Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λέει το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων "The Big Bang Theory" απλά βρείτε την εικόνα. Ευχαριστώ

The Big Bang Theory.jpg

• Confused 1
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο howard θεος με τις μιμησεις. Καιρο ειχαμε να δουμε ενα καλο επεισοδιο. Ο αλλος απο πανω τι βλακειες γραφει γ### τον αλλαχ του

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

Ο howard θεος με τις μιμησεις. Καιρο ειχαμε να δουμε ενα καλο επεισοδιο. Ο αλλος απο πανω τι βλακειες γραφει γ### τον αλλαχ του

Λέγε τέτοια να γίνει κάνα big bang σπίτι σου

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλουτσικο το επεισοδιο με τον Ζακ παρεμεινε ο κλασικος χαζος που ηταν απο την δευτερη σεζον. Να προχωρισει λιγο και η υποθεση. Βγηκαν μολις υποτιτλοι για το 13 οποτε παμε να το δουμε.

Δημοσ.
Στις 21/1/2019 στις 2:11 ΜΜ, Arkin είπε

Καλουτσικο το επεισοδιο με τον Ζακ παρεμεινε ο κλασικος χαζος που ηταν απο την δευτερη σεζον. Να προχωρισει λιγο και η υποθεση. Βγηκαν μολις υποτιτλοι για το 13 οποτε παμε να το δουμε.

Εγω το ειδα χωρις,στη χειροτερη το εβλεπα με αγγλικους αλλα τωρα δεν ειχε ουτε αυτους..
Θα το ξαναδω μαλλον..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο που βγηκε προχθες με αγγλικους subs και μπορω να πω οτι ηταν απο τα καλυτερα της σεζον. Αρκετο γελιο και θυμισε κατι απο τα παλια.

Δημοσ.
Στις Sat Feb 09 2019 στις 6:10 ΜΜ, Arkin είπε

Απο το τελευταιο επεισοδιο

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Κάπως έπρεπε να ανέβει η τηλεθέαση... 

Δημοσ.

Η σειρα παει απο το κακο στο χειροτερο imho, περα απο το  dnd επεισοδιο, που ειχε ενα ενδιαφερον, τα βρηκα ολα αδιαφορα δυστηχως...

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κάθετη πτώση η δωδέκατη σαιζόν. Ειδικά τα επεισόδια 19, 20, 21 φρίκη. 

Όχι ότι έχω παράπονο γενικά. Το αντίθετο. Ευχαριστήθηκα τρομερά τις 11 προηγούμενες σαιζόν και τις πέντε φορές που τις είδα, έστω κι αν την χάλασαν τα γκομενιλίκια.

Η μόνη σειρά που γουστάρω και δεν νομίζω να βρεθεί άλλη που να μου αρέσει έστω στο μισό όσο αυτή. Αυτή η παρέα ήταν το κάτι άλλο!

Rest in pieces big bang theory. 

Δημοσ.

Το 22 επεισοδιο απο τα 2-3 της 12 σεζον που μου αρεσε. Εκλεισε καποια θεματα και περιμενω να δουμε κατι καλο στα 2 τελευταια να θυμισει λιγο απο τις πρωτες 3 σεζον. Θα μας λειψει η παρεα παντως. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το 22 επεισοδιο απο τα 2-3 της 12 σεζον που μου αρεσε. Εκλεισε καποια θεματα και περιμενω να δουμε κατι καλο στα 2 τελευταια να θυμισει λιγο απο τις πρωτες 3 σεζον. Θα μας λειψει η παρεα παντως. 

Απ' ότι φαίνεται θα παιχτούν μαζί τα τελευταία 2.

Δημοσ.
Στις 9/2/2019 στις 6:10 ΜΜ, Arkin είπε

Απο το τελευταιο επεισοδιο

Screenshot-2.png
Screenshot-3.png

Κέλυ Κούκου Κούκου Κούκου!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...