης. Και μονο που το λες οτι το βγαζεις στο extreme ανατριχιαζω!!! Αν ειναι δυνατον. Εγω πανω απο 30 δευτερολεπτα δεν εχω επιζησει. Μονο αν παω με 10 χιλιομετρα και κανω πλακα στους θεατες....:cry::cry::cry: Ημαρτον!!!

Δημοσ.

γεια σας. πειρα και εγω το GRID που παιζοντας το ντεμο τρελαθηκα αλλα μετε λοιπης μου διαπιστοσα πως δεν παιζει στο μιχανακι μου το full version.. ειναι λαπτοπ toshiba A200 23u intel7500 ati 2600 HD kai ram 4g του εχω βαλει εγω. γιατι δεν παιζει.... θα πεθανω.... απλα μετα το βιντεο τις εκκινισης βγαζει μαυρη ωθονη αλλα τα παντα σινεχιζουν κανωνικα απλα ουτε ριθμησεις γραφικων μπορω να δω για να αλλαξω ουτε τιποτα γενικα.... βοηθηστε με σας παρακαλω!!!! στο readme αρχειο λεει καπου οτι σε ορισμενα laptop ισως και να μην συνεργαζετε. εχει κανενας το ιδιο μηχανημα και να το εχει παιξει σωστα?

Δημοσ.
γεια σας. πειρα και εγω το GRID που παιζοντας το ντεμο τρελαθηκα αλλα μετε λοιπης μου διαπιστοσα πως δεν παιζει στο μιχανακι μου το full version.. ειναι λαπτοπ toshiba A200 23u intel7500 ati 2600 HD kai ram 4g του εχω βαλει εγω. γιατι δεν παιζει.... θα πεθανω.... απλα μετα το βιντεο τις εκκινισης βγαζει μαυρη ωθονη αλλα τα παντα σινεχιζουν κανωνικα απλα ουτε ριθμησεις γραφικων μπορω να δω για να αλλαξω ουτε τιποτα γενικα.... βοηθηστε με σας παρακαλω!!!! στο readme αρχειο λεει καπου οτι σε ορισμενα laptop ισως και να μην συνεργαζετε. εχει κανενας το ιδιο μηχανημα και να το εχει παιξει σωστα?

Βάλε τους τελευταίους drivers. Συνήθως λύνουν το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...