Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα παλι μου φανηκε σαν το πιο αδυναμο της σαιζον, αλλα και παλι ηταν στα γνωστα στανταρ της σειρας. Μεχρι στιγμης η σαιζον ειναι εξαιρετικη.

Η σεζον εξαιρετικη ομως η Penny εχει περασει οχι σε 2η αλλα σε 5η-6η μοιρα...Δυστυχως..

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια γενική ερώτηση προς όλους.

Πιστεύεται ότι έχουν χαλάσει αρκετά το χαρακτήρα του Howard παντρεύοντας τον? Δεν σας λείπει ο παλιός ανώμαλος σεξομανής Howard? :-D

Δημοσ.

Μια γενική ερώτηση προς όλους.

Πιστεύεται ότι έχουν χαλάσει αρκετά το χαρακτήρα του Howard παντρεύοντας τον? Δεν σας λείπει ο παλιός ανώμαλος σεξομανής Howard? :-D

Είδα χτες ένα παλιό επεισόδιο στο Star και μπορώ να πω προς όχι. Πιο πολύ μου αρέσουν οι μπηχτές και οι προσβολές τώρα

Δημοσ.

Η σεζον εξαιρετικη ομως η Penny εχει περασει οχι σε 2η αλλα σε 5η-6η μοιρα...Δυστυχως..

+1 θα είχες από εμενα αν στο τέλος αντί για δυστυχώς έλεγες ευτυχώς...

Είναι αταλάντη και δεν έχει καμια σχέση με της πρώτες 2-3 seasons που έβγαζε λίγο γέλιο...

Mε ξενερώνει που ο Leonard ακόμα και τώρα τρέχει από πίσω της και την παρακαλάει σε κάθε ευκαιρία για σεξ.

Η σειρά μπήκε πολύ δυνατά φέτος και με εξαίρεση 1-2 επεισόδια είναι από της Top της σεζόν που περιμένω πως

και πως καινούριο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Δημοσ.

+1 θα είχες από εμενα αν στο τέλος αντί για δυστυχώς έλεγες ευτυχώς...

Είναι αταλάντη και δεν έχει καμια σχέση με της πρώτες 2-3 seasons που έβγαζε λίγο γέλιο...

Mε ξενερώνει που ο Leonard ακόμα και τώρα τρέχει από πίσω της και την παρακαλάει σε κάθε ευκαιρία για σεξ.

Η σειρά μπήκε πολύ δυνατά φέτος και με εξαίρεση 1-2 επεισόδια είναι από της Top της σεζόν που περιμένω πως

και πως καινούριο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

Δυστυχως γιατι αυτη ηταν ο λογος που "ξυπνησαν" λιγο οι πρωταγωνιστες και κυριως γιατι οι διαλογοι μεταξυ Penny και Sheldon στην 2η και στην 3η σεζον ηταν διασκεδαστικοι.

Δημοσ.

Εκεί είναι το λάθος σου :P

Δεν περιμένεις να δεις την Penny σε κάθε σκηνή(εγώ τουλάχιστον)αλλα τον Sheldon :D

Ο Sheldon την ανέβασε την ξανθιά και το δείχνει για το ποιος παίρνει τα βραβεία κάθε χρόνο :rolleyes:(ok κακια και ψιλό άσχετο αλλα την μισώ την μισώ την μισώ την αταλάντη)

Δημοσ.

Εκεί είναι το λάθος σου :P

Δεν περιμένεις να δεις την Penny σε κάθε σκηνή(εγώ τουλάχιστον)αλλα τον Sheldon :D

Ο Sheldon την ανέβασε την ξανθιά και το δείχνει για το ποιος παίρνει τα βραβεία κάθε χρόνο :rolleyes:(ok κακια και ψιλό άσχετο αλλα την μισώ την μισώ την μισώ την αταλάντη)

:-D :-D

Μιλαμε για μισος οχι αστεια... :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lol :P

Αντέγραψα μια ατάκα από μια παλιά ελληνική σειρά :D

Μην μας βγει και το όνομα...

EDIT:Πολύ γέλιο το σημερινό επεισόδιο αλλα μου φάνηκε πολύ μικρό :/

Επεξ/σία από Pantelthekiller
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειδα ακομα το σημερινο επεισοδιο αλλα βρηκα μια πολυ ωραια φωτό... :P :P

bazingat.jpg

Edit: μολις tο ειδα και μ'άρεσε.Απολαυστικότατο....

Κορυφαιο σημειο, αυτο που αναφερει η kate23

Επεξ/σία από mary1
Δημοσ.

Ήταν πολύ αστείο το επεισόδιο!

Το αγαπημένο μου σημείο ήταν

Όταν πήγε ο Sheldon στην Penny και της χτύπησε την πόρτα και ακουγόταν η Penny από μέσα: Who do we love? και απαντούσε ο Sheldon: Penny! Χαχαχα :-D

Δημοσ.

εχει καταντησει λιγο βαρετο για μενα.και τα επεισοδια εκτως απο ελαχιστα και οι ατακες που ειναι για να γελανε παιδια δημοτικου.ο 1ος 0 2ος και ο 3ος κυκλος που ηταν κορυφαιοι ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τους 2 τελευταιους

Δημοσ.

Δεν ειδα ακομα το σημερινο επεισοδιο αλλα βρηκα μια πολυ ωραια φωτό... :P :P

bazingat.jpg

Edit: μολις tο ειδα και μ'άρεσε.Απολαυστικότατο....

Κορυφαιο σημειο, αυτο που αναφερει η kate23

repost

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...