Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα βράζουν τα τσιμέντα/τούβλα, αλλά θα σταματάει η κουρτίνα κάτι ψιλά στα πορτο-παράθυρα. Yeah sure. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mindreader είπε

Εννοεις αυτες που ειναι αδιαπεραστες απο το φυσικο εξωτερικο φως της ημερας;

Ναι, ακριβώς και έχουν χοντρή ύφανση. Εγώ αν σκέφτεστε κάτι οικονομικό θα κοίταζα καραβόπανο που μπορεί να μην είναι τελείως αδιαπέραστο από το φως. Ή να τους πείτε ξενοδοχειακά υφάσματα, εκεί έχουν διπλές κουρτίνες και η μία είναι τελείως αδιαπέραστη "Blackout" τις λένε. Από εκεί και μετά έχει πολλά χοντρά υφάσματα, αλλά ανεβαίνει αρκετά το κόστος.

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

έχει το jumbo με 10 € , δεν περνά φως , "σπάει" το κρύο , δεν είναι είναι όμως θερμομονωτικό υλικό

Χμμ...δεν θυμαμαι, εχει 'κουρτινες', και μαλιστα οπως τις περιγραφουμε το jumbo; Αν εχεις καμια προσθετη πληροφορια, κανεναν λινκ, κατι που θα βοηθουσε, πες μου, μην βρεθω σε κανενα jumbo και ρωταω για κουρτινες και με περασουν για alien.  H τιμη, ειναι κι αυτη πολυ βασικο θεμα, οποτε αν κανει τη δουλεια, και jumbo, why not?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mindreader είπε

Χμμ...δεν θυμαμαι, εχει 'κουρτινες', και μαλιστα οπως τις περιγραφουμε το jumbo; Αν εχεις καμια προσθετη πληροφορια, κανεναν λινκ, κατι που θα βοηθουσε, πες μου, μην βρεθω σε κανενα jumbo και ρωταω για κουρτινες και με περασουν για alien.  H τιμη, ειναι κι αυτη πολυ βασικο θεμα, οποτε αν κανει τη δουλεια, και jumbo, why not?

δεν είναι επιστήμη , μην περιμένεις να έχει μεγαλύτερη διαφορά απο το απλό , να στρώσεις ένα χαλί , απλά είναι χοντρές (τις καφέ έχω)

https://www.e-jumbo.gr/diakosmisi-spitiou/yfasma-diakosmisis-spitiou/kourtines/kourtines-me-kriko/

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To ερώτημα είναι, ένας που μπαίνει σε ένα καινούργιο σπίτι ή έχει χαλασμένο λέβητα πετρελαίου και δεν ξέρει τί να κάνει, συνάμα του ότι αυτή τη στιγμή οι τιμές είναι αυξημένες, αξίζει περισσότερο το αέριο ή το πετρέλαιο?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Apollonian είπε

To ερώτημα είναι, ένας που μπαίνει σε ένα καινούργιο σπίτι ή έχει χαλασμένο λέβητα πετρελαίου και δεν ξέρει τί να κάνει, συνάμα του ότι αυτή τη στιγμή οι τιμές είναι αυξημένες, αξίζει περισσότερο το αέριο ή το πετρέλαιο?

αέριο , αλλά σε φθηνό πρόγραμμα (δες το άλλο θέμα για προγράμματα ) , κάποιοι που παρακολουθούσαν τη φάση απο το καλοκαίρι την έβγαλαν τζάμπα για χειμώνα με αέριο (στην κυριολεξία, μηδέν), αλλιώς στο άλλο άκρο στα ίδια με πετρέλαιο βγαίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...