Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Heybro είπε

Για πάμε 

pennysexdungeon1007-01.gif.f7393c33e5105

Η φωνη ομως δε μου καθεται,τολμω να πω ουτε και το προσωπο.
Για το στηθος ειμαι λιγο σκεπτικος..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, webparts είπε

Η φωνη ομως δε μου καθεται,τολμω να πω ουτε και το προσωπο.
Για το στηθος ειμαι λιγο σκεπτικος..

Δεν έγραψαν κάτι για αλλαγή ηθοποιου στη συγκεκριμένη σκηνή πάντως αν όντως ήταν άλλη θα το ξέραμε πιστεύω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Cuoco είναι ρε παίδες, απλά σε κάποια φάση πριν λίγα χρόνια τα φούσκωσε όπως όλες. Αν το βάλετε στην 1η σεζόν και συγκρίνετε με τώρα θα το δείτε. Πάντως εμένα με χαλάει που την σοβάρεψαν, ενώ ήταν η κλασσική "χαζή ξανθιά". Δηλαδή επειδή πήρε τον Λέοναρντ αυξήθηκε το IQ της; Χαχαχα δεν βγάζει νόημα, αλλά νταξ δεν την βλέπουμε και γι' αυτό. :P Γενικά όλο το ύφος της σειράς πήγε προς το... family friendly και ξέφυγε αρκετά από την ωμή nerdοκατάσταση που αγαπήσαμε.

Επεξ/σία από p4n0s86
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Η Cuoco είναι ρε παίδες, απλά σε κάποια φάση πριν λίγα χρόνια τα φούσκωσε όπως όλες. Αν το βάλετε στην 1η σεζόν και συγκρίνετε με τώρα θα το δείτε. Πάντως εμένα με χαλάει που την σοβάρεψαν, ενώ ήταν η κλασσική "χαζή ξανθιά". Δηλαδή επειδή πήρε τον Λέοναρντ αυξήθηκε το IQ της; Χαχαχα δεν βγάζει νόημα, αλλά νταξ δεν την βλέπουμε και γι' αυτό. :P Γενικά όλο το ύφος της σειράς πήγε προς το... family friendly και ξέφυγε αρκετά από την ωμή nerdοκατάσταση που αγαπήσαμε.

Νομιζω ηταν παντα φουσκωμενα και δεν εκανε επεμβαση, μπορει και οχι, προχωραμε :P:P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Νομιζω ηταν παντα φουσκωμενα και δεν εκανε επεμβαση, μπορει και οχι, προχωραμε :P:P

Σε αυτη τη σκηνη συμφωνουμε ολοι οτι ειναι φουσκωμενα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, webparts είπε

Σε αυτη τη σκηνη συμφωνουμε ολοι οτι ειναι φουσκωμενα..

Καλα υπαρχουν και τεχνικες για "φουσκωμα", δεν ειναι απαραιτητη παντα η επεμβαση, εχει πολλα προσθετικα πλεον που φορανε πολλες γυναικες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενα  πραμα που με εχει ενοχλησει ειναι οτι στις πρωτες σαιζον ο Stewart ηταν μαγκακι,ειχε βγει και ραντεβου με το κοριτσι μας απλα ηταν ατυχος,εβγαζε  γελιο γενικοτερα με τις ατακες και ξαφνικα απο το πουθενα τον εχουν κανει το μεγαλυτερο loser της σειρας.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρεσει πολυ ο stewart αλλα νομιζω οτι η καταβαση στην κολαση εγινε προοδευτικα. Αλλα συμφωνω οτι παλια ειχε τρελες ατακες και πλεον ειναι συμπληρωματικος στις σκηνες.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το τελευταιο επεισοδιο ηταν εξαιρετικο. Ειχε mark hamil kathy bates και ολο το καστ μεχρι και κριπκυ. Το 9.3 στο imdb ειχαμε πολλα χρονια να το δουμε. Μπραβο. Μακαρι η 12ατη σεζον να ειναι στο επιπεδο αυτου. Επειδη λεγατε για τον stewart να πω οτι εδωσε ρεστα σε αυτο το επεισοδιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/5/2018 στις 3:52 ΠΜ, Heybro είπε

Το τελευταιο επεισοδιο ηταν εξαιρετικο. Ειχε mark hamil kathy bates και ολο το καστ μεχρι και κριπκυ. Το 9.3 στο imdb ειχαμε πολλα χρονια να το δουμε. Μπραβο. Μακαρι η 12ατη σεζον να ειναι στο επιπεδο αυτου. Επειδη λεγατε για τον stewart να πω οτι εδωσε ρεστα σε αυτο το επεισοδιο.

Τραγικο που ενω η μητερα της Amy ηταν η Annie O'Donnell τωρα "εγινε" ξαφνικα η Kathy bates.

Φοβερο το επεισοδιο,καθως ειχε μεσα επιστημη,τρελο παιξιμο απο τους χαρακτηρες,nerdia με τον Mark Hamil για να δεσει το γλυκο και στο τελος ειχε και το γαμο,κατι που δε μας απασχολουσε ιδιαιτερα.
Μαλλον πηραν χαμπαρι οτι την ειχανε κανει Φιλαρακια τη σειρα  ( τη λατρευω,αλλα ηταν αλλο στυλ ) με τοσους γαμους,παιδια και βλακειες και ειπαν να επιστρεψουν λιγο σε αυτα που αγαπησαμε,τους τρελους nerds επιστημονες.
Και επιτελους ξανακαναν μαγκα το Stewart αντι για τον loser που ανεξηγητα ειχε καταντησει.

Το imdb εχει καταντησει αηδια,οποτε ειτε 100 να δωσει ειτε 0 το ιδιο και το αυτο ειναι.Καλυτερα να ενημερωνομουν απο vice :P

Επεξ/σία από talibanakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με τη μανα της Amy δεν το θυμομουν οτι ηταν αλλη και την αλλαξαν. Για πιο λογο δεν ειπαν κατι παντως. Οντως ειχε κατι απο την Nerdila των πρωτων σεζον και ελπιζω να συνεχιστει και στην επομενη σεζον γιατι απο την 8 μεχρι την τελευταια αξιζαν 2 3 επεισοδια ολα και ολα. Μια που πηγε με γυναικα ο sheldon και εβγαινε και το star wars μαζι και μια τωρα που παντρευτηκε.

Επεξ/σία από Heybro

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...